Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

T  R  A  G  I  C!


     Με μόνο ευημερούντα και για τα επόμενα πέντε χρόνια τον, ελέω βλακείας Μιχαλολιάκου, ...ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό, η, άλλοτε, "Χρυσή Αυλή" και νυν ...ολόχρυση οικογένεια Μιχαλολιάκου, αποτιμά τα επίχειρα της ανοησίας του αρχηγού της!

     Με σοβαρές ενδοοικογενειακές αναταράξεις που απειλούν ακόμη και λίαν δυσάρεστα στην"εσωτερική δυσαρμονία" που προέκυψε, ο νικολάκης υποστηρίζεται μόνον από την κόρη του ακόμα και με τον ...δελφίνο ...φευγάτο!

     Ο, κατά Λαγό, ..."κομφερανσιέ" και σταθερό μανιάτικο "κεφάλαιο" του άλλοτε αρχηγού χτυπά απεγνωσμένα "πόρτες"  σταθερά ...νεοδημοκρατικές, νομίζοντας ότι θα έχει την τύχη Γεωργιάδη και Βορίδη. Δυστυχώς η νοημοσύνη του δεν του επιτρέπει να καταλάβει ότι η περίπτωσή του είναι λίαν βεβαρυμένη και ...προσφάτως, οπότε θα πρέπει να αναμένει τουλάχιστον για μια δεκαετία μέχρι το Κ.Ι.Σ. να του χορηγήσει συγχωροχάρτι και αφού, βεβαίως, σε όλο αυτό το διάστημα δεν θα σταματήσει να επιδίδεται σε συνεχείς κυβιστήσεις ώστε να ...πείσει. Ωστόσο δεν συγχωρεί στον αρχηγό του την προώθηση του Γιάννη Λαγού στο Ευρωκοινοβούλιο, γνωστού όντος (από το 2014 στη γνωστή υποκλαπείσα συνομιλία του με τον Σωτήρη Δεβελέκο) ότι ο μόνος λόγος που παρέμενε στη "Χρυσή Αυγή" ήταν η ανάγκη του για τα ...λεφτά! 

     Και η μόνη, καημένη, φετιχίστρια με το ισλαμικό φέσι που έσκιζε αλβανικές σημαίες, παραμένει πιστή στον τέως αρχηγό παλεύοντας με τη βαριά της οικογενειακή ψυχοπάθεια που ελάχιστοι γνωρίζουν τι τραγικά αποτελέσματα είχε...

     Παραμονές εκλογών του 2012 ο Μιχαλολιάκος αγνόησε μία σύσταση κάποιου που του έλεγε να μην κινηθεί ΠΡΙΝ συγκροτήσει σοβαρό ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ για την όποια κοινοβουλευτική αναμέτρηση. Τότε η αρχηγάρα βιάζονταν να φιγουράρει ανάμεσα στους κοινοβουλευτικούς φασουλήδες ως συν-Φασουλής και τα κατάφερε. Όμως αγνόησε τις συνέπειες όπως ο κακός καπετάνιος αγνοεί το μετεωρολογικό και τώρα πορεύεται στην άγρια καταιγίδα με την δίκη σε εκκρεμότητα...

     Ο μεταθανάτιος θρήνος της "Χρυσής Αυγής" καταλαγιάζει αλλά οι μοιρολογίστρες ετοιμάζονται γι αυτό που ακολουθεί, ναι, "ακολουθεί", σε χρόνο ...πολύ ενεστώτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.