Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!

 Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ


Αποδίδουν στον ...Φασισμό αυτά που οι ίδιοι επιδιώκουν να διαπράξουν!

     Πλασάροντας απατηλά στις ανόητες μάζες επί 76 χρόνια τον δήθεν "φασιστικό κίνδυνο", οι διεθνείς εβραιοσιωνιστές κατάφεραν να καθιερώσουν διεθνώς όλα εκείνα που αποδίδουν στον Φασισμό ο οποίος, τελικώς δικαιώνεται!

     Με τις πέντε  ε β ρ α ϊ κ έ ς  φαρμακοβιομηχανίες να προωθούν παρανόμως το αντι-covid θανατηφόρο εμβόλιο που εξακολουθεί να  σ τ ε ρ ε ί τ α ι   α δ ε ί α ς και με προδοτικές τοπικές κυβερνήσεις να τσεπώνουν μίζες, τα κέρδη των εβραιοσιωνιστών είναι τεράστια, όπως, άλλωστε παραδέχονται οι ίδιοι, ασχέτως εάν το τίμημα του διεθνούς εγκλήματος είναι η απώλεια αμέτρητων ανθρώπινων ζωών!

     Και όλα αυτά τα βρώμικα κέρδη ενισχύουν την οικονομία του κράτους που έμαθε να εκβιάζει κοινωνίες με την "υποχρεωτικότητα", αδιαφορώντας για αμέτρητους θανάτους ανυποψίαστων θυμάτων!

     Είναι το ίδιο κράτος που στήθηκε στα ερείπια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που το ίδιο προκάλεσε, για να κυριαρχήσει επιβάλλοντας ένα τερατώδες ψέμα το οποίο παραδέχονται οι επιτελείς του!

     Ναι, καλά ακούσατε, μία σιωνίστρια, η Aloni, μια μεγάλη εβραία πολιτικός παραδέχεται ότι το "ολοκαύτωμα" είναι απάτη! Διότι, αυτό το κράτος ιδρύθηκε καθιερώνοντας την τρομοκρατία με τις οργανώσεις του Ιργκούν και Χαγκανά και πασχίζοντας να κυριαρχήσει παγκοσμίως ως διεθνής εγκληματίας με αμέτρητες μεθοδεύσεις ως σήμερα όπου διεξάγει έναν ύπουλο πόλεμο εναντίον της Ανθρωπότητος με ένα ψευδο-ιατρικό πρόσημο!

     Σήμερα, 76 χρόνια μετά την πολεμική ήττα του Φασισμού βιώνουμε την λαμπρή ειρηνική δικαίωσή του, παρακολουθώντας την παραγματικήν  εγκληματικότητα των αντιπάλων του αντιφασιστών! Σήμερα, 76 χρόνια μετά την μεταπολεμική κυριαρχία των εβραιοσιωνιστών βιώνουμε την μεγάλη αλήθεια ότι, όλες οι κατηγορίες που οι μεταπολεμικοί "νικητές" εκτόξευσαν" κατά του Φασισμού δεν ήσαν παρά οι ίδιες τους οι επιδιώξεις και μόλις αυτή την στιγμή, ακόμη και οι πιο αφελείς καταλαβαίνουν ότι οι εβραιοσιωνιστές με τα ανά τον κόσμο τσιράκια τους επιχειρούν την "τελική λύση" κατά της Ανθρωπότητος με το πραγματικό Ολοκαύτωμά της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.