Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ 

ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ

 

     Μία πουθενάδικη περσόνα ανασύρθηκε από την αφάνεια σε πρώτο πλάνο για να τρομοκρατήσει τις κοινωνίες για τον δήθεν …κοροϊδοϊό προσπαθώντας να μας πείσει ότι και ο κοροϊδοϊός υπάρχει και είναι και επικίνδυνος ακόμη και για τις νεαρές ηλικίες! Μ' έναν σμπάρο δυο τρυγόνια…

     Χωρίς να μας διευκρινίσουν πόσα πήρε ο 23χρονος χρήστης του «TikTok», με πάνω από 192.000 ακολούθους Καρίμ Σάλμεν (ξέρετε, ακόμη ένας γκομενίσκος με «ακολούθους» όλων των «φύλων» που την καταβρίσκουν διαδικτυακά…) διαβάζουμε το «αφήγημά» του να …βασανίζεται ...σκληρά επί 21 ημέρες στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για τη …ζωή του ενώ, ταυτοχρόνως, στο κατώφλι του θανάτου, ανεβάζει …40, ναι σαράντα(!), βίντεο …, ούτε η ..."Warner Bros" να ήταν, καταγράφοντας τη πορεία του προς τον …θάνατο! Σαράντα ολόκληρα βίντεο στην διάρκεια του χαροπαλέματός του, δηλαδή, δύο βίντεο την ημέρα ανέβαζε ο …ετοιμοθάνατος για να μας πείσει για την …σοβαρότητα του …κοροϊδοϊού την οποία προβάλλει το καλοταϊσμένο δεκανίκι του συστήματος «iefimerida» η οποία, εντελώς αναίσχυντα, μας εμφανίζει και την φωτογραφία του …χαμογελαστού ετοιμοθάνατου ποζάροντας με συσκευή οξυγόνου και με τα …γυαλιά του (!!!!!!!!!!!!!!!!) στο νοσοκομείο ώστε να βλέπει καλύτερα τον …θάνατο!

      ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ! Όμως, ΕΜΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ και απαντούμε ότι ΟΥΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ! Ξέρουμε ότι ο κοροϊδοϊός στοχεύει στη κατάρρευση των οικονομιών υπηρετώντας τα τραπεζικά συμφέροντα των ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και οδηγεί σε νέα μνημόνια και νέους δανεισμούς!


ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ 

ΚΑΙ 

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.