Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

H "XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
Τ Ι Μ Α
ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ


     Με τον αρχηγό και τον υπαρχηγό να χαιρετούν φασιστικά κάτω από μία πελώρια σβάστικα και με τα περιβραχιόνια με τη σβάστικα στα μπράτσα τους, τα δύο κορυφαία στελέχη της "Χρυσής Αυγής" καλούν τους οπαδούς τους να συνταχθούν με τον ελλαδικό αντιφασιστικό χώρο τιμώντας τον αντιφασιστικό αγώνα.


     Για άλλη μια χρονιά, η "Χρυσή Αυγή" τιμά την νίκη των αντιφασιστικών δυνάμεων κατά του Ναζισμού και του Φασισμού με τον αρχηγό της να χαμογελά νικηφόρα κάτω από ένα λάβαρο του τρίτου ράιχ, με το περιβραχιόνιο του ναζιστικού κόμματος στο μπράτσο του και υψώνοντας το δεξί σε φασιστικό χαιρετισμό, μέσα στα γραφεία του κόμματος.


     Κάτω από τα ναζιστικά λάβαρα με τις σβάστικες, φορώντας τα ναζιστικά περιβραχιόνια και υψώνοντας τα χέρια σε φασιστικό χαιρετισμό, όλοι οι χρυσαυγίτες τιμούν και φέτος τον αντιφασιστικό αγώνα που συνέτριψε τον Ναζισμό και Φασισμό.


    Για τη μεγάλη επέτειο του αντιφασιστικού αγώνα, η "Χρυσή Αυγή" αποφάσισε να ανατυπώσει όλους τους τίτλους των περιοδικών της και να τα διανείμει δωρεάν στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.


     Ειδικό αναμνηστικό αντίτυπο με το πορτραίτο του Αδόλφου Χίτλερ θα προσφερθεί στον Γιάννη Μπουτάρη με "κούριερ" που δεν θα είναι άλλος από τον Ηλία Κασιδιάρη με κοντομάνικο για να φαίνεται η σβάστικα στο μπράτσο του.


     Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα παραδώσει ακόμα ένα αναμνηστικό αντίτυπο στον Γενικό Γραμματέα του Κ.Κ.Ε. για να μη θεωρηθεί ότι η "Χρυσή Αυγή" κάνει ρατσιστικές διακρίσεις.


     Τέλος, σύμφωνα με πρόσφατη τοποθέτηση του Νίκου Μιχαλολιάκου, όσοι αμφισβητούν την ειλικρίνεια των δηλώσεών του σε κάθε περίπτωση είναι κακόβουλοι λασπολόγοι, όπως και όσοι θεωρούν την "Χρυσή Αυγή" εστία σατανιστών.
     Άλλωστε, όπως δηλώνει και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, η "Χρυσή Αυγή" μάχεται για την Ορθοδοξία και του Χριστού την πίστη την αγία. Αμήν και δεν έχει καμία σχέση με τον σατανισμό αλλά στις 25 Νοεμβρίου 2017 εκπροσωπείται στο "Παγκόσμιο Φεστιβάλ του Διαβόλου" στη Κολομβία με ένα σατανιστικό δημιούργημα του στελέχους της Γερμενή ή Καιάδα για λόγους διηπειρωτικών πολιτικοθρησκευτικών ανταλλαγών και μόνον. 


Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

     Μην ανησυχήσετε για την διανοητική σας κατάσταση, διαβάζοντας το παραπάνω κείμενο. Δεν χρειάζεστε εσείς ψυχίατρο αλλά τα στελέχη της "Χρυσής Αυγής" που νομίζουν ότι από την ίδια ηλιθιότητα με αυτούς πάσχει και ο υπόλοιπος κόσμος. Κάπως έτσι έχασαν μέσα από τις τάξεις τους και τον μοναδικό χρήσιμο που πέρασε, τον Ψυχίατρο Παρασχάκη, μετά την φυγή του οποίου η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται μη αναστρέψιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.