Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

ΧΡΑΜΙΑ, ΤΣΟΚΑΡΑ, ΤΑΓΑΡΙΑ 
ΚΑΙ 
ΝΤΟΡΒΑΔΕΣ ΕΜΠΡΙΜΕ



     Οικτρή η εικόνα ενός ηλικιωμένου που γελοιοποιείται παραπονούμενος συνεχώς με τσιριχτή φωνή για την άδικη συμπεριφορά που, δήθεν, υφίσταται από ..."άλλους", τους οποίους, πάντως, φοβάται να κατονομάσει... Άθλια μια τέτοια φιγούρα που σε όλα της τα χρόνια δεν κατάφερε να σταθεροποιήσει ούτε μια φιλία συμπεριφερόμενος απαξιωτικά και με ιδιοτέλεια σε όποιον έκανε το λάθος και τον καλημέρισε... Εμετικός ο επαρχιωτίσκος κομματάρχης που με ελληνικούρες ξιπασμένου νεοσαλονάτου φασουλή βγάζει λόγους του δεκάρικου για να μας πει ότι παραμένει ...σταθερός στις ιδέες του, ενώ έχει ανακηρυχθεί η επιτομή της κωλοτούμπας!

     Παρά το πολιτικό του Βατερλό, παρά την συντριβή της "αρμάδας" του που ο ίδιος προκάλεσε, εξακολουθεί να περιστοιχίζεται από "φουσκωτά" ...αρσενικά που κυκλοφορούν με μαύρα εξώρουχα διακοσμημένα με ...κουμπούρια μην έχοντας τη στοιχειώδη νοημοσύνη να αντιληφθεί ότι αυτή η εικόνα που προσέδωσε στον κομματικό του χώρο είχε κατάληξη τον διασυρμό του σε αίθουσες δικαστηρίων και δημόσια κατακραυγή, τροφοδοτώντας με επιχειρήματα τους εθνομηδενιστές! Κι όμως, τα "φουσκωτά αγοράκια", ελάχιστα τώρα αλλά πάντως συνεχίζοντα να τον περιστοιχίζουν, του απέμειναν μαζί με μερικά "υπόλοιπα" ηλιθίων κλακαδόρων ώστε η "οικογένεια" να συνεχίζει να παριστάνει το ..."κόμμα εξουσίας"!

     ΡΑΜΙΑ, ΤΣΟΚΑΡΑ, ΤΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΒΑΔΕΣ ΕΜΠΡΙΜΕ", ακριβώς όπως κάποτε χαρακτηρίσθηκε και, σήμερα, πολύ χειρότερος εν μέσω μιας χούφτας παρωχημένων χειροκροτητών που οικτίρουν για τη μοναξιά τους όλους τους άλλους εκτός από το κακό τους το κεφάλι... Τι παρακμιακή, εικόνα, αλήθεια...  

     Τελικώς, αυτού του φουκαρατζίκου δεν του απόμεινε  κ α ν έ ν α ς  να τον προστατεύσει, αποσύροντάς τον ευγενικά από το προσκήνιο και τις κάμερες οδηγώντας τον στα παρασκήνια της ευγηρίας; Δεν του απέμεινε  κ α ν έ ν α ς  να του "πάρει το κεφάλι" λυτρώνοντάς τον από την δημόσια ξεφτίλα; Τέτοια τιμωρία να αφανίζεται διακωμωδούμενος, παρά τα όποια εγκλήματά του, δεν του άξιζε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.