Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ



     Αναίσχυντος τυμβωρύχος του Ελληνικού Εθνικισμού και πολιτικός απατεώνας μέχρι τέλους, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν δικαιώνει, απλώς, το ανάθεμα του Ελληνισμού αλλά και τον χαρακτηρισμό του μέτρου απαξίας της Πολιτικής!

     Η οικτρή του περσόνα, εν μέσω μιας σκανδαλωδώς ευνοούσας, εγχώριας και διεθνούς, συγκυρίας κατάφερε να οδηγήσει το άλλοτε τρίτο κόμμα της Χρυσής Αυγής στην έβδομη θέση και ΕΚΤΟΣ Βουλής, ενώ ο ίδιος, απευθυνόμενος σε ηλιθίους οι οποίοι και τον στήριξαν, συνεχίζει να θριαμβολογεί βλακωδώς ως και αυτή την στιγμή που οι κάλπες μίλησαν!

     Το "Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα" από το 2013 μέχρι τώρα ανέδειξε την εθνοπροδοτική στάση του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής και σήμερα αισθάνεται απολύτως δικαιωμένο από το αποτέλεσμα των εκλογών οι οποίες ήσαν η προσωπική επιλογή ως αρένα αγώνος του Νίκου Μιχαλολιάκου! Και όπως δεν επέτρεψε και στον συνεργάτη των κρατικών μυστικών υπηρεσιών Κώστα Πλεύρη να αναδειχθεί στην Πολιτική, υπόσχεται ότι δεν θα επιτρέψει ούτε στον ομογάλακτό του Νίκο Μιχαλολιάκο να ξανα-"αναπνεύσει" στην πολιτική κονίστρα! 

     Έτσι, το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου 2019 στέλνει την Χρυσή Αυγή και τον ολετήρα του Ελληνικού Εθνικισμού Νίκο Μιχαλολιάκο στη χωματερή, καταθάπτοντας μαζί του και τις όποιες "ελπίδες" των ηλιθίων που τον πίστεψαν!

     Από σήμερα, λοιπόν, ό,τι και όποιος σχετίζεται με την Χρυσή Αυγή αποκτά τον τίτλο της ταφόπλακας του Ελληνισμού, υπέχει ιδιότητα εθνοπροδότη και, ως εκ τούτων, χαρακτηρίζεται εθνικό μίασμα!

     Στα τσακίδια τυμβωρύχε του Έθνους, Νίκο Μιχαλολιάκο! Παράδωσε το κομματικό ψιλικατζίδικο σου σε διάδοχο ΑΜΕΣΩΣ διότι η συνέχεια θα είναι ακόμα οικτρότερη για σένα!






ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ 

Θανάσης, 7/7/2019, 22:06 μ.μ.

     Αυτό το γαμημένο σάιτ έβγαλε από τη Βουλή τη μόνη ελπίδα που λέγεται "Χρυσή Αυγή" Καλέτζη να βγάλεις το καρκίνο.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Δεν μπορούμε να δηλώσουμε ότι λυπούμεθα που στείλαμε εκτός Βουλής την μόνη ελπίδα των ανθελλήνων διότι έχουν και τις άλλες που συνεχίζουν να παραμένουν εντός Βουλής! όσο για τον καρκίνο τι να σας πω, μάλλον δύσκολο διότι στα 68 μου δεν έχω πάρει ούτε ασπιρίνη για πονοκέφαλο! Άλλωστε, δεν τ προσέξατε, με πόσους ηλιθίους σαν και σας έρχομαι σε επαφή χωρίς να καταφέρνετε ούτε κι εσείς να μου τον βλάλετε; :) 

________________________________________________

george barbarigos,  7/7/2019, 23:01 μ.μ.

     Καλεντζικοί καλά τα λέτε αλλά δυστυχώς η αφεντιά σας δε φτάνει στο Ω! Μια νέα μέρα ξημερώνει για τον Ελληνικό εθνικισμό και τους απανταχού βασανισμένους πατριώτες πού ματώσανε στα πεζοδρόμια της μνημονιακής χώρας κρατώντας ψηλά το μαίανδρο. Τα κόζα αλλάζουν, η αλλαγή που θα σηματοδοτήσει τη κομματική αναγέννηση ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΕΚΑΣ! Ήρθε η ώρα να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος Ο ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ! ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΗΡΩΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ,ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Aπάντηση Σ.Ο.:

     Καλαμωτής πεσούσης, πας ανήρ (ή και ...σχεδόν…) ξυλεύεται!

________________________________________________

Η. Παναγιωτόπουλος, 8/7/2019, 02:54 π.μ.

     Δεν ξέρω ποιος άλλος γράφει στο Καθίδρυμα εγώ βλέπω και χαίρομαι τον κ. Καλέντζη και θέλω να τον συγχαρώ προσωπικά για τα κείμενα του και την εκστρατεία του κατά της ΧΑ για την οποία είχε απόλυτο δίκιο και απόψε δικαιώθηκε ακι από τις εκλογικές περιστάσεις. Κύριε Καλέντζη όλοι καταλάβαμε πόσο έθιγε την Ελλάδα η ΧΑ και η συμμορία της και για την αποπομπή της από το προσκήνιο σας ευχαριστούμε γιατί καταλαβαίνουμε αν παρέμενε τι θα κόστιζε στον Εθνικισμό και στη Πατρίδα.

________________________________________________

Σ. Μελά, 8/7/2019, 10:21 π.μ.

     Μπράβο κ. Καλέντζη τα σκουπίδια τα στείλατε στο σκουπιδοντενεκέ αλλά τώρα πιάστε δουλιά με τον Βελόπουλο. 

________________________________________________

Ν.Β. 8/7/2019, 10:33 π.μ.

     Έμπενε Καλέντζη και σάρωνε τα λαμόγια που δήλωσαν δημοκράτες. Τους στήριξαν μισό εκατομμύριο φασίστες και περίμεναν να γίνουν κυβέρνηση με κολοτούμπες. Γ@μα τους χωρίς σάλιο τους λεχρίτες και μη τους αφήνεις να σηκώσουν κεφάλι. Τη προικίσανε καλά την Ουρανία οι ξεφτίλες.
________________________________________________


ENHMΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Η. ΚΑΛΕΝΤΖΗ

     Ευχαριστώ θερμά τους 68 Συνέλληνες οι οποίοι, μετά την παραπάνω ανάρτηση, μου απέστειλαν 83 ενθουσιώδη και επαινετικά μηνύματα στην συσκευή του φορητού μου τηλεφώνου (6977764737). 

     Δυστυχώς, ο "βομβαρδισμίος" αυτών των εκτενέστατων, κατά κανόνα, μηνυμάτων και οι διαδικασίες αναγκαστικής εκκαθαρίσεως της μνήμης ώστε να μπορούν να εισέρχονται τα επόμενα, δεν μου επέτρεψε να απαντήσω στους αποστολείς, έναν προς ένα, αυτών των μηνυμάτων, όμως, εν συνεχεία θα απαντήσω στον αποστολέα ενός επαμφοτερίζοντος μηνύματος ο οποίος είναι και εξαιρετικός Συνέλλην, στον κ. Μενέλαο Μ.διότι υπήρξε το μόνο με -κάπως- αρνητική προδιάθεση και, προσωπικώς, αρέσκομαι όχι να αναπαράγω τα θετικά που με αφορούν αλλά να αντιμετωπίζω τα αρνητικά! Το μήνυμα του αγαπητού φίλου έχει ως εξής, με φωτογραφική μεταφορά από την οθόνη του φορητού τηλεφώνου μου:





Αγαπητέ μου Μενέλαε,

     1. Το πρώτο πράγμα που διαφαίνεται από το μήνυμά σου είναι η πικρία σου για την επιτυχία μου να πείσω "χρησίμους ηλιθίους", όπως τους κατονομάζεις, τους οποίους "χρησίμους ηλιθίους", βεβαίως, δεν κατάφερε να πείσει ο Μιχαλολιάκος ενώ θα έπρεπε, όπως αφήνεις να εννοηθεί! Φαντάσου όμως για τι πανύβλακα μιλάμε, τον Μιχαλολιάκο, αφού δεν μπόρεσε να πείσει ούτε καν ηλιθίους (έστω και χρησίμους) όπως επισημαίνεις! Άρα, λοιπόν, μη σπεύδεις να μου ...πιστώσεις το εκλογικό αποτέλεσμα διότι δεν κέρδισα εγώ τις ...εκλογές ούτε και κατά συνέπεια αξίζω "συγχαρητηρίων"! Απλώς το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν αυτό το οποίο από το 2012 είχα διατυπώσει κατά πρόσωπο στον πανύβλακα Νίκο Μιχαλολιάκο όταν με την Σύζυγό του με είχαν επισκεφθεί στο γραφείο μου! 

     2. Εάν, όντως, έχω "ευθύνη για το αποτέλεσμα" όπως γράφετε, τότε όντως αποκτώ ακόμη έναν τίτλο Τιμής, τόσο για την σκέψη μου όσο και για την δράση μου, διότι, όντως, αυτό το αποτέλεσμα υπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Εθνικισμού πολύ περισσότερο από την παραμονή της Χρυσής Αυγής στο κΕνοβούλιο. Εάν αδυνατείτε να συλλάβετε την έννοια αυτής της διατυπώσεως ευχαρίστως να σας την αναλύσω. Σε κάθε περίπτωση, η τελευταία εκλογική κατάληξη ευνοεί πολλαπλώς την Ελλάδα διότι αφήνει την δημοκρατία ξεβράκωτη (χωρίς το περισπαστικό στοιχείο της ΧΑ) να κριθεί ακόμη περισσότερο ώστε να τίθεται πλέον ζήτημα καταλύσεως της διεφθαρμένης δημοκρατίας και αντικαταστάσεώς της με άλλη μορφή πολιτεύματος! Εάν δεν καταλάβατε, ο κορυφαίος νικητής αυτών των εκλογών ήταν η ΑΠΟΧΗ του 44% που είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό των "μεταπολιτευτικών" εκλογών και δείχνει την ΑΡΝΗΣΗ των ψηφοφόρων να αναμειχθούν στην κορυφαία δημοκρατική μεθόδευση που είναι η συμμετοχή στις κάλπες η οποία νομιμοποιεί την δημοκρατία!

     3. Δεν αυταρέσκομαι ακκιζόμενος για την ευφυία μου! Ένας μέσος νους είμαι και τίποτε παραπάνω! Όταν όμως, απλώς, σκέφτεσαι σταθμίζοντας όλες τις παραμέτρους χωρίς παρωπίδες και δεν "σφαλίζεις" το μυαλό σου σε κανένα "συρτάρι", τότε μοιραία, οδηγείσαι σε ορθά συμπεράσματα, κάτι που καταφέρνω κι εγώ σε όλη την διάρκεια του βίου μου κατά κανόνα, διότι το λάθος είναι πάντοτε ανθρώπινο! Έτσι, είναι κάπως δύσκολο να μην επιβεβαιωθώ και πάλι στις προβλέψεις που σας έκανα στην τελευταία μας συνομιλία, όχι διότι είμαι η μετενσάρκωση της Κασσάνδρας αλλά διότι τα ίδια τα γεγονότα "βοούν"! Μακάρι, φίλτατε Συνέλληνα η πραγματικότητα κάποτε να με διαψεύσει! Ωστόσο, εδώ και πολλές δεκαετίες με επιβεβαιώνει πανηγυρικά και η ante portas εξέλιξη της εθνικής καταστάσεως είναι οικτρότερη της οικτρότητος.    
     
     Με εκτίμηση!

     Τέλος, επειδή ο "βομβαρδισμός" μηνυμάτων συνεχίζεται, παρακαλώ να προτιμήσετε την δια ζώσης επικοινωνία διότι, ήδη, πολλές αφίξεις μηνυμάτων έρχονται με την ένδειξη <ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ>.

     Ευχαριστώ για την κατανόηση!
________________________________________________

Μαρ. Κ. 8/7/2019, 10:47 π.μ

     κ. Καλέντζη μετά την αποτυχία του ο Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι θα βγεις στους δρόμους και στις πλατείες. Πως το σχολιάζετε;


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αγαπητέ φίλε, η οικολογική μου συνείδηση και ο σεβασμός μου προς την φύση και την ζωή με υποχρεώνει να συντηρώ στο σπίτι μου ακόμη και μία οικογένεια γυμνοσάλιαγκων η οποία με τιμά επιλέγοντας τον χώρο μου για να επιβιώσει. Λίγες μέρες πριν ο πατέρας βρέθηκε να ..."αναπαύεται" μόνος επάνω στο κοφτερό και άβολο σύρμα κατσαρόλας που είχα στον πάγκο, διότι, ποιος ξέρει τι του έκανε η γυμνοσαλιαγκίνα και πήρε των ομματιών του για λίγη ανάπαυλα! 



     Ε, σας διαβεβαιώ ότι και ο Μιχαλολιάκος σε κάτι ανάλογο ωθείται δηλώνοντας ότι θα πάρει τις ρούγες και τις πλατείες, λαμβανομένου υπ΄ όψη και της απουσίας της Συζύγου του από εκείνη την ...επιμνημόσυνη σκηνή! Το μόνον βέβαιο ότι οι δρόμοι και οι πλατείες για τον Μιχαλολιάκο θα του είναι πολύ πιο άβολες απ΄ ότι το σύρμα της κατσαρόλας για τον γυμνοσάλιαγκα!

________________________________________________ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.