Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΔΕΒΕΛΕΚΟΥ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ 
ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΥΣ:

"EIΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ"


     Κλαψουρίζουν οι χρυσαύγουλοι  για την υποτιθέμενη "λάσπη" που τους ρίχνουν οι πάντες. Ψελλίζουν παράπονα ότι ...υβρίζονται από κακόπιστους ...συκοφάντες. Όμως, στη περίπτωσή τους δεν χρειάζονται ούτε "κακόπιστοι", ούτε "συκοφάντες", ούτε "υβριστές" αφού οι μάνες που τους γέννησαν, αυτές που τους ξέρουν καλύτερα απ΄ όλους τους φτύνουν κατάμουτρα και τους χαρακτηρίζουν ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και ΑΛΗΤΕΣ.

     Και με αυτούς τους χαρακτηρισμούς η μάνα του "δεξιού χεριού" [προσωπικού οδηγού και σωματοφύλακα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής] Σωτήρη Δεβελέκου, "στολίζει" τον γιο της και τον κομματικό περίγυρό του.

     Ακούστε την αγανακτισμένη μάνα να αποκαλεί το παιδί της και τη παρακρατική κομπανία του ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και ΑΛΗΤΕΣ από το 5:34 έως το 6:25 και στο τέλος ακούστε τον ίδιο τον Σωτήρη Δεβελέκο να λέει προς τη μάνα του: "Στο τάφο του αδελφού σου θα χέζω" επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδει η μάνα του.

     Η "Χρυσή Αυγή" εξευτέλισε τελεσίδικα τον ελληνικό εθνικισμό, διέφθειρε τις εθνικές Αξίες τις οποίες όπου άγγιξε τις λέρωσε, ταπείνωσε τους Έλληνες πατριώτες εξισώνοντάς τους στο μέλλον με ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και ΑΛΗΤΕΣ. Και αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά οι μάνες των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ και ΑΛΗΤΩΝ χρυσαυγιτών τις φωνές των οποίων καταγράφει ο "κοριός" της Ε.Υ.Π. και ταξινομούνται επισήμως στα δικόγραφα της ποινικής δίκης του παρακρατικού μορφώματος της "Χρυσής Αυγής".

     Καλό κουράγιο κ. Δεβελέκου αλλά μη ξεχνάτε ότι το παιδί σας θα ήταν καλύτερο να νιώσει τη γονική παρουσία πιο κοντά του ώστε να μη χαθεί στο βάραθρο του άθλιου κομματικού βόθρου στο οποίο γλίστρησε. 

Ι.Πολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.