Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ


     Μια "κυβέρνηση" μαριονετών, αβανταδόρων ενόχων ΜΚΟ καλυπτόμενη από ένστολους και τηβεννοφόρους πραιτωριανούς οι οποίοι περιορίζονται στο ρόλο καταστολέως της οργής του Ελληνικού λαού, συμπράττουν στην πυρπόληση της Ελλάδος!

     Με τους εμπρηστικούς δαυλούς στα χέρια προστατευόμενων από το κράτος ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ (και είναι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ αυτοί που καίνε μια χώρα, δεν είναι "μετανάστες"!) η Ελλάδα υφίσταται μια μεθόδευση συστηματικού ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ  έ σ ω θ ε ν  ενώ εξαπατούν τον Ελληνικό λαό στρέφοντας απατηλά την προσοχή του στον, δήθεν, "εξωτερικό κίνδυνο".

     Εγκληματίες κυβερνητικοί, ροπαλοφόροι μπάτσοι καταστολείς και δικαστές που κάνουν πως δεν βλέπουν, συνένοχοι της εθνικής καταστροφής, αν δεν αντιμετωπισθούν από τον ίδιο τον Ελληνικό λαό θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε στάχτη, υπηρετώντας τους ξένους εντολοδότες τους! 


     Και είναι συνειδητοί εγκληματίες όλοι αυτοί οι "κυβερνητικοί, οι μπάτσοι και οι ολίγωροι δικαστές διότι ενώ η ΕΛΛΑΔΑ ΠΥΡΠΟΛΕΙΤΑΙ, σήμερα, 9η Σεπτεμβρίου 2020, ταυτοχρόνως με το έγκλημα κατά της χώρας, οι μητραλοίες δολοφόνοι εισάγουν 151 νέους εισβολείς στο Ελληνικό έδαφος με την απατεωνίστικη "ταμπέλα" της, δήθεν, "διάσωσης"! Διασώζουν τους εμπρηστές μας οι δολοφόνοι της Ελλάδος και το ομολογούν!

     Και οι εγκληματίες όταν δεν προλαμβάνονται και δεν στήνονται στο τοίχο, ολοκληρώνουν το έγκλημά τους!

     ΥΓ: Η επιστημονική Αστρολογία και όλοι ανεξαιρέτως οι κορυφαίοι επιστήμονες Αστρολόγοι, προ μηνών, συνέπεσαν ότι η 9η Σεπτεμβρίου 2020 οροθετεί μιαν απαρχή τραγικών δεινών για την χώρα μας μέχρι και μια περίοδο δύο μηνών κατά την οποία προβλέπονται ότι θα συμβούν καταστρεπτικότατα περιστατικά και ανατρεπτικές εξελίξεις. Δυστυχώς κ α ι  η επιστημονική Αστρολογία επαληθεύεται και πάλι κατά τον πλέον εμφαντικό τρόπο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.