Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020


ΤΟ 2021 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2020
ΑΣ ...ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ!


Οι «καιροί» σκληραίνουν και γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικοί για την διασφάλιση της ελευθερίας των κοινωνιών και των πολιτών τους. Κι απ΄ τους πολίτες απαιτούνται ολοένα και περισσότερες δεξιότητες ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν το δικαίωμα της ελευθερίας το οποίο τους αμφισβητούν τα ανελεύθερα κράτη των συγχρόνων δικτατοριών που κυβερνούν υπό δημοκρατικά προσχήματα!

Αυτά επαληθεύτηκαν στην Ουγγαρία του 2006 όταν το σοσιαλιστικό καθεστώς επιχείρησε να καθυποτάξει τον Ουγγρικό λαό ο οποίος, με επίκεντρο την πρωτεύουσα, εξεγέρθηκε και συνέτριψε τον τύραννο πρωθυπουργό καταλαμβάνοντας ακόμη και άρματα μάχης που στάλθηκαν εναντίον των διαδηλωτών.

Ήταν όμως δυνατόν κάτι τέτοιο αν οι Ούγγροι δεν ήταν κατάλληλα  π ρ ο ε τ ο ι μ α σ μ έ ν ο ι; Θα είναι δυνατόν κάτι ανάλογο για κάποιους άλλους που δεν θα είναι, επίσης, π ρ ο ε τ ο ι μ α σ μ έ ν ο ι;

Το να επιλέγουμε την ανώδυνη εκτόνωση των συγκεντρώσεων σε πλατείες πίνοντας φραπέ κάθε που οι δυνάστες μας στραγγαλίζουν είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να οδηγηθούμε στον αφανισμό! Ας  π ρ ο ε τ ο ι μ α σ τ ο ύ μ ε  λοιπόν, σωστά! Ας εκπαιδεύσουμε νομιμότατα και εγκυρότατα τους εαυτούς μας με τους καλύτερους εκπαιδευτές και τα καλύτερα μέσα, εν όψει κάθε ενδεχομένου διακύβευσης των ελευθεριών μας κι ας το κάνουμε εκεί, όπου με ελάχιστα χρήματα μας προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία ειδικής εκπαίδευσης σε συνδυασμό με ποιοτικές διακοπές!

Γιατί, αυτή η οδική  εκδρομή εξωτερικού, η οποία ουδέποτε προηγουμένως έχει επιχειρηθεί στη χώρα μας και από κανέναν, σχεδιάστηκε για να μας μείνει αξέχαστη και να μας αφήσει δεξιότητες ζωτικές για την διατήρηση της ελευθερίας μας υπό δύσκολες συνθήκες!

Προορισμός μας κεντρική Ευρώπη, χρονική περίοδος τέλη Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου 2020, διάρκεια περίπου δέκα μέρες, κόστη πολύ χαμηλά, οφέλη και απόλαυση τεράστια! Πραγματικά θα αξίζει! Επειδή οι θέσεις θα είναι περιορισμένες ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα της εξόρμησης, όσοι … «υποψιασμένοι» στείλτε μήνυμα εγγραφής στη λίστα ενδιαφερομένων ώστε να ενημερωθείτε για λεπτομέρειες στο e-mail: plethongemistosf@gmail.com αναφέροντας απαραιτήτως ονοματεπώνυμο (ανώνυμα και ψευδώνυμα δεν θα ληφθούν υπ΄ όψη) e-mail και αριθμό τηλεφώνου και αμέσως θα λάβετε απάντηση.

Η Σ.Ο. του παρόντος Ιστολογίου εγγυάται την ασφάλεια προέλευσης της ανάρτησης, την ασφάλεια των επικοινωνιών καθώς και την σοβαρότητα του περιεχομένου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.