Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ 
ΤΗΣ, ΔΗΘΕΝ, "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ" 
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


     Το απόλυτο κυβερνητικό φερέφωνο, πνιγμένο στις διαφημίσεις με "πριμοδοτούμενη" επισκεψιμότητα και με αναίδεια απευθυνόμενη σε ...ζουλού, αυτό το "μέσο" συστηματικής παραπληροφορήσεως επιμένει να αναφέρεται ψευδέστατα σε ..."πανδημία" πλαστογραφώντας ακόμη και την έννοια του όρου!


     Και σαν να μην έφτανε αυτό, η παραληρούσα "iefimerida" και ο ευθυγραμμισμένος με το "Μαξίμου" ..."μηχανισμός" της, δεν διστάζει να βρίσει και τον διεθνή τενόρο Αντρέα Μποτσέλι, χαρακτηρίζοντάς τον ..."παραληρηματικό" όταν η μεγάλη αυτή μορφή της Τέχνης στιγμάτισε την υπερβολή της εποχικής γρίπης την οποία, οι παγκοσμιοποιητικοί σχεδιαστές σερβίρουν ως ..."πανδημία"!


      Επικίνδυνη παραπληροφορήσεως για την κοινή γνώμη η "iefimerida" η οποία προσάπτει μειωτικό χαρακτηρισμό σε έναν από τους πλέον πνευματικούς καλλιτέχνες του πλανήτη προωθώντας τα σχέδια του "Μαξίμου"! Επικίνδυνη και κατάπτυστη η "iefimerida" για κάθε σκεπτόμενο Άνθρωπο, όπως  και όλα τα "μέσα" του ανεξέλεγκτου "ίντερνετ" τα οποία καθοδηγούν τις ανόητες μάζες αφανίζοντας κοινωνίες ολόκληρες! 


   Ας δούμε, όμως, τι είπε ο μεγάλος καλλιτέχνης Αντρέα Μποτσέλι για τις επιπτώσεις της μεγάλης απάτης του κοροϊδοϊού:

Ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι δήλωσε πως ένιωσε «εξευτελισμένος και προσβεβλημένος» από την καραντίνα και τα μέτρα περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού στη χώρα του. «Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου, παρότι δεν είχα διαπράξει κανένα έγκλημα», είπε ο τενόρος. Ο Αντρέα Μποτσέλι παραδέχτηκε μάλιστα πως παραβίασε τα μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού, ενώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, σημείωσε πως πιστεύει ότι η σοβαρότητα της πανδημίας διογκώθηκε. Ο Αντρέα Μποτσέλι έκανε τις παραπάνω παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια συνόδου στην ιταλική Γερουσία, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένου του Ματέο Σαλβίνι, ηγέτη της ακροδεξιάς στη χώρα. Ο Αντρέα Μποτσέλι ζητάει από τους Ιταλούς να μην υπακούουν στα μέτρα Ο 61 ετών Αντρέα Μποτσέλι τόνισε στην ομιλία του πως παράκουσε τα μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού, «γιατί δεν νομίζω ότι ήταν σωστό ή υγιεινό να μένω σπίτι στην ηλικία μου. Είμαι μιας κάποιας ηλικίας και χρειάζομαι τον ήλιο και τη βιταμίνη D». Μάλιστα, ο τενόρος φέρεται να προτρέπει τους πολίτες να μην υπακούουν στα μέτρα. Όπως είπε, κατά τη γνώμη του η πανδημία διογκώθηκε, ενώ σημείωσε πως προσωπικά δεν γνωρίζει κανέναν που να βρίσκεται σε ΜΕΘ, με κορωνοϊό. «Οπότε ποιο το νόημα αυτής της σοβαρότητας;», αναρωτήθηκε. «Ας αρνηθούμε να ακολουθήσουμε τα μέτρα. Ας διαβάσουμε βιβλία, ας μετακινηθούμε, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε», είπε ο Αντρέα Μποτσέλι.

     Aυτά δηλώνει μία παγκόσμια κορυφή της Τέχνης και οι πουθενάδες του πληκτρολογίου από την παρακυβενητική γιάφκα τον χαρακτηρίζουν κατ΄ επιταγήν του εντολοδόχου Μητσοτάκη! Εμείς ξέρουμε την αλήθεια για τον κοροϊδοϊό, αρνούμεθα να υποταχθούμε στα κελεύσματα των υποτακτικών του νέου μνημονίου δανεισμού που προετοιμάζεται πίσω από την σκηνοθεσία και παραμένουμε σε κοινωνικήν επιφυλακή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.