Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΙΣ 
ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΜΑΤΙΣΤΟΥ 
("εκδόσεις" «ΝΟΡΔΙΚΗ ΣΚΕΨΙΣ», Κοπεγχάγη, Φεβρουάριος 2020)


     Αγαπητοί Υπεύθυνοι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

     Σας αποστέλνω αυτό το ηλεκτρονικό γράμμα προκειμένου να εκφράσω την απόλυτη απογοήτευσή μου για ένα ζήτημα το οποίο τελευταία με απασχολεί εντόνως, και θα ήθελα να ζητήσω την ψυχολογική σας υποστήριξη.

     Υπήρξα μέλος του ΑΡΜΑτος του Στεφάνου Γκέκα, και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις απολύτως τραυματικές για την ψυχολογία μου εμπειρίες που απέκτησα εκεί.

     Πρώτον, πέρασα τα νιάτα μου όντας μέλος μίας «οργάνωσης» (ο Θεός να την κάνει οργάνωση…), στην οποία κυριολεκτικώς δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΑ! Μίας «οργάνωσης» που ενώ υπάρχει εδώ και δύο δεκαετίες δεν έχει προσφέρει κανένα απολύτως δημιουργικό έργο, αλλά συνιστά μία εντελώς αποτυχημένη απόπειρα αντιγραφής (ένα θλιβερό κακέκτυπο) της Χρυσής Αυγής της δεκαετίας του 1980. Όμως, αυτή η γελοία προσπάθεια μίμησης συνεπάγεται μόνο ένα τρισάθλιο επακόλουθο: το ΑΡΜΑ έχει την φοβική εσωστρέφεια της Χρυσής Αυγής του ’80, δίχως όμως την δημιουργική πρωτοτυπία εκείνης της εποχής, διατηρώντας ωστόσο την ελεεινή χρυσαυγίτικη συνήθεια της κατασυκοφάντησης, της λασπολογίας και του κουτσομπολιού.

     Δεύτερον, πέρασα τα νιάτα μου ακούγοντας τον γραφικό Γκέκα (τον οποίο ορθώς έχετε χαρακτηρίσει ακριβέστερα ως «Gayκα», και θα επεξηγήσω τους λόγους τεκμηρίωσης για αυτό το γεγονός παρακάτω αναλυτικότερα) να ομιλεί ασυνάρτητα και δίχως νοηματική συνάφεια στον λόγο του κυριολεκτικώς επί ώρες, ένα πράγμα που ακόμα με κάνει να ξυπνάω ιδρωμένος στον ύπνο μου ενθυμούμενος την απίστευτη βαρεμάρα που μας έπιανε εκεί μέσα, στα γραφεία του ΑΡΜΑτος στην Θεσσαλονίκη.

     Τρίτον, αρνούμαι ψυχικά να αποδεχτώ πως υπήρξα μέλος μίας «οργάνωσης» ενός τύπου που μας έκανε κήρυγμα για την «Άρια Πατριαρχική Παράδοση των Ινδοευρωπαϊκών Λαών», την ίδια στιγμή που αυτός υπάκουε σαν σκυλάκι (χωρίς καμία υπερβολή-αυτό το γεγονός είναι απολύτως αδιαμφισβήτητο) στην μαινάδα κομμουνίστρια σύζυγό του. Αυτός είναι ο θηλυπρεπής και… παθητικός (από κάθε άποψη, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…) Steffan G. Kronborg (ακραία καθυστερημένο «ψευδώνυμο»), κατά κόσμον Στέφανος (ή μήπως… Στεφανία; -δεν ξέρω, απλά λέω) Γκέκα-Gayκα, του οποίου το «ιδιαίτερο» ποιόν το γνωρίζουμε όλοι και… όλες. Αλλά τι να πει κανείς για μια ψυχή (προσέξτε παρακαλώ την επιμονή μου στην χρήση του θηλυκού γένους, δεν είναι τυχαία), της οποίας το μέγιστο κατόρθωμα ήταν ένα… συνέδριο (ουάου), το οποίο έκανε όντας ακόμα επί της ουσίας… Χρυσαυγίτης, ο καημένος ο καρμίρης. Τι να πει κανείς… Ανείπωτη αποτυχία στη ζωή…

     Τέταρτον, αρνούμαι εξίσου να αποδεχτώ πως υπήρξα μέλος μίας «οργάνωσης» η οποία δήθεν πίστευε στα Ιδεώδη του Έθνους, του Λαού, της Πατρίδας κ.ο.κ., την ίδια στιγμή που ο ίδιος της ο «ηγέτης» (αστεία πράγματα, σιγά μην είναι ηγέτης ο Γκέι-κας) διέμενε μόνιμα στην Δανία, δύο χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Πατρίδα του! Μιλάμε για ασύλληπτη υποκρισία.

     Πέμπτον, αρνούμαι ακόμα περισσότερο να αποδεχτώ ψυχολογικά πως υπήρξα μέλος μίας «οργάνωσης» δίχως κανένα απολύτως δημιουργικό ή έστω παραγωγικό έργο, η οποία το μόνο που έκανε ήταν (και εξακολουθεί να κάνει) ανατυπώσεις παλαιότερων έργων άλλων. Μηδενική πρωτοτυπία, τα πάντα αντιγραφές και μάλιστα κακές αντιγραφές-ακριβώς όπως όλο το ΑΡΜΑ, που αποτελεί μία θλιβερή και απολύτως αποτυχημένη απόπειρα αντιγραφής…

     Έκτον, δεν μπορώ να πιστέψω πως υπήρξα μέλος μίας «οργάνωσης» τέτοιου επιπέδου ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ο καθένας μπορεί να κατηγορήσει την Χρυσή Αυγή ή οποιαδήποτε άλλη οργάνωση του «χώρου» για χίλια δύο πράγματα, ακόμα και για υπέρμετρη γραφικότητα, όμως δίχως αμφιβολία του ΑΡΜΑ του Στέφανου-Steffan Kronborg-Gayborg παίρνει τα πρωτεία και αναδεικνύεται κορυφαίο σε αυτόν τον τομέα (η μόνη κατάκτηση του Γκέκα και του ΑΡΜΑτος…). Από την αστεία και φανφαρονική «Γκέ(κ)ικη» γλώσσα με τα δήθεν περίπλοκα λεκτικά σχήματα (μία ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια του Γκέι-κα να καταστήσει… «πομπώδη» τον γραφικό του λόγο) και τα «τραγουδάκια» του ΑΡΜΑτος μέχρι την χρήση του ιδεολογικά ανεδαφικού και ανυπόστατου όρου «εθνοκοινοτισμός» (;), κάθε τι που σχετίζεται με το ΑΡΜΑ ξεχειλίζει από ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ.

     Τέλος, επειδή ξέρω ότι ο όχι και τόσο ευφυής Kronborg-Gayborg θα πάθει πάλι αυτιστική κρίση (σαν αυτή που έπαθε με την Χρυσή Αυγή και έγραψε ένα ατέλειωτο ασυνάρτητο κατεβατό στην ιστοσελίδα του ΑΡΜΑτος) θέλω να δηλώσω πως δεν με έβαλε ούτε ο Αριστοτέλης Καλέντζης ούτε κανένας άλλος να γράψω αυτή την κατάθεση ψυχής. Απλώς ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες που απέκτησα μέσα στο ΑΡΜΑ, προκειμένου να μην υποστούν και άλλα νέα άτομα τα όσα υπέστην εγώ. Αλλά ίσως αυτό να μην αποτελεί τώρα που το ξανασκέφτομαι ρεαλιστικό σενάριο, μιας και είναι γνωστό ότι λόγου χάρη στην Αθήνα το ξεφτισμένο γραφικό παραμάγαζο του Γκέκα δεν ξεπερνά σε μέλη τα δάχτυλα του ενός χεριού (που υψώνεται στον Άριο Ινδογερμανικό Νορδικό Βόρειο Ήλιο της… Δανίας), με άλλες βάσιμες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για μόνο τρία (3) μέλη όλα κι όλα στην Αττική (εμφανής η εμμονή του καθόλου ομοφυλόφιλου Στέφανου Γκέκα-Gayκα με τον αριθμό τρία… -Γιατί άραγε;).

     Οπότε Στεφανούλη, σταμάτα να ονειρεύεσαι «Στρατιές Πολεμιστών» και περήφανα «ΑΡΜΑτα» που θα αλώσουν τους εχθρούς και τους… Εβραίους, και κοίτα το ανθρώπινο δυναμικό που έχεις στα χέρια σου, ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα της χώρας από την οποία χώρα την κοπάνησες για να πας φωτογραφηθείς σαν σενιορίτα με την Γοργόνα της Κοπεγχάγης.

     Αυτά είχα να πω αγαπητό Ελληνικό Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα. Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε ολόκληρη την επιστολή μου εάν έχετε την ευγενή καλοσύνη. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα την λογοκρίνετε, διότι γνωρίζω το πνεύμα ελευθερίας που σας χαρακτηρίζει διαχρονικά. Επίσης, θα ήθελα, εάν αυτό είναι δυνατόν, η επιστολή μου αυτή να δημοσιευτεί ως καινούργιο αυτοτελές άρθρο στον τοίχο του Καθιδρύματος, και όχι στο γνωστό (και τελευταία ιδιαίτερα… ενεργό) νήμα «Στον Στέφανο Γκέκα που μπέρδεψε τον Αδόλφο με την αδέλφω». Ο τίτλος που θα ήθελα να έχει είναι αυτός που αναφέρεται και στην αρχή, δηλαδή «Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΙΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΜΑΤΙΣΤΟΥ» κτλ., με κεφαλαία γράμματα εάν γίνεται.
Τέλος, θα ήθελα πρώτον να απευθύνω έναν αγωνιστικό χαιρετισμό προσωπικά στον ακούραστο Στρατιώτη της Ιδέας κ. Αριστοτέλη Καλέντζη, για την αμετανόητη στάση του ως Πιστού της Πλατωνικής Εθνικοκοινωνικής Κοσμοθεωρίας, και δεύτερον, θα επιθυμούσα, τιμής ένεκεν, να αφιερώσω τρία (να πάλι ο «μαγικός αριθμός» τρία…) πολύ ωραία σύγχρονα τραγουδάκια στην «αιώνια έφηβη» δεσποινίδα Στεφανία Gayborg, για να τα ακούει αντί για τα γραφικά ακούσματα που επισυνάπτει σε κάθε βίντεό της. Τα ευχάριστα τραγουδάκια, με έντονο συμβολισμό και νόημα, είναι τα ακόλουθα, και για πολύ… συγκεκριμένους λόγους Στεφανία μου:
1. Το ξενόγλωσσο τραγούδι «Σενιορίτα» της Camila Cabello και του Shawn Mendes
2. Το Ελληνικό τραγούδι «Σενιορίτα» του SNIK και της γνωστής Τάμτα
3. Το σκυλάδικο «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα» της Λένας Ζευγαρά (για ευνόητους λόγους Gayκα…).

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
ένας παλαίμαχος Αρματιστής από την Θεσσαλονίκη


     Υ.Γ.: Προς τους Υπεύθυνους του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος, θα σας παρακαλούσα να μην αναφέρετε το e-mail μου στην ανάρτηση, όχι διότι φοβάμαι τον φρικαλέο ανδρισμό του ανδροπρεπούς βορειονορδικού νταή Στέφανου Gayκα, αλλά διότι προτιμώ το μήνυμά μου αυτό να δράσει ως προληπτικό μέτρο για την προστασία των νέων που θέλει να μαγαρίσει ο ακόλαστος Στέφανος, κακοποιώντας τους αφροδισιακά και αφαιρώντας τους την αθωότητά τους, διαστρεβλώνοντας παράλληλα την γενετήσια ορμή τους, μετατρέποντάς τους σε αρσενικούς επιβήτορες του αργασμένου του κορμιού. Έτσι, υπογράφω ως «ένας παλαίμαχος Αρματιστής από την Θεσσαλονίκη», και όσοι ξέρουν θα καταλάβουν, πιστέψτε με για αυτό. Αν δεν το δημοσιεύσετε, θα λυπυθώ ιδιαιτέρως διότι θα φανεί πως υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Αλλά πιστεύω θα το κοινοποιήσετε, γιατί το άρθρο έχει σκοπό να προστατέψει νέους ανθρώπους. Έχετε όλοι τις εγκάρδιες ευχές μου και ιδιαίτερα ο κ. Αριστοτέλης Καλέντζης, ο οποίος έχει πέσει πολλές φορές θύμα απρόκλητων θηλύτροπων επιθέσεων της εμμονικής υπέργηρης κυρίας-βαλκυρίας από τον βορρά που την κοπάνησε σαν αδερφάρα στην Δανία επειδή ήθελε να αποφύγει την βάρβαρη σεξουαλική κακομεταχείριση από τον πατέρα του/της (που ήταν ιερέας, και αυτό δεν βοηθά ιδιαίτερα) καθώς και για να αποσυνδεθεί ψυχικά από τον χωρισμό του με τον πυροσβέστη σύζυγό του/της, με τον οποίον ως γνωστόν (το ξέρουν και οι... πέτρες) συμβίωνε ως ερωτικό ζεύγος για πολλά χρόνια. Και όλοι ξέρουμε ποιος ήταν ο ενεργητικός και ποια η παθητικιά σε αυτή τη σχέση. Καλό σας ξημέρωμα και πάλι χαιρετίσματα και ευχές για ό,τι καλύτερο προς την Σ.Ο. και τον κ. Καλέντζη προσωπικά.

Με συγχωρείτε για το μεγάλο κείμενο, απλώς αποτελεί κατάθεση ψυχής...



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.Ο.

     Για λόγους διευκολύνσεως των αναγνωστών μας, στο παρόν, εξαιρέσιμο, "νήμα" δεν θα αναρτώνται σχόλια αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανακατευθύνονται στην διεύθυνση:


όπου θα βρίσκουν συγκεντρωμένα όλα τα σχόλια που αφορούν στον περί ου!

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.