Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΟ ...ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


kalakis fwtis, 22/6/2020, 17:32 μ.μ.

     Ενεκα του γεγονοτος οτι παρα-ακολουθειτε τα τεκταινομενα αναφορικα με την καινοφανη πολιτικη πρωτοβουλια Κασιδιαρη, θα επιθυμουσα να οχλησω το πολιτικο σας κριτηριο αναφορικα με τα κατωθι.

     1.   Στην ιστοσελιδα  του σχηματισμου αυτου, και στην θεματικη του πολιτικου του προγραμματος, ευλογως τιθεται το ερωτημα, με ποιο τροπο θα χρηματοδοτηθουν οι πρωτοβολιες των σημειων  1,3,4&7, κατα το << Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων >> . Δηλονοτι , δεν υφισταται διασαφηνηση εαν η πρωτοβουλια Κασιδιαρη ,  θα το επιχειρησει με το οθνειο "ευρω", επι του εκδοτικου προνομιου του οποιου η χωρα την οποια επιθυμουν να διασωσουν , δεν εχει λογο.

     Επι πλεον, επι αυτων των σημειων, στην παρουσιαση στελεχων, δεν παρουσιασε τα υπευθυνα στελεχη επι του οικονομικου τομεως, πραγμα το οποιον με καθιστα φιλυποπτο αναφορικα με την ρητορικη Κασιδιαρη, ο οποιος παλαιοτερα δηλωσε οτι η εισοδος της Ελλαδος στην ευρωζωνη ηταν ενα λαθος, αλλα σημερα δεν δυναται να εξελθει.

     Θεωρω βεβαιο το γεγονος οτι αυτα τα σημεια, ανευ εθνικου νομισματικου sovereign, φυσει αδυνατον να πραγματοποιηθουν.

     2. στο σημειο 2, δεν αναφερει την εξοδο της Ελλαδος απο την διαβοητο συμφωνια του Μαρακες, ως θεμελειωδη προυποθεση για την επιτυχια του περιγραφομενου σκοπου.

     3.  Στο σημειο 6. φαινεται ξεκαθαρα οτι κυνηγα χιμμαιρες, Διοτι η Ελλαδα με ποια τεχνογνωσια θα εξορυξει υδρογονανθρακες απο την ταφρο του Ηροδοτου , πολλω δε μαλλον, οταν το κοστος παραγωγης απο τετοια βαθη, συναρτησει της ενεστωτικης τιμης στις αγορες το καθιστα απαγορευτικο?

     Υ.Γ.
     Ορθως θα με ερωτησετε, για ποιον λογο θετω τα ερωτηματα σε εσας και οχι στον ιδιο πολιτικο σχηματισμο. Το κανω διοτι δεν εχουν αναρτημενο e-mail για επικοικωνια με τους πολιτες, και δεν επιθυμω να θετω αυτα τα ζητηματα αναμεσα σε παμηγυρικα σχολια στο καναλι που διαθετει αυτος ο σχηματισμος στο you tube.Εαν εσεις εχετε καποιον διαυλο επικοινωνιας μαζι τους, και δυνασθε να  τα προωθησετε σε αυτους, προς προσπορισμο απαντησεων, θα σας ημουν υποχρεος.



ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Σ.Ο.

     Το παραπάνω ηλεκτρονικό μήνυμα είναι ένα από τα πολλά παρόμοια που έχουμε λάβει με σωστές παρατηρήσεις επί του προγράμματος του κόμματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ" του Ηλία Κασιδιάρη. Ο αποστολέας του (όπως υπογράφει) δυστυχώς δεν μας προσδιόρισε όρους δημοσιεύσεως και λόγω της συγκροτήσεως του πνεύματός του αποφασίσαμε να το αναρτήσουμε ως αυτοτελή ανάρτηση και όχι ως σχόλιο κάπου αυθαιρέτως. Περιέργως και οι αποστολείς παρομοίων μηνυμάτων που απευθύνονται στον ίδιο "παραλήπτη" προτιμούν να στέλνουν σε μας τις, εύλογες, απορίες τους αλλά το παρόν Ιστολόγιο ΔΕΝ διασυνδέεται (και ΔΕΝ θα διασυνδεθεί!) καθ΄ οιονδήποτε τρόπο με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη όπως και με κανένα άλλο κόμμα και δεν έχουμε σκοπό να μετατραπούμε σε γραμματείς ή διερμηνείς κομματαρχών διότι, για τον λόγο αυτό υπάρχει πλήθος παρατρεχάμενων. Περιοριζόμαστε, λοιπόν να δημοσιεύσουμε κατ΄εξαίρεση το παραπάνω μεστότατο κείμενο του κ. Φ. Καλάκη με το πνεύμα του οποίου συμφωνούμε απολύτως ,ώστε να μπορέσει και ο Ηλίας Κασιδιάρης, εμμέσως "εγκαλούμενος" να τοποθετηθεί ενημερούμενος ότι πολλοί θα ήθελαν άμεση επικοινωνία μαζύ του αλλά ο ίδιος δεν τους παρέχει την δυνατότητα.  


ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Μ. Ιερων. 22/6/2020, 21:45 μ.μ.

     Με τον κ. Καλάκη θα συμφωνήσω και θα προσθέσω ότι κι εγώ προσπάθησα να καταθέσω ανάλογες ερωτήσεις στον κ. Κασιδιάρη υπό μορφή σχολίου στο λογαριασμό του του Youtube αλλά αμέσως μου το σβήσανε. Επανάλαβα το σχόλιο αλλά και πάλι μου το σβήσανε. Το σχόλιο μου ήτανευγενικά γραμμένο και εν ολίγοις ρωτούσε ποια η θέση του για την παραμονή της Ελλάδας στην Ε.Ε. Πολύ κακά αρχίζει ο κ. Κασιδιάρης τη πολιτική του περιπέτεια προτιμώντας να φιμώνει φωνές και αποφεύγοντας να απαντά σε ουσιαστικά ερωτήματα. Για του λόγου το αληθές σας καλώ να δοκιμάσετε να καταθέσετε σχόλιο στο λογαριασμό του στο Youtube. Και επίτηδες δεν δίνει δυνατότητα επικοινωνίας απευθείας μαζί του στο σάιτ του γιατί ξέρει ότι θα τον στριμώξουν.
_______________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.