Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Ο ΜΑΚΗΣ 
ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ


     Μια σειρά αναρτήσεων στο blog των αναγνωστών της "Ζούγκλας" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αναρτήσεις που μπορεί να τις ανέβασε ο οποιοσδήποτε ακόμα κι αυτοί που ...δεν τις υπογράφουν επώνυμα αλλά με τα "συμφραζόμενα" τους, "φιλοτεχνούν" το τοπίο σχέσεων που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ακροδεξιά εν όψει της ανακοίνωσης της δομής του νέου κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη. 

     Την "αλυσίδα" εντοπίσαμε τυχαία παρακολουθώντας άλλη πτυχή όντας γνωστό ότι σε αυτό το blog όπου ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει χωρίς να δεσμεύεται η IP του και να είναι υποχρεωμένος να αποκαλύψει ταυτότητα πολλοί γράφουν πολλά και ενδιαφέροντα... Από προετοιμασία αναρχοαριστερών κινητοποιήσεων, διακινήσεις ουσιών, απειλές, εκβιασμούς κλπ αγαθοεργή δραστηριότητα περιθωριακών και μη, μέχρι συγκαλυμμένες επικοινωνίες εξτρεμιστικών παραγόντων καληώρα.

     Γνωστοί οι μόνιμοι "θαμώνες" αυτού του blog και κάποιοι "αλεξιπτωτιστές" ...κέντρου διερχομένων, κάποιοι άλλοι αυτοδιαφημιζόμενοι (είναι και τσάμπα) κάποιοι άλλοι εμμονικοί κομμουνιστοφάγοι του πληκτρολογίου κι άλλοι τουρκοφάγοι που υπόσχονται να μας φέρουν την αγιασοφιά στο ...πιάτο, ένα παζλ ψυχοπλακωμένων αλλά και επικίνδυνων παράνομων τους οποίους "σπιτώνει" δωρεάν ο Μάκης για να μπορούν και οι υπηρεσίες να κάνουν τη δουλειά τους. 

     Από όλο αυτό το καλειδοσκόπιο της ανώνυμης μούρλιας, εμείς απομονώσαμε μια, συγκεκριμένη διαδοχή αναρτήσεων που δείχνει με νοηματική συνάφεια και χρονολογική αντιστοίχιση ότι συνθέτει έναν διάλογο τουλάχιστον τριών μερών του ΡΧ, του ΗΚ και της ΧΑ. Ποιοί είναι αυτοί; Μπορεί ένας και ο αυτός προβοκάτορας που θέλει να προκαλέσει εξελίξεις... Μπορεί... Μπορεί και τρεις, πραγματικές διαφορετικές "πλευρές" που με αφορμή ένα auto-da-fé του ΡΧ που θέλει "κονέ" με τον ΗΚ ενεπλάκησαν σε έναν "διάλογο" συγκαλυμμένων ύβρεων, και απειλών με ένα "ζουμί" πολύ ενδιαφέρον. Και αυτό το ενδιαφέρον υπό την παράλληλη συγκάλυψη, μας κάνει να πιστεύουμε ότι πίσω από αυτή την αλληλουχία υπάρχει κάτι ουσιαστικό που αξίζει να σταθμιστεί.

1.


 2.


 3.


4.



 5.


     Αυτός ο "μονομαχητικός" διάλογος "ανωνύμων" ξεκινά το βράδυ της 31ης Μαίου 2020 και τερματίζεται (έτσι δείχνει) το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Πίσω από την ανωνυμία κρύβονται χαρακτήρες δειλοί, μοιραίοι, αστοιχείωτοι, γεμάτοι τοξικότητα, με αβυσαλλέα πάθη ο ένας εναντίον του άλλου, αποκαλύπτοντας τελικώς, ακριβώς, εκείνους που καθένας "βλέπει"... πίσω απ'  αυτά τα "μαχαιρώματα" του πληκτρολογίου. Άραγε, πόσες ανάλογες αναρτήσεις στο συγκεκριμένο blog του Μάκη δεν είναι ανιχνεύσιμες οδηγώντας σε τόσες και τόσες, άλλες, "μαφίες" κυκλωμάτων διακινητών ναρκωτικών, πορνείας, λαθρομεταναστών που μαστίζουν την κοινωνία μας; Λίγη παρατηρητικότητα χρειάζεται...

     Εμείς αποκρυπτογραφήσαμε τα πρόσωπα και τα "μηνύματα" και καταλάβαμε! Δεν χρειάζεται να τα κατονομάσουμε αλλά όλα είναι ξεκάθαρα... Ακροδεξιοί "νονοί" σε ανάλογα ξενοδοχεία της Καστέλλας, κοκάκηδες δελφίνοι που ..."σνιφάρουν" κατ΄ ιδίαν και διαξιφίζονται με τους κομματάρχες τους, ετερόκεντροι διεκδικητές ψίχουλων εξουσίας, αγράμματοι celebrities, αλβανοτραφείς αρσιβαρίστες, εμποράκια παραστρατιωτικών προμηθειών, γενικώς, ό,τι συνθέτει τον πολιτικό υπόκοσμο σε μια γωνιά του διαδικτύου εντελώς αθέατη και ...διακριτική.

     Εύγε Μάκη, ωραία η ιδέα σου για ένα blog "ελευθέρας βοσκής", όντας το μόνο χέρσο που βγάζει ..."λαβράκια"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.