Τρίτη 9 Ιουνίου 2020


ΑΛΛΟ «ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ» ΚΑΙ ΑΛΛΟ «ΔΩΡΙΖΩ»!


Στη γκλίτσα του Πατριώτη "τσομπάνη" τρίβουν τη ράχη τους οι καραβανάδες όταν αποστρετεύονται έχοντας υπηρετήσει κατά τον πλέον υποτακτικό τρόπο τις εκάστοτε εθνοπροδοτικές "πολιτικές ηγεσίες" και ενθυμούμενοι, μετά την αποστρατεία να ...πατριδολογήσουν με σίγουρο το εφ΄ άπαξ και τη σύνταξη!

Κάτι τέτοιο διέπραξαν προσφάτως και οι ...απόστρατοι του ψευδεπίγραφου "Ιππικού"-Τεθωρακισμένων (τρομάρα τους, ούτε χάιδεψαν ποτέ τους Ίππο...)
μανιφεστάροντας εκ του ασφαλούς με τις παντούφλες
περί των εξελίξεων στη γείτονα Αλβανία.
Τους ανακαλούμε, ευγενώς, στην τάξη, διότι εμείς
οι πραγματικοί και όχι ..."τούνομα", Ιππείς 
κατέχουμε και την τέχνη της θερμής πεταλώσεως! 


     Οικτρά τα ψελλίσματα όχι Ελλήνων αλλά γραικύλων υπαιτίων της καταστροφής της Ελλάδος, με "μομφές" κατά των «άλλων» (…) όταν η ευθύνη είναι εξ ολοκλήρου δική τους! Και κουραστήκαμε να ακούμε το παραμύθι των «κακών Αλβανών» όταν η εντεύθεν των Βαλκανίων «χωματερή» αναξίων πολιτικών, εκλεγμένων από αναξιότερους ψηφοφόρους, είχαν ΚΕΚΗΡΥΓΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ κατά των Αλβανών όταν εκείνοι στέναζαν υπό την κομμουνιστική βαρβαρότητα και οι ιθαγενείς αμερικανοτραφείς έσκαγαν από καλοζωία!

     Αντί, τότε, να σπεύδαμε ως συντεταγμένη και παντοδύναμη χώρα να ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ τους θνήσκοντες γείτονες, τους δίναμε την χαριστική βολή δια …ΚΗΡΥΞΕΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥ και σήμερα, ω πανύβλακες, …σκούζουμε που, δικαίως και ευλόγως, «αγκάλιασαν» τους Τούρκους!

     Αείποτε ανάξια η εξωτερική πολιτική της γραικίας με σαρωτικήν υπεροχή της αντίστοιχης τουρκικής, ήταν φυσικό να ολοκληρώσει κατά τραγικόν τρόπο και εις βάρος της Ελλάδος τις επιπτώσεις της «ηλάγρας» όπως «κλείνει», πια, με την περίπτωση της βάσεως του Αυλώνος! Και η αίσθηση της «ηλάγρας» δεν αποτελεί νέο φαινόμενο αλλά κάτι που από την προπολεμική περίοδο θα έπρεπε να είχε ανησυχήσει τους αθλίους γραικύλους πολιτικάντες και, κυρίως, το αστοιχείωτο κΥνοβουλευτικό «ποίμνιο». Όμως, στη γραικία η Α-παιδεία ερμηνεύει τον συρμώδη εθνομηδενισμό ο οποίος παρέχει προτεραιότητα στον εχθρό ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο Τούρκος αν δεν ήταν το σάπιο κοινωνικό (και όχι «εθνικό») …dna των ίδιων των γραικύλων!

     Και, εν κατακλείδι, δεν πιστεύω αν εσείς που υπογράφετε ως «Ιππικό-Τεθωρακισμένα» χωρίς ποτέ να έχετε εφιππεύσει και ανήκοντες σε έναν στρατό (?????) με κατηργημένο το Ιππικό, δηλαδή, όλοι εσείς του «φαίνεσθαι» και … «ταμπελώνεσθαι», πράγματι, πιστεύετε ότι η Αλβανία «παραδόθηκε» στην Τουρκία…. Διότι, αν πράγματι το πιστεύετε είστε και ανελλήνιστοι αγνοώντας την διαφορά των ρημάτων «παραδίδομαι» και «δωρίζω» διότι η Αλβανία ουδέποτε παρεδόθη στους Τούρκους! Η γραικία την δώρισε στους Τούρκους, όπως δώρισε και την μισή Κύπρο και όλη την Θράκη για την οποία Θράκη αγνόησε και τις προ εικοσαετίας κραυγές του αειμνήστου Σαράντου Καργάκου ο οποίος προειδοποίησε τους κυβερνητικούς ολετήρες με την φράση «Η Αθήνα θα πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει ή όχι την Θράκη!».

     Αλλά τι απάντηση να περιμένω… Γνωρίζω καλώς ότι τα υπηρεσιακά σας καθήκοντα στην αλλαγή σινδονίων στα hot-spots δεν σας αφήνουν περιθώριο απαντητικού χρόνου. Άλλωστε, ποιος από σας τόλμησε να ζητήσει τον λόγο από την "πολιτικήν ηγεσία" για την εθνοπροδοτική εισαγωγή ξένου πληθυσμού υπείκοντες τω ...Σόρρω;

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
Τ.6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.