Σάββατο 6 Ιουνίου 2020


ΕΤΣΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ


ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΦΙΛΟΖΩΩΝ

     Από την "Ζούγκλα" η είδηση που ακολουθεί η οποία αποκαλύπτει την πανουργία των εθνομηδενιστών αναρχικών αλλά και τις μαφιόζικες τακτικές τους που δε διστάζουν να εξαπατήσουν ακόμα και τους φιλόζωους προκειμένου να χρηματοδοτηθούν όντας εγκατεστημένοι σε οχυρά-γιάφκες μέσα από τα οποία αποδομούν τη χώρα μας και υπό τη πλήρη συγκάλυψη της "δικαιοσύνης" και του άνομου "κράτους":



ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ

     Σαν τα μανιτάρια ξεπετάγονται οι δήθεν ζωοφιλικές οργανώσεις που τάχα προστατεύουν τα ζώα και πολεμάνε τα τσίρκα και νοιάζονται για τα δελφίνια. Δεν πρόκειται παρά για απατεωνίστικες μετωπικές των αναρχικών που με πρόσχημα τη ζωοφιλία και ποντάροντας στην αφέλεια των ζωόφιλων μαζεύουν χρήματα για τις δραστηριότητες τους. Επίκεντρο αυτών των δήθεν ζωοφιλικών οργανώσεων είναι τα «προσφυγικά» της Λ. Αλεξάνδρας που ενώ έπρεπε να είχαν κατεδαφιστεί εδώ και δεκαπέντε χρόνια με διαταγή εισαγγελέα τα κρατά εκβιαστικά το Κ.Κ.Ε. με μπροστάρη έναν αρχιτέκτονα που τα ελέγχει και τα χρησιμοποιεί σαν γιάφκα σπιτώνοντας αναρχικούς ακτιβιστές ντόπιους και καταζητούμενους ξένους. Εδώ γίνεται διακίνηση ναρκωτικών (έχει πεθάνει και χρήστης) και ηλεκτροδοτούνται παράνομα με ρευματοκλοπή . προσοχή λοιπόν ζωόφιλοι μην αφήνετε να σας εξαπατούν και να δίνετε χρήματα που πάνε ακόμα και σε εμπόριο ναρκωτικών.


     Προσοχή, λοιπόν, φιλόζωοι "που" δίνετε τα χρήματά σας γιατί, πίσω από τους αυτόκλητους προστάτες των δελφινιών, των ζώων των τσίρκο και γενικώς όλων αυτών των αθώων πλασμάτων, κρύβονται οι εχθροί της κοινωνίας μας αναρχικοί που καταστρέφουν τον κόπο των πολιτών για να κυριαρχούν εγκληματικά πάνω στη πλάτη ενός αφελούς κοινωνικού συνόλου! 

     ΜΑΚΡΙΑ 
ΑΠΟ, ΔΗΘΕΝ, ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.