Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ...CUI BONO?


     Η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη υπήρξε ο "μοχλός" που δημιούργησε,  π ρ ο ε κ λ ο γ ι κ ά, καταλυτικές συγκινήσεις στο σώμα των ψηφοφόρων και ανέδειξε τον Κώστα Μητσοτάκη πρωθυπουργό ανανεώνοντας την σχέση της δεξιάς Νέας Δημοκρατίας με την εξουσία! Η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη ήταν εξ αρχής γνωστό  τ ι  επιπτώσεις θα είχε στο εκλογικό αποτέλεσμα και τις είχε! Δράστης της δολοφονίας, η "παρέα Κουφοντίνα" και ο χαρακτηρισμός "παρέα" είναι ο ακριβέστερος αφού ο ψευδεπίγραφος "ιδεολογικός" αυτοπροσδιορισμός του Κουφοντίνα, εκ των ίδιων του πεπραγμένων,  κάθε άλλο παρά τον χαρακτηρίζει!

Τα πρωτοσέλιδα που διεμόρφωσαν μοιραία εκλογικά αποτελέσματα!

     Εάν ο Κουφοντίνας είχε την οποιανδήποτε σχέση με την αριστερά, παραμονές εκείνων των εκλογών, όχι μόνον δεν θα σκέφτονταν να θίξει ούτε τρίχα από το κεφάλι του Παύλου Μπακογιάννη αλλά και θα τον προστάτευε προς αποφυγήν του αποτελέσματος των εκλογών το οποίο, τελικά, δεν απεφεύχθη! 

Θύμα (με "σημαία ευκαιρίας") και θύτης (υπό "ξένη σημαία")

     Εάν ο Κουφοντίνας είχε την οποιανδήποτε σχέση με την αριστερά, εκείνες τις μέρες θα προτιμούσε να στρέψει το σαρανταπεντάρι του στον κρόταφό του παρά στο στήθος του Παύλου Μπακογιάννη, όμως ο Κουφοντίνας προχώρησε στην ανάδειξη του Κώστα Μητσοτάκη σε πρωθυπουργό διότι το πλάνο που σχεδιάζεται σταθερά για την Ελλάδα  υ π ε ρ α τ λ α ν τ ι κ ά,  είχε δύο βασικά σκέλη που θα έπρεπε να εφαρμοσθούν: (1) Το άνοιγμα των συνόρων της Ελλάδος και την μετατροπή της σε "πύλη" διεισδύσεως ξένων πληθυσμών προς αλλοίωση του Ευρωπαϊκού πληθυσμού και (2) τον εξευτελισμό της αριστεράς με την υπουργοποίηση του θρυλικού στελέχους της Μίκη Θεοδωράκη ως υποτελούς μαριονέτας  του "μοναρχοφασίστα" Κώστα Μητσοτάκη! 

Η πλήρης αποδόμηση της ελλαδικής αριστεράς 
με τις πλάτες γυρισμένες στον ηλίθιο όχλο

     Και με την προβοκατόρικη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, το Langley πέτυχε την εκλογή του Κώστα Μητσοτάκη και βεβαίως και τα δύο ζωτικά σκέλη του πλάνου του: Και τα σύνορα της Ελλάδος άνοιξαν για  π ρ ώ τ η   φ ο ρ ά  σε λαθρομετανάστες που όχι μόνον εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα αλλά και προωθήθηκαν σε κεντροευρωπαϊκές χώρες με την συνέργεια του Αντώνη Σαμαρά ως υπουργού εξωτερικών και η αριστερά υπέστη τον ανεπίστρεπτο εξευτελισμό να δει τον Μίκη Θεοδωράκη "παρακοιμώμενο" του Κώστα Μητσοτάκη!

Η "παρέα" των χρησίμων ηλιθίων που ίσως να αγνοεί ακόμη ΠΟΙΟΣ την κατηύθυνε!

     Και η "παρέα Κουφοντίνα", έκτοτε, συνέχισε την εκτέλεση όχι ανθρώπων-πολιτικών αντιπάλων, αλλά την εκτέλεση ενός πλάνου μετατροπής της Ελλάδος σε σταθερό "βατήρα" του εβραϊκού επεκτατισμού στην Ευρώπη, με την προώθηση της  τ ρ ο μ ο κ ρ α τ ί α ς  η οποία εκπηγάζει από τις σιωνιστικές οργανώσεις Ιργκούν και Χαγκανά και αποτελεί το "δακτυλικό αποτύπωμα" των Εβραίων ως φυλετικό "modus operandi" τους.

Δολοφονία Θάνου Αξαρλιάν

     Μέσα σε αυτό το "πλάνο" κορυφαία θέση κράτησε και η "τυφλή" εκτόξευση ...ρουκέτας μέσα σε πλήθος ανυπόπτων περαστικών στο κέντρο των Αθηνών σε εργάσιμη μέρα και ώρα, στις 14 Ιουλίου 1992, κάτι που εκ των προτέρων ακόμα και για τον πλέον ανόητο θα σήμαινε θυσία αθώας ανθρώπινης ζωής, κάτι που κανέναν ιδεολόγο και πολιτικό στρατιώτη δεν συμφέρει! 

H "ταφόπλακα" του Κουφοντίνα στην αριστερά.
Ακόμη αναρωτιέσαι cui bono?

     Και η θυσία υπήρξε με την δολοφονία ενός παιδιού, του 20χρονου Θάνου Αξαρλιάν που συγκλόνισε την Ελλάδα και την Ευρώπη, στήνοντας την ..."αριστερά" στον τοίχο ως παράταξη ψυχοπαθών δολοφόνων! 

Δολοφονία τραγωδού Ελένης Παπαδάκη

     Πίσω από την ρουκέτα και πάλι ο Κουφοντίνας με την "παρέα" του να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία της αριστεράς ως εκτροφείου ψυχοπαθών εγκληματιών που συνεχίζει την δολοφονική υστερία της απαράλλαχτη διαχρονικά από την εποχή του αποκεφαλισμού της τραγωδού Ελένης Παπαδάκη με το τσεκούρι του δολοφόνου του Κ.Κ.Ε. Στέφανου Λιόλιου και την υπογραφή του διεστραμμένου Χρήστου Τσαγανέα!

Τα βρεταννικά πρωτοσέλιδα της δολοφονίας του τελευταίου θύματος της 17Ν

     Ατελείωτη η "πορεία εγκλήματος" του Κουφοντίνα και της "παρέας" του και ...ανεξήγητα ...ανέγγιχτη από το κράτος. Αν και οι στόχοι τους ηχηροί τόσο που θα προκαλούσαν την εμπλοκή όλης της υπερατλαντικής "τεχνολογίας" προς άμεση αντιμετώπισή της ήδη από την πρώτη εμφάνισή της με την δολοφονία του σταθμάρχη της C.I.A. Ρίτσαρντ Γουέλτς (1975), σύσσωμες οι καταδιωκτικές υπηρεσίες Η.Π.Α. (Ισραήλ), Μ. Βρεταννίας και Ελλάδος ...μοριοδοτούν την "παρέα" Κουφοντίνα επί 27 ολόκληρα χρόνια με απολογισμό 23 τετελεσμένων δολοφονιών, ώσπου ένα απρόβλεπτο γεγονός έριξε την "αυλαία" στην παράσταση! Το περιστατικό Ξηρού!

Η μεταπολίτευση εγκαθίδρυσε στην Ελλάδα το αστυνομικότερο κράτος!

     Ωστόσο, είχαν τεθεί βαθιά θεμέλια ενός αστυνομικού κράτους στην Ελλάδα στην οποία η τρομοκρατία έφτασε μαζύ με το αεροπλάνο που μετέφερε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή εκείνο το βράδυ της μεταπολιτεύσεως και, τότε, οι αστυνομικοί, για πρώτη φορά, παρέλαβαν ατομικό οπλισμό, αφού, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής "χούντας"  δ ε ν  οπλοφορούσαν! 

Τα περιστατικά στυνομικής βίας της μεταπολιτεύσεως 
δεν συγκρίνονται ούτε σε ένταση ούτε σε αριθμό με τα αντίστοιχα επί Επταετίας!

     Με το υποστύλωμα της "παρέας" του Κουφοντίνα και τα καθημερινά πρωτοσέλιδα τρομοκρατικών "σκηνικών" η δημοκρατία εδραιώθηκε με την εγκαθίδρυση του τρόμου στις λαϊκές μάζες και την 17Ν να πρωταγωνιστεί επί σκηνής.

Δολοφονία του 15χρονου Μιχάλη Καλτεζά από αστυνομικούς 
(17 Νοεμβρίου 1985)

     Κάτω από τις "φτερούγες" της "παρέας" Κουφοντίνα άρχισαν να συνανθίζουν και τα "μπουμπούκια" των ανεγκεφάλων θαυμαστών των "λαϊκών ηρώων" ενός αριστεροφανούς "μπερντέ" των οποίων οι πράξεις μόνον την αριστερά δεν υπηρετούσαν, μόνον την αριστερά δεν συνέφεραν!

"'Εργα και ημέρες" μπαχαλάκηδων προ του πολυτεχνικού άντρου!

     Αναφύεται λοιπόν εκ 17Ν και "παρέας" Κουφοντίνα και η "χλωρίδα" των μπαχαλάκηδων, αυτών των χρησίμων ηλιθίων οι οποίοι νομίζοντας εαυτούς "προοδευτικούς", "αριστερούς" ή και "επαναστάτες" επιδίδονται δια των καταστροφικών πράξεών τους σε μια ξέφρενη δικαίωση του αστυνομοκεντρικού κράτους "αγιογραφώντας" το ...απαραίτητο της υπάρξεώς του για την προστασία του πολίτη και της περιουσίας του! Aυτή η "χλωρίδα" είναι που, επί δεκαετίες, ανενόχλητα "ταμπουρωμένη" στο Πολυτεχνείο, δίνει κάθε βράδυ παραστάσεις μακράς διαρκείας συμπλεκόμενη με τους επίσης υποκρινόμενους αστυνομικούς, ανταλλάσσοντας  τρακατρούκες χωρίς να σημειωθεί ποτέ  ο ύ τ ε  μ ί α  σ ύ λ λ η ψ η  κατά πως θέλει, οίκοθεν νοούμενα, το σενάριο που εκπονείται από την Κατεχάκη  με την σκηνική ...συμπαραγωγή της Γ.Α.Δ.Α.

Βανδαλισμοί και λεηλασίες υπό την "ασπίδα" της ...απουσιάζουσας ΕΛ.ΑΣ.

     Αμέτρητα γκροπούσκουλα με δηθενοκουκούλες υπενθυμίζουν ασταμάτητα στους κατοίκους αυτής της χώρας ότι ο εχθρός λαού είναι οι "Αναρχικοί" που σπάνε και ληστεύουν τα μαγαζιά των βιοπαλαιστών, οι "Αντιεξουσιαστές" που διαλύουν και λεηλατούν τις κοινωνικές υποδομές, οι "Αναρχοαυτόνομοι" που ερειπώνουν την Παιδεία και ευτελίζουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια μετατρέποντάς τα σε πιάτσες ναρκωτικών, ουσίες με τις οποίες, πλέον, η αριστερά "παντρεύεται" αθέλητα και φέρεται να το δηλώνει υπερήφανη με σφιγμένη την ...παραδοσιακή αριστερή γροθιά και τον προτρεπτικόν υπαινιγμό "Εμείς μπορούμε και να χασικλωθούμε!"

Η αριστερή γροθιά που μας προσκαλεί ναχασικλωθούμε

     Κι όμως, υπάρχουν και οι αυθεντικοί Αναρχικοί οι οποίοι εμφορούνται από Αξίες, υπάρχουν και οι αυθεντικοί Αντιεξουσιαστές που κατευθύνονται από ηθικές Αρχές, υπάρχουν και οι αυθεντικοί Αναρχοαυτόνομοι που οραματίζονται στην πολιτική του απομόνωση μιαν ιδανικότερη Κοινωνία, αλλά, όλοι τούτοι πνίγονται μέσα στο ρεύμα των χρησίμων ηλιθίων μπαχαλάκηδων που κατευθύνονται από την Κατεχάκη, που κατευθύνεται από το Langley, έτσι για να κάνουμε διακριτά και τα "νήματα" που κινούν τα πάντα στη μεταπολιτευτικήν Ελλάδα, όπου ένας Εβραίος, στέλεχος των εβραϊκών μυστικών υπηρεσιών, βρίσκεται πάντοτε επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων για να τις κατευθύνει ακόμη και εν μέσαις οδοίς των Αθηνών: Ο κ. Samuel Bashan τον οποίο οι μπαχαλάκηδες δείχνουν να μην ...αναγνωρίζουν, αφηνόμενοι, χαλαρότατα, στους χειρισμούς του!



Samuel Bashan 


     Αλλά όταν έχουν προηγηθεί τα χειρότερα, όλα με την ευφυέστατη σχεδίαση των αφεντικών του Samuel Bashan, στον ίδιο θα σταθούμε; 

Εμπρησμός "Μινιόν"

     Εκατοντάδες οικογενειών ανέργων από τους ανεξήγητους εμπρησμούς του "Μινιόν" και του "Κατράντζου" με υλικό θερμίτη που λιώνει το τσιμέντο από το πιο απόρρητο οπλοστάσιο των Η.Π.Α. και με "υπογραφή" της ..."αριστεράς"! Αν αυτό δεν αποτελεί επιτομή προβοκάτσιας, τότε τι την αποτελεί; Αν αυτό δεν περιθωριοποιεί αυθωρεί και παραχρήμα ολόκληρη την αριστερά στη συνείδηση του εργαζόμενου λαού τότε τι την περιθωριοποιεί;

Έχει πολλά λεφτά το Lngley για να προμοτάρει τη παράσταση!

     Κάπως έτσι και μ΄ αυτά και μ΄αυτά και με τον Κουφοντίνα πάντοτε στο επίκεντρο των  π ρ ο ε κ λ ο γ ι κ ώ ν  εξελίξεων, φτάνουμε και σήμερα να τον απολαμβάνουμε και πάλι ...πρωταγωνιστή, αθέατο ρυθμιστή θα λέγαμε, των επικειμένων εκλογών με την συμπαιγνία της οπερετικής συντροφίας του Τσίπρα, της Νέας Δημοκρατίας, της Χρυσής Αυγής και με "νήματα" που κινούνται από το μακρινό Langley, υπό τον ύπνο ενός ηλιθίου λαού που αρνείται να αναλογισθεί την ερώτηση κλειδί: Cui bono? Μα, σταθερά την CIA!

Ακόμη και ιατρικά πιστοποιητικά παίζουν ρόλο σκηνικών σ΄ αυτή την παράσταση!

     Σήμερα λοιπόν ο θλιβερός καρατερίστας του πολιτικού θεάτρου Κουφοντίνας αιτείται της πολλοστής "αδείας εξόδου από τις φυλακές" όπως κάθε κρατούμενος, όπως προβλέπει ο ισχύων Νόμος και όπως και στον ίδιο έχει αναγνωρισθεί πολλές φορές μέχρι τώρα! Ανεξαρτήτως εάν ο συγκεκριμένος Νόμος είναι ορθός ή λάθος, δεν παύει να είναι Νόμος και θα πρέπει να τον σέβονται οι πάντες και πρωτίστως οι ...δικαστές! 

Και τα ανυποψίαστα "τσικό" υπακούοντα στα "νήματα"... 

     Δυστυχώς όμως, ενώ μέχρι σήμερα και σε περιόδους "ακίνδυνες" ο Κουφοντίνας έχει (ορθώς!) ξαμοληθεί σε άδειες επί αδειών, όπως ακριβώς ο Νόμος προβλέπει, αίφνης σε  π ρ ο ε κ λ ο γ ι κ ή  περίοδο, οι δικαστές δείχνουν να ποδοπατούν τον ίδιο τον Νόμο και να απορρίπτουν το αίτημα αδείας ολιγοήμερης εξόδου από την φυλακή στον Κουφοντίνα ο οποίος, όπως ήταν ηλίου φαεινότερο, αυτό το εκμεταλλεύεται αμέσως υποδυόμενος τον ρόλο του ...απεργού πείνας προς εκβίαση ικανοποιήσεως του, έτσι κι αλλιώς νομίμου, αιτήματός του. Cui bono? 

Και, πάλι, τα ανυποψίαστα "τσικό" υπακούοντα στα "νήματα"...

     Ασυζητητί, την CIA η οποία διατηρεί πάντοτε χρήσιμο και καλολαδωμένο το "εργαλείο" της σε προεκλογικές περιόδους για να κατευθύνει τις εξελίξεις όπως τις θέλει προς όποιαν κατεύθυνση επιθυμεί!

Όπου η δημόσια παραδοχή της καταστροφικότητος
καθίσταται η κορωνίδα του "αφηγήματος" των μπαχαλάκηδων.

     Όπως ήταν αναμενόμενο οι ανεγκέφαλοι υποστηρικτές του σκοτεινού Κουφοντίνα οι οποίοι ούτε κατά διάνοια μπορούν να σκεφτούν, νομίζοντας ότι υποστηρίζουν το "ίνδαλμά" τους, παρασύρονται σε πράξεις οι οποίες εκθέτουν και πάλι μαζικά την αριστερά ενάντια στην λαϊκή συνείδηση, με αδιάκριτες μαζικές καταστροφές κεντρικών καταστημάτων και περιουσιών στο κέντρο της Αθήνας. Οι μπαχαλάκηδες και πάλι διασύρουν την αριστερά ως εκτροφείο κοινωνικών αποδομητών!   Cui bono? Την CIA η οποία διατηρεί την επικυριαρχία των χρησίμων ηλιθίων της στην Ελλάδα!

Ο Τσίπρας στερεώνει κοκέτικα το εβραϊκό κιπά στον άδειο κρανίο του.

     Εν όψει αυτής της καταστάσεως, αντί να υπάρξει  ά μ ε σ η  κυβερνητική παρέμβαση ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, η κυβέρνηση δείχνει να αβαντάρει την ανωμαλία προβαλλόμενη ως "εγγύηση" απαραίτητη για την επιβολή μιας ισορροπίας η οποία, παρά την κόλαση της καθημερινότητος, θα συνεχίσει να διασφαλίζει τα επιδοματάκια με τα οποία φυτοζωούν οι πολίτες της! Cui bono?

Ο Κούλης Μητσοτάκης κάνει άνετες επικύψεις με το εβραϊκό κιπά!
Οικογενειακή, γαρ, ...παράδοση!

     Παραλλήλως, η Νέα Δημοκρατία επιχαίρει διότι οι αντιδράσεις των υποστηρικτών του Κουφοντίνα την ανεβάζουν στην εκλογική συνείδηση των αφελών ψηφοφόρων και ως θύμα και ως μελλοντικό Ηρακλέα που θα καθαρίσει την κόπρο των μπαχαλάκηδων. Κι ενώ οι ανόητοι πετροβολάνε το αυτοκίνητο του Σαμαρά το τσίρκο του Μητσοτάκη γλεντάει παρακολουθώντας τον δείκτη της αποφάσεως ψήφου των ηλιθίων να ανεβαίων υπέρ αυτού! Cui bono? Μα την CIA ασφαλώς, η οποία προετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση στην Ελλάδα προωθώντας ένα "σιγουράκι" της πάντοτε από το μητσοτακέϊκο!

"Kόμμα" ή ..."οικογένεια"...γα...(ργαλιό)...μαστε;

     Τέλος, αυτός που θα έπρεπε να είναι πραγματικός ρυθμιστής αν και επέλεξε ρόλο πειθήνιου κολαούζου, η Χρυσή Αυγή ("οικογένεια"...γαργαλιόμαστε...), αντί να πράξει εξ αρχής τα δέοντα αρκέστηκε στο ρόλο του δολοφόνου ενός περιστασιακού περιθωριακού ανεπάγγελτου, αυτοκτονώντας πολιτικά! Και ποια ήταν τα "δέοντα": Να "πείσει" δημάρχους και πρυτάνεις να την φοβούνται περισσότερο από τους μπαχαλάκηδες ώστε να μπορεί να εξουδετερώσει τα δύο βασικά οχυρά του συγχρόνου κοινωνικού αποδομητή (άσυλα και καταλήψεις) ώστε, αμέσως μετά να μπορέσει να ξεκινήσει πολιτικό έργο! Λεπτομέρειες, βεβαίως δεν μπορούν να αναπτυχθούν ...εντεύθεν. Όμως, όταν ο Μιχαλολιάκος με τη καμαρίλα του ενδιαφέρεται μόνον πως θα προικίσει την Ουρανία, η Χρυσή Αυγή μοιραία καταντά "εξαπτέρυγο" του συστήματος και στην περίπτωση Κουφοντίνα! Cui bono? Ε, άει στην ευχή, στη προκειμένη περίπτωση και την CIA που διατηρεί την Ελλάδα υπό την κυριαρχία του μπάχαλου κι ένα παιδί μιας πεινασμένης μικροαστικής οικογενείας ενός υπαξιωματικού της Χωροφυλακής που σήμερα τσεπώνει 150.000 ευρώ μηνιαίως! (Ανάλυση του ποσού για κάθε ενδιαφερόμενο).

Παντί τρόπω "πειθώς" του κράτους...

     Τι δέον γενέσθαι, εν προκειμένω; (1) Άμεση χορήγηση αδείας ολιγοήμερης απουσίας εκ των φυλακών στον Κουφοντίνα, (2) Ομαδική αντιπαράθεση συνειδητών Πολιτών προς το, υποθάλπον μπαχαλάκηδες, κράτος και (3) Πειθώς, παντί τρόπω, των κρατικών υπηρεσιών ότι κινδυνεύουν περισσότερο από τους συνειδητούς Πολίτες απ΄ όσο από τους μπαχαλάκηδες. Και οποιοσδήποτε αφίσταται από αυτό επιμένει σε συνειδητό ή ασυνείδητο ρόλο αβανταδόρου των παγίων συμφερόντων του Langley επί της μεταπολεμικής Ελλάδος! 
                   


'ο. έ. δ.


      Εν τέλει, είναι ή δεν είναι (συνειδητός ή όχι δεν έχει σημασία...) "λεβιές" της CIA ο ουρανοκατέβατος μελισσοκόμος Δ. Κουφοντίνας; Όποιος αδυνατεί να αντιληφθεί τον συλλογισμό του "Cui bono?', ας ξαναπιάσει το κείμενο αυτό απ΄ την αρχή! Και αν και πάλι δεν τα καταφέρει ας μην ανησυχήσει... Από την μάχη της Πύδνας μέχρι σήμερα η πάλαι ποτέ Ελλάδα κατακλύζεται από πλείστους ανεγκέφαλους γραικύλους κι ελάχιστους Έλληνες... Ένας παραπάνω ανεγκέφαλος γραικύλος δεν αλλάζει την αναλογία κι έτσι κι αλλιώς, πάντοτε η αριστερά στην Ελλάδα θα είναι η άτυχη και προβοκαρισμένη και δη, από κείνους που δηλώνουν υπέρμαχοί της!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737


Υστερόγραφο:

     Ας μη ξεχνάμε ότι η σημερινή Ελλάδα κατοικείται από ηλιθίους που επιτρέπουν να τους εκπροσωπούν οι ξεδιάντροποι. Κλασικό παράδειγμα οι Βαρουφάκηδες οι οποίοι αν και μεγαλοβιομήχανοι σύζυγοι επίσης μεγαλοβιομηχάνων και φίλοι διεθνών οικονομικών παραγόντων δεν διστάζουν να τίθενται επικεφαλής εργατικών κινητοποιήσεων όπου καλούν σε ...ανυπακοή τους εργάτες κατά των ...αφεντικών! 


Ο Βαρουφάκης με την Λαγκάρντ!


Ο Βαρουφάκης (Χαλυβουργική) με τη γυναίκα του Στράτου (Πειραϊκή-Πατραϊκή)
επικεφαλής εργατικής διαδηλώσεως κατά των ...εργοδοτών!!

     Αυτά μόνον στην χώρα που δεν καταλαβαίνει τον ρόλο του Κουφοντίνα και του στερεί την άδεια ολιγοήμερης απουσίας από την φυλακή εν όψει  ε κ λ ο γ ώ ν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.