Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΟ"!

 ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ 

ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΟ"!




     Ο χαφιές Κώστας Πλεύρης επιμένει στο έσχατο κατάντημα, όπως ο ίδιος παραδέχεται, της βουλευτοποιήσεώς του με παρουσίες που προκαλούν θυμηδία στο διαδίκτυο και σε ξενοδοχεία το περιβάλλον των οποίων είναι, ως φαίνεται, πολύ οικείο στη νέα συνοδό του!

     Και τώρα, αμέσως μετά την αναγγελία της νέας ...εμφανίσεως του ως μη προικοθήρα αλλά ψηφοθήρα, σε, (πού αλλού;) ...ξενοδοχείο πολλαπλών "χρήσεων" σε παράδρομο του κέντρου,με σταθερό ...ιμπρεσάριο τον Τάσο Συμιγδαλά, κατάφερε να ξεσηκώσει και πάλι την χλεύη των ...θαυμαστών του! Κι όλα δείχνουν ότι θα απολαύσουμε νέες "στιγμές" δημοσίας αφαιρέσεως της ..."πάνας" υπό σπαρταριστές συνθήκες!

     Δυστυχώς, κάποιοι καταφέρνουν πολύ εύκολα να αναστρέψουν το γνωστό γραφέν στο κατά Ματθαίον "ούτως έσονται οι έσχατοι πρώτοι και οι πρώτοι έσχατοι" σε ..."και οι έσχατοι έσονται εσχατόγηροι ή και ε-σκατόγεροι"!

     Άχθος βαρύ να ζεις από το 1980 μέχρι σήμερα με το στίγμα του ΧΑΦΙΕ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ κι όταν είσαι αδύναμο πλάσμα γεμάτο ατέλειες χωρίς τη δύναμη της θαρραλέας συγγνώμης για τα πεπραγμένα σου, η καταδίκη σου σε ολοένα και χειρότερη επιδείνωση διαγωγής είναι αναμενόμενη… Κι αυτό, αργά ή γρήγορα θα σε καταντήσει …κατάντημα εσχατόγηρου-σκατόγερου και μόνον η μικρόνοιά σου δεν θα σε βοηθήσει να αποφύγεις την μη εννόηση του «καταντήματος» κατηγορώντας το ίδιο το παιδί σου ότι «κατήντησε βουλευτής» χωρίς να καταλαβαίνεις ότι κι εσύ ο ίδιος σε όλη τη διάρκεια του βίου σου επεδίωξες το ίδιο κατάντημα ασχέτως ότι ούτε καν αυτό κατάφερες, αφού το στίγμα του ΧΑΦΙΕ δεν σε άφησε να …καταντήσεις ούτω πως!

     Ειδήμων της τέχνης της διαχειρίσεως ηλιθίων δεν μας είπε ποτέ τι έκανε τα λεφτά αμέτρητων επιταγών που εισέπραξε από αφελείς Έλληνες πατριώτες οι οποίοι έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά του για την ίδρυση ενός μεγαλεπήβολου Οργανισμού, του «ΕΛΛΗΝΙΟΥ» και πως το ίδιο χρονικό διάστημα έφτιαξε αντί του «ΕΛΛΗΝΙΟΥ» μια πολυτελέστατη βίλα με επίχρυσα πόμολα, πισίνες κλπ κλπ… Και, βέβαια, ο αθεόφοβος δεν μας είπε και για τα λεφτά που φέρεται να έφαγε από τον Μουαμάρ Καντάφι υποσχόμενος να προμηθεύσει …κουβέρτες στον στρατό της (τότε) Λιβύης κι άφησε τους Λίβυους φαντάρους να τους περονιάζει το κρύο και τον Καντάφι να τον κυνηγάει… 


     Και μπορεί ο Κώστας Πλεύρης να μην έβαλε ποτέ το χέρι στη τσέπη για το "ΕΛΛΗΝΙΟ" αλλά να έβαλε το "ΕΛΛΗΝΙΟ" στη τσέπη, όμως για την συνοδό του φαίνεται ότι το χέρι το βάζει μονίμως στη ...τσέπη!


Ο Κώστας Πλεύρης για τον πρώην γιο του Θάνο.

     Και σαν να μην έφταναν όλα τούτα, σε πρόσφατη συνέντεξή του δήλωσε και ότι οι σχέσεις του με τον γιο του είναι άριστες λες και δεν μας ξεκούφαναν οι δηλώσεις του που απαθανατίζονται και σε σχετικό βίντει όπου, αναφερόμενος στον γιό του Θάνο, τον χαρακτηρίζει «ο ΠΡΩΗΝ γιος μου» αποκηρύσσοντάς τον, γνωστού όντος ότι παλιότερα και ο γιος του για να υπουργοποιηθεί είχε αποκαλέσει τον ίδιο τον πατέρα του προς τους εβραίους «κτήνος»!

 

Ο Κώστας Πλεύρης αποκαλεί "ηγέτη" τον ...Μητσοτάκη.

     Ο ίδιος που δήλωνε «εθνικοσοσιαλιστής», «φασίστας» κλπ (κατά που φύσαγε ο άνεμος…της υποτιθέμενης πελατείας του…) κατήντησε να χαρακτηρίσει …ΗΓΕΤΗ τον …Κούλη Μητσοτάκη και, βεβαίως, να γίνει πρωτοσέλιδο σε ταμπλόιντ για την σχέση του με μια παρωχημένη τηλεπερσόνα στη θέση του παροπλισμένου πλέον Λυκουρέζου καλούμενος από τα έντυπα εσχάτης υποστάθμης να διασκεδάσει τους χαμαίτυπους αναγνώστες τους δίκην γεροντοφασουλή  που πασχίζει να πείσει για κείνο που, ως φαίνεται, πάντοτε εστερείτο!



      Και θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στο Λάγκλεϋ (C.I.A.) μια λυσσώδη προσπάθεια ενισχύσεως του Κ. Μητσοτάκη στην εξουσία ευτελίζοντας τους δύο βασικούς του αντιπάλους αριστερά και ακροδεξιά με κοινές σεξιστικές τακτικές που τους καταρρακώνουν. Απ΄ τη μια η εσχάτη ταπείνωση της αριστεράς με Κασσελάκηδες κι απ΄ την άλλη η εσχάτη ταπείνωση της ακροδεξιάς με Πλεύρηδες, απλώς, ...υποστυλώνουν από κοινού έναν Κυριάκο Μητσοτάκη ως "ηγέτη" - τελεία φιλιππινέζα των αμερικανικών συμφερόντων στην ανατολική Μεσόγειο που θα πρέπει να υπηρετήσει τις Η.Π.Α. όσο γίνεται περισσότερο, ιδίως τώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογκάν αποδεικνύεται πολύ πατριώτης ώστε να θεωρείται "εργαλείο" της υπερατλαντικής υπερδυνάμεως!  

     Το κοινό modus operandi προδίδει και το "cui bono" ενημερώνοντάς μας και για τον διαχρονικό ρόλο του χαφιέ Κώστα Πλεύρη.   

     Κάπως έτσι, ο "Πατριάρχης" του ιθαγενούς ...Εθνικισμού κατήντησε και ...έκθεμα "παρδαλών" ιστοσελίδων του συρμού που διασκεδάζουν σεξεργάτριες εν ώρα διαλείμματος εργασίας, συρόμενος από την συνοδό του σε ...show! Στο portal, λοιπόν, ..."ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ" ο Κώστας Πλεύρης, σε ...show τριτοκλασάτο για λίγη τηλεθέαση μπας και καταφέρει να αυξήσει την αγορά των ψηφοφόρων του και να ρεφάρει το "στίγμα" του χαφιέ ώστε, επιτέλους, να μπουκάρει στη Βουλή αγκαζέ με την ...συνοδό! Μιλάμε για ...ΗΘΟΣ, όχι αστεία! 

     Δεν φαίνεται το "βαρέλι" να έχει πάτο στη συγκεκριμένη περίπτωση και όπως παρατηρούμε, το μοιραίο λάθος του να προσκρούσει σε "ντουβάρι" με τις ενυπόγραφες καταδόσεις Εθνικιστών σε κρατικές μυστικές υπηρεσίες όχι μόνον του στοίχισε δια παντός την πολιτική του καριέρα αλλά και τον ωθεί σε πλήρη διασυρμό σε μια γεροντική προσπάθεια υπαρξιακού "ρεφαρίσματος"! Ήδη το διαδίκτυο και τα ...ταμπλόιντ, έχουν πάρει φωτιά και το γέλιο είναι το μόνο που ...έσεται σίγουρο! 

     Να 'σαι καλά, ρε Τάσο Συμιγδαλά, για την διασκεδαστικότατην επιθεώρηση που μας προσφέρεις και που θα ζήλευαν και τα παλιά θέατρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας! Τέτοια "περιφορά" (επιταφίου, έστω...) δεν θα κατάφερε ούτε ο διεθνούς φήμης ιμπρεσάριος Μαυρίκιος Στρακόσι, περιφέροντας την Σουηδή ...διασκεδάστρια Χριστίνα Νίλσον! Πάντα άξιος! 

ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ Ανέστη αν κι αυτά τα έχουμε γράψει συχνά, συνιστούμε την ...Ιππασία διότι σε αυτή δεν μαθαίνεις τίποτε περισσότερο από το να μην κάνεις ...τίποτε αφήνοντας το αλογάκι να κάνει τη δουλειά του απερίσπαστο ξέροντας πολύ καλά τι πρέπει να κάνει! Κι αν πρόσεξες, από το 1945 κι εντεύθεν, χωρίς να κουραζόμαστε και χωρίς να κινδυνεύουμε, απολαμβάνοντας κάθε ωραίο, αφήνουμε το "αλογάκι" χρόνος να λειτουργήσει υπέρ ημών αφανίζοντας τους εχθρούς μας! Πόσες εργατώρες δεν κοπίασε ο John C. Ball, πόσο δεν κινδύνευσε για να συγγράψει το "Air Photo Evidence" καταρρίπτοντας την απάτη του θαλάμου αερίων ενώ ο χρόνος μας έφερε την ίδια την εβραία σιωνίστρια Shulamit Aloni να παραδέχεται on camera, σαβουριάζοντας όλο το "ολοαπαύτωμα" στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας:

     Όσο για την επάνοδό μας σε μελλοντικές εκΠΟΜΠΕΣ του φίλου Χάρη θα έπρεπε να ήσουν ενήμερος ότι αυτό το έχουμε ήδη αποκλείσει στους ίδιους που μας το πρότειναν κυρίως δε, παρά την πρόθεσή μας για την αποκατάσταση αξίων Συνελλήνων, ..."ψυχικά" και δη παρά φύση ...ΔΕΝ!


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     H αλήθεια είναι ότι λατρεύω τα "Miranda" Παπαδοπούλου αλλά τελευταία έχουν ακριβύνει κι αυτά τα οποία τα πληρώνω αφού η σύζυγός μου, πέραν της συνεπωνυμίας, ατυχώς, δεν συνδέεται με την γνωστή μπισκοτοποιία όπως πολλοί λανθασμένα νομίζουν. Κατά τα λοιπά είμαι περήφανος που είναι Ελληνίδα, όσο είναι κι εκείνη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.