Κυριακή 7 Ιουνίου 2020


ΘΕΛΕΙ Η Π@ΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ


     Θέλει η π@υτάνα να κρυφτεί αλλά το κόμπλεξ δεν την αφήνει! Και το γραφικό γεροντάκι εμφανίστηκε ξανά από το υπαρξιακό πουθενά του για να μας βασανίσει με τη παρουσία του που παραπέμπει σε βιολογική αποσύνθεση για να συντηρήσει την εικόνα της κακιασμένης γριάς που μισεί κάθε ζωντανό πλάσμα.

     Χωρίς να έχει το σθένος να ξεστομίσει αυτό που νιώθει έμμεσα και π@υτανίστικα προσπάθησε να μας πείσει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης «δεν μπορεί ούτε καν να συλλάβει την πραγματικότητα» ενώ την καταλαβαίνει ο ίδιος από τη κρεβατοκάμαρα του και την εκφράζει με ένα παραλήρημα που δεν κουράζει απλά αλλά εξοργίζει βλέποντας ένα «λείψανο» να μιλάει επί παντός επιστητού και με χειρονομίες που επιβεβαιώνουν αυτά που ακούγονται για τη προσωπική του ζωή.

     Ένα χαρτόκουτο εντελώς άδειο που παριστάνει ότι είναι το κέρας της Αμάλθειας ενώ είναι απλά ξεγάνωτος και χωρίς περιεχόμενο με αποτέλεσμα για να δείξει πως έχει να πει κάτι διαβάζει Πλάτωνα κομπιάζοντας και δείχνοντας ότι δεν ξέρει ούτε καν να διαβάσει. Γιατί σαν κακός μαθητής του Μιχαλολιάκου δεν έμαθε ούτε τα βασικά.

     Όλα αυτά τα χρησιμοποιημένα και ρυπαρά μυξομάντηλα του «χώρου» που πάλιωσαν μέσα στα κόμπλεξ και στις μικρότητες τους είναι καιρός να μάθουν ότι από το περιθώριο τους δεν έχουν δικαίωμα όχι να διατυπώνουν απόψεις αλλά ούτε καν να αναπνέουν.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ήρθαν για να μείνουν!


Μάρκος Μ.





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

ΕΩΣΦΟΡΟΣ, 7/6/2020, 19:17 μ.μ.

     Ελεεινέ ιδρυματικέ συκοφάντη είναι γνωστόν τοις πάσι ότι προσπίπτεις ικέτης δια την βουλευτοποίησίν σου αλλά θα σου κόψω την γλώσσα εμπλέκων εκείνους που δεν δικαιούσαι να μιάνεις εις τας πλεκτάνας σου. Ουαί!


Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ μας Αιδοιοφόρε ΞΥΠΝΑ [ http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/2020/06/0400-0430.html ] ΕΦΤΑΣΕΣ!


_____________________________________________________________________________

Πέτρος, 7/6/2020, 22:46 μ.μ.

     Ο Στέφανος θα ήθελε πολύ να ήταν "πλάι" στο Κασιδιάρη αλλά τη θέση θα του τη φάει ο Πλεύρης που κάλεσε στο κανάλι του (Συμιγδαλάς) τον Χατζηγώγο για να μας πει ότι ο Κασιδιάρης εκλέγεται πρωθυπουργός. Εμ Στεφανούκο μου ας έκανες και εσύ ένα κανάλι για να κάνεις τα κονέ σου αλλά εσύ.



_____________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.