Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

H MΠΑΤΣΟΛΑΓΝΙΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ" ΧΩΡΟΥ

 H MΠΑΤΣΟΛΑΓΝΙΑ 

ΤΟΥ 

"ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ" ΧΩΡΟΥ



     Στα λίγα χρόνια που συμμετέχω στον χώρο δεν κατάλαβα ποτέ την τάση κάποιων ελληναράδων "εθνικιστών" να εγκομιάζουν το έργο των ματατζήδων οι οποίοι με μεγάλη χάρη, απόλαυση ίσως ακόμα και ηδονή δεν δίστασαν να ξυλοκοπήσουν όποιον τόλμησε να υψώσει την φωνή του. Ακόμα και στις πορείες κατά του κοροναϊού συνθήματα όπως : "Δεν είμαστε κατά της αστυνομίας" κ.ά. ακούγονταν συνέχεια την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί εκτόξευαν ληγμένα δακρυγόνα εναντίον παππούδων όπως είχαν κάνει και στην συγκέντρωση για την Μακεδονία τρία χρόνια νωρίτερα. Μόλις φέτος άρχισαν να ακούγονται κάποιες φωνές κατά της καταστολής της αστυνομίας από τον "εθνικιστικό" χώρο οι οποίες όμως καταπνίγηκαν από το γνωστό σύνθημα: "Δεν φταίνε εκείνοι απλά εντολές εκτελούν". 

     Για όσους δυστυχώς ηλίθιους συνεχίζουν να το πιστεύουν αυτό τότε να πέσουν στα τέσσερα και να δεχτούν αδιαμαρτύρητα το ξύλο που θα τρώνε κάθε φορά που θα βγαίνουν από το σπίτι τους χωρίς την άδεια της "καλής" αστυνομίας.

     Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να προσθέσω και μερικές εξαιρετικές φωτογραφίες της δράσης της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ένα βιντεάκι τον συναδελφών τους στην Γαλλία.

ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.