Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ "ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ"

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Μαργαρίτης και  ο Γ.Μάτζιαρης  
με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Α. Ματθαιόπουλο.

     Ήθελε ο Κασιδιάρης να κρυφτεί αλλά η χαφιεδίστικη ιδιοσυστασία του δεν τον άφησε και "κάρφωσε" το στενό συνομιλητή του από τη Νέα Δημοκρατία βουλευτή Τάκη Μπαλτάκο! Το θλιβερό χρυσαυγίτικο "πουλέν" υπήρξε τόσο ηλίθιο που δε σκέφτηκε καν ότι η γνωστοποίηση του περίφημου διαλόγου που είχε με τον νεοδημοκράτη βουλευτή πρώτα απ΄ όλα μαρτυρούσε τη στενή σχέση τους όχι μόνον ως "συνομιλητών" αν και -υποτίθεται- προερχομένων από ..."αντιτιθέμενα" κόμματα, αλλά και "πιασοκωλάριων" ...εταίρων που εκμυστηρεύονται "αλλήλοις" de profundis σα δυο στενές ...φιλενάδες! Έτσι έγραψε η είδηση ότι τα κοινοβουλευτικά συνεταιράκια στα υψηλά "κλιμάκια" βρίσκονται σε φιλεναδίστικο "πίτσι-πίτσι" παρά το θέατρο δήθεν ...αντιπαλότητας που παίζουν στη Βουλή για τη πλατιά κατανάλωση! 

     Και πριν προλάβουμε να συνέρθουμε μας προέκυψε νέα "κεραμίδα" πονηρού και πολύ ..."ιδιαίτερου" tête-à-tête σε, επί τούτου, άδειο μπαράκι της Κομοτηνής όπου ο χρυσαύγουλος αρχηγικός "γαμπρός" Αρτέμης Ματθαιόπουλος (προς χάρη του οποίου ο Μιχαλολιάκος άρπαξε την έδρα από τον εκλεγμένο βουλευτή για να τη παραχωρήσει στο θυγατρικό γκόμενο)  είχε το δικό του "πίτσι-πίτσι" με δύο γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Θ. Μαργαρίτη και Γ. Μάτζιαρη! Βλέπετε, εκλογές έρχονται και το παρασκήνιο οργάζει και αλίμονο  στους χρυσαυγίτες ψηφοφόρους που θα βρεθούν να έχουν αναδείξει ως κυβέρνηση οτιδήποτε άλλο εκτός από το κόμμα τους που από καιρό αποτελεί το "μπαλαντέρ" των προσεχών εκλογών.

     Εδώ και πάρα πολύ καιρό η πινακοθήκη των ηλιθίων της Χρυσής Αυγής έχει αποδειχθεί ότι απαρτίζεται από ξεφτιλισμένους κομματικούς γυρολόγους που παζαρεύουν την εξουσιολαγνεία τους με τιποτένιες κοινοβουλευτικές προοπτικές. Και κινούμενοι προς αυτή τη κατεύθυνση, έχοντας προηγουμένως προδώσει το ιδεολογικό παρελθόν 30 χρόνων αυτής της τραγικής "στρούγκας" σήμερα προδίδουν ασύστολα 500.000 συν-ηλίθιους που τους ψήφισαν!


Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟΝ  ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ "ΑΡΜΑΤΟΣ"
ΣΤΕΦΑΝΟ  ΓΚΕΚΑ


     Ο διακεκριμένος Συναγωνιστής και Ηγέτης του "ΑΡΜΑΤΟΣ" Στέφανος Γκέκας χαιρετά τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές και σε επικοινωνία του με την συλλογικότητά μας υπογραμμίζει τη βούλησή του να βρίσκεται συνεχώς επί των αγωνιστικών επάλξεων!

     Η υπόσχεση του λαμπρού Συναγωνιστή αποτελεί ευχή όλων μας σε μία εποχή αμαυρώσεως των Αξιών από οππορτουνιστές αλητήριους και με επαισθητή τη λειψανδρία προσωπικοτήτων όπως ο Στέφανος Γκέκας!


ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ 
ΚΑΙ 
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΡΕΦΟΡΜΙΣΜΟΣ

     Δεν υπάρχει χειρότερος εχθρός για μια ιδεολογία από τους κατόπιν εορτής ψευδοπροφήτες και τις αυθαίρετες πεφωτισμένες ερμηνείες και παρερμηνείες της.
     Το ζήτημα του skinhead-ισμού θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα τους ιδεολόγους Εθνικοσοσιαλιστές.
     Το φαινόμενο είναι διεθνές και στον Ελλαδικό χώρο έχει βρει τον απόλυτο εκφραστή του στο πρόσωπο του Χρυσαυγιτισμού.
     Στην ουσία δεν πρόκειται για τίποτα διαφορετικό από τους punk, hooligans, rappers, freaks, fairies, transvestites, pimps και ότι άλλο απόβλητο έχει ξεράσει μεταπολεμικά ο Σιωνισμός πάνω στον Δυτικό πολιτισμό.
     Είναι μια πανούργα μέθοδος να διαβρωθεί η ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμού, παραχωρώντας την αυθαίρετα σε σπείρες λοβοτομημένων τραμπούκων.
     Τέτοιου είδους αποβράσματα τολμούν και στιγματίζονται με το ιερό σύμβολο της σβάστικας και να εκπορνεύουν τα σύμβολα της Ιδέας, κάνοντας τους Εβραίους πάτρωνές τους να γουργουρίζουν από ικανοποίηση.
     Το ρητό μας προτρέπει “να μην βλέπουμε σαν κακία εκείνο που εξηγείται πλήρως από τη βλακεία”.
      Ίσως και να είναι έτσι μόνον που οι βλάκες είναι τα εκτελεστικά όργανα όχι όμως και οι εμπνευστές.
     Έχουν δίκιο όσοι θεωρούν τον Εθνικοσοσιαλιστικό τρόπο διακυβέρνησης ουτοπικό κα ανέφικτο στις σημερινές συνθήκες για τον απλό λόγο ότι δεν διαθέτουμε το γόνιμο έδαφος που η Ιδέα θα καρπίσει.
     Τα Έθνη στην εποχή μας έχουν πολύ απλά χάσει την ίδια τους την Ψυχή και θα χρειαστούν πολλές γενιές αναμόρφωσης προκειμένου να ξεκινήσουμε ξανά από μηδενική βάση.
     Ίσως και ο Εθνικοσοσιαλισμός να ήταν πράγματι ένας διάττοντας αστέρας ταυτισμένος με τον Χιτλερισμό και κομμένος και ραμμένος για το Γερμανικό Έθνος του μεσοπολέμου.
     Πιστεύω ότι οι Εθνικοσοσιαλιστές σήμερα θα πρέπει να θέσουν πάνω από όλα προτεραιότητες στον αγώνα τους.
     Φρονώ ότι ο Ιστορικός Ρεφορμισμός είναι ένα μετερίζι πάλης της εποχής μας.
     Ο Παγκόσμιος Εβραίος δεν έχει σταματήσει να είναι ο πρωταρχικός εχθρός των Ελευθέρων Εθνών και η αποδόμηση της μεταπολεμικής προπαγανδιστικής παραμυθολογίας πρέπει να έχει την απόλυτη προσοχή μας.
     Ο ίδιος ο Σιωνισμός με τις μεθοδεύσεις του μας δείχνει ποιος είναι ο πραγματικός εφιάλτης του, φυλακίζοντας ανθρώπους όπως ο David Irving, Ernst Zündel και πολλοί πολλοί άλλοι, μόνον επειδή τολμούν να αμφισβητήσουν την απάτη του Ολοκαυτώματος ενώ αφήνει ελεύθερους κάθε λογής ακροδεξιά σωβινιστικά σκυλιά.
Μην ξεχνάμε ότι το Μεταπολεμικό Εβραϊκό κράτος έχει θεμελιωθεί πάνω σε αυτή την απάτη και τις κατασκευασμένες πολιτικές διώξεις της δίκης της Νυρεμβέργης.
     Οι αποφάσεις αυτής της δίκης έδωσαν την νομική βάση στο κράτος του Ισραήλ να ζει παρασιτικά με τα χρήματα των αποζημιώσεων του Γερμανικού Λαού.
     Δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους Εβραίους.
     Η επόμενη πράξη του δράματος θα παιχτεί στην Αμερική, που ήδη κατά πολύ θυμίζει τις συνθήκες της Βαϊμάρης. Εκεί φυσικά μιλάμε για ένα Λαό οπλισμένο μέχρι τα δόντια και όχι για τα καλά παιδιά της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας όπου μόνον οι δυνάμεις καταστολής οπλοφορούσαν.
     Στην Αμερική μιλάμε για ένα Λαό που έχει την επανάσταση στο αίμα του μιας και πάνω σε μια επανάσταση έχει στηριχθεί η δημιουργία του κράτους του.
     Το μέλλον λοιπόν προβλέπεται ζοφερό για τον Σιωνισμό. Είναι απλά θέμα χρόνου… μέχρι τότε θα πρέπει να δουλεύουμε ακατάβλητα για την αποδόμηση του οικοδομήματος του μεταπολεμικού Ψεύδους, θέτοντας το σαν απόλυτη προτεραιότητα μας.

Τρισμέγιστος

ΥΓ: To παραπάνω κείμενο είναι γραμμένο από έναν σημαντικό Συναγωνιστή τον Κ.Β.
ΔΕΙΓΜΑ "ΒΑΣΗΣ"
 ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ



Επέστρεψα από τις Βρυξέλλες όπου είχα την τιμή να παραστώ στο Ευρωκοινοβούλιο και να υποβάλλω ερώτημα σχετικά με το Κυπριακό, καθώς και να συναντηθώ και να μιλήσω με τους εξαίρετους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Όμως, μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω και κάποιες θλιβερές, απογοητευτικές διαπιστώσεις, όσον αφορά τη νεολαία του κόμματος, τους περισσότερους νεαρούς Χρυσαυγίτες, που είχαν έλθει ως ένα οργανωμένο. γκρουπ. Ήταν ό,τι χειρότερο... Προκλητικοί και άξεστοι, πραγματικά τραμπούκοι. Εμφάνιση που είναι σα να λέει: προσέξτε με, ΠΡΟΚΑΛΩ!!!, όχι πλέον το κεφάλι εντελώς ξυρισμένο, αλλά φρεσκοξυρισμένο μέχρι ψηλά και στο επάνω μέρος το μαλλί αξύριστο λίγων ημερών όπως και το πρόσωπο αξύριστο σα μπεκρήδες και οι πιο πολλοί με πιο έντονο το μουστάκι. Στο χέρι οι περισσότεροι έπαιζαν προκαλώντας εκνευριστικό ήχο... κομπολό'ι'(!) Όπου έμπαιναν, ακόμα και στο ξενοδοχείο, δημιουργούσαν μεγάλη φασαρία μιλώντας μεταξύ τους πολύ φωναχτά σα να ήταν στο γήπεδο και από ΚΑΘΕ πρόταση που έλεγε ο ένας στον άλλο δεν έλειπε η καραμέλα-προσφώνηση

''μαλάκα'',αδιαφορώντας αν δίπλα τους ήταν μεσήλικες και ηλικιωμένοι, καλεσμένοι σε ομάδα των Ευρωβουλευτών. Όταν τους έγινε σύσταση, έγιναν αρρωστημένα προκλητικοί και χωρίς ίχνος ντροπής ειρωνευόντουσαν και χασκογελούσαν... 
Προσωπικά δε νομίζω πως η Ελλάδα θα πάει μπροστά με άτομα τέτοιας ψυχολογίας και νοοτροπίας...



·                               
·                          
·                          
Χρηστος Παπαδοπουλος ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
·                          
Marie Goldengreece Ναι ΕΓΩ ήμουν Βρυξέλλες.Τι το περίεργο???
·                          
Χρηστος Παπαδοπουλος ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ
·                          
Marie Goldengreece Μίλα με μερικούς να μάθεις και μετά μίλα!!!
·                          
Χρηστος Παπαδοπουλος ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ
·                          
Marie Goldengreece Τι σχέση έχει αν στο προφίλ μου εδώ έχω φώτο και όνομα?
·                          
Marie Goldengreece Ακόμα και μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής έγινε επεισόδιο με τη συμπεριφορά τους!
·                          
Marie Goldengreece Ρώτα με ιδιαιτέρως να σου πω και ποιοι άλλοι ήταν!
·                          
Χρηστος Παπαδοπουλος ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Χ,Α, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ
·                          
Marie Goldengreece Εσένα πάντως δε σε είδα εκεί.
·                          
Χρηστος Παπαδοπουλος ΕΣΥ ΤΟ ΕΒΑΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ
·                          
Χρηστος Παπαδοπουλος ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ
·                          
Marie Goldengreece Δεν πειράζει, με ξέρουν αυτοί που τσακώθηκα άσχημα μαζί τους!...
·                          
Χρηστος Παπαδοπουλος ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ
·                          
Marie Goldengreece Το έβαλα δημόσια για να μάθουν οι φίλοι μου τη δυσάρεστη εμπειρία μου και το τι γίνεται!
·                          
Marie Goldengreece Θα ζητήσω διαγραφή από τους εγγεγραμμένους υποστηρικτές. Δε θέλω καμιά επαφή πλέον. Πολλοί φίλοι μου έλεγαν διάφορα και μάλωνα μαζί τους υπερασπιζόμενη αυτά τα παιδιά. Τώρα διεπίστωσα το ποιόν των περισσοτέρων, δυστυχώς!...
·                          
·                          
Χρηστος Παπαδοπουλος ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ
·                          
Χρηστος Παπαδοπουλος ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ
·                          
Χρηστος Παπαδοπουλος ΑΝ ΗΤΑΝ 10 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Όπως ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΙΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ
·                          
Marie Goldengreece Τα περισσότερα άτομα τα ήξερα από τα κεντρικά. Ξέρω πως υπάρχουν και κάτι λίγα καλά παιδιά, όμως ΚΑΝΕΝΑ δε μίλησε να σταματήσει η παρεξήγηση. Αντίθετα ....
·                          
ειρηνη παρασκευοπουλου καλα εισαι στη χα και αντι να απευθυνθεις στους αρμοδιους βγαζεις ποστ που εκθετει αφανταστα το κινημα;;; σε παρακαλω.... δεν ξερω εαν λες αληθεια αλλα και αληθεια να ειναι γιατι το ποσταρεις και το διαδιδεις;;; μιλα εκει που πρεπει σορρυ αλλα αποχωρω απο τους φιλους σου.. καλη σου μερα
·                          
Παναγιώτης Μαρίνης =ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΙΣ ΝΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ=
·                          
Αλκαιος Ιωαννης H πρόταση του Παναγιώτη Μαρίνη αποτελεί τη λύση του προβλήματος. Άλλωστε, σε όλα τα πολιτικά κινήματα υπάρχουν μέλη που ενδέχεται να τα προσβάλλουν με τη συμπεριφορά τους.




Μία χρυσαυγίτισσα επισημαίνει το πρόβλημα και οι ομοϊδεάτες της επιπίπτουν εναντίον της να τη φάνε αλλά και να τη φακελλώσουν ζητώντας της να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της (!) με τη γνωστή τακτική ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ που χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή ως παρακρατική κομπανία! Άτομα αστοιχείωτα, ανελλήνιστα, με ασφαλίτικα συμπλέγματα βρωμίζουν την Ελλάδα όπου κι αν βρεθούν και οι παγιδευμένοι ανάμεσά τους όταν το διαπιστώνουν νιώθουν πως είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ για να ξεφύγουν! Η εμπλοκή και ανάμειξη του Παναγιώτη Μαρίνη, ενός ανθρώπου σοβαρού που άξαφνα παριστάνει τον εξομαλυντή των ψυχανωμάλων (όπως τους χαρακτήρισε ο ίδιος ο  Λαγός τους χρυσαυγίτες!) είναι χαρακτηριστική όσο και θλιβερή. Ένας άνθρωπος καλών προθέσεων ο οποίος θυσιάστηκε για το ιδανικό της Πατρώας Θρησκείας να καταντήσει λασπωμένος ανάμεσα σε άνανδρους ψυχανώμαλους νταβατζήδες του "ΧΥΤΗΡΙΟΥ" ( βλ. : http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2014/10/blog-post_46.html ). Αυτή ήταν η Χρυσή Αυγή, μια αλητεία που άλλα διακήρυττε και άλλες ήταν οι πραγματικές της προθέσεις με αποτέλεσμα τη τραγωδία για τον κόσμο που τη πίστεψε!