Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! 


     Ένα τεράστιο πλακάτ που προκαλεί τους πολίτες σε ΕΞΕΓΕΡΣΗ κρέμεται στη πρόσοψη των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας, λίγα μόλις μέτρα από την Γ.Α.Δ.Α. και το ανώτατο δικαστήριο του Αρείου Πάγου με τα στελέχη αυτών των δύο υπηρεσιών να το "απολαμβάνουν" πηγαινοερχόμενα στα γραφεία τους χωρίς να αντιδρούν!

     ΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" (Fight the Police) προκαλεί σε εξέγερση το τεράστιο πλακάτ και οι επίορκοι δικαστές και αστυνομικοί που περνάνε από μπροστά αδιαφορούν ή και επιδοκιμάζουν όπως κάθε περιθωριακός ΑΛΗΤΗΣ ο οποίος περιφρονεί ατιμώρητα τον νόμο και τη δημόσια τάξη!



     Συνεχώς, επί δύο μήνες, το εγκληματικό αυτό και ρατσιστικό πλακάτ προκαλεί σε εξέγερση τους πολίτες καλύπτοντας, σχεδόν, με το μέγεθός του την πρόσοψη ενός σεσημασμένου άντρου το οποίο ενώ θα έπρεπε να είχε κατεδαφιστεί, σύμφωνα με σχετική δικαστική απόφαση, υποθάλπεται από το ίδιο το κράτος ως λημέρι των σκοτεινών αντιφασιστικών συμμοριών που το ελέγχουν!

     Κατόπιν αυτών εμείς θεωρούμε ότι η ανοχή του από τους επίορκους δικαστικούς και αστυνομικούς που αδιαφορούν για την προκλητική παρουσία αυτού του πλακάτ  ν ο μ ι μ ο π ο ι ε ί  κάθε μορφής ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ αφού η προστακτική "fight" εννοεί, κυρίως, την ΕΝΟΠΛΗ μάχη.


     Σκατά, λοιπόν, στα μούτρα των ολίγωρων δικαστών και αστυνομικών που ανέχονται αυτό το πλακάτ για δεύτερο μήνα στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της πρωτεύουσας και στη πρόσοψη μιας γιάφκας υποθαλπόμενης από το ίδιο το κράτος και υποσχόμαστε ότι όταν ο επόμενος Ανδρουλιδάκης ή όποιος μπάτσος ξεψυχάει κομματιασμένος στον Ευαγγελισμό, εμείς θα το ...γλεντάμε όπως, άλλωστε, μας προτρέπει να κάνουμε η ανοχή των ιδίων των "αρμοδίων"! Εντάξει πρόεδρε του Αρείου Πάγου, εντάξει αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ.;...


Σ/Γρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.