Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 
ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ 
ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ


     Αγνοούσα την προσωπικότητα του κ. Άρη Σπίνου, αν και το όνομά του είχε διέλθει της ακοής μου. Όμως, παρακολουθώντας, όλως συμπτωματικώς, το παραπάνω βίντεο (του οποίου αγνοώ και τους παραγωγούς) ανακαλύπτω στην εκφορά του πολιτικού λόγου του κ. Άρη Σπίνου μία μεστότητα πολύ σπάνια για τον πατριωτικό χώρο, μία διατύπωση η οποία ισορροπεί πλήρως μεταξύ ορθοτομούμενης πραγματικότητος (διάγνωση) και συνιστώμενης διεξόδου (θεραπείας). Ευστοχότατος και ειλικρινέστατος ο κ. Άρης Σπίνος ανατέμνει ένα δυσώδες πτώμα επισημαίνοντας την πλήρη τοξικότητά του και τούτο, όσο δυσάρεστο και αν είναι, συνιστά απαρχή καθάρσεως! Συνιστώ ανεπιφυλάκτως σε μέλλοντες κομματάρχες, κομματόσκυλα όσο και οπαδούς την παρακολούθηση του σκεπτικού του ομιλούντος κ. Άρη Σπίνου ο οποίος δεν φθέγγεται, απλώς, αλλά διδάσκει!

     Ευγνώμων Άρη Σπίνο για το, καθ΄ ο με αφορά, μάθημά σας!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


tasos tsan, 15/6/2020  17:23 μ.μ.


Δελτίο τύπου

(Παρακαλούμε για την δημοσίευση)

Προς την ΣΟ του Εθνικού Καθιδρύματος

Θα είναι ορθό η ΣΟ να ενημερωθεί και παράλληλα να ενημερώσει τους Ελληνίδες και τους Έλληνες για το προσκύνημα προς τη μνημονιακή ΝΔ και τον διορισμό του στο νοσοκομείο της Νίκαιας επί κ. Αβραμόπουλου!

«Με την υπ' αριθμ. ΔΥ1δ/οικ. 22991/17.2.2009 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ... διορίζεται τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» της Διοίκησης 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου ο Αριστείδης Σπίνος του Γεωργίου Δημοσιογράφος, σε αντικατάσταση του Αθανάσιου Αυγερινού του Ευθυμίου. Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Αριστείδης Σπίνος».


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αγαπητέ Συνέλληνα, σας ευχαριστώ για την αποστολή του Δελτίου Τύπου υπό μορφή σχολίου.

     Όπως προκύπτει από τα scripta μου, αγνοώ την καθόλου προσωπικότητα του κ. Άρη Σπίνου κατά συνέπειαν, δε, ούτε την κρίνω ούτε και και θα μπορούσα, άλλωστε! Η αναφορά μου προς το πρόσωπο του κ. Άρη Σπίνου περιορίζεται στο περιεχόμενο της εκφοράς του λόγου του στο παρατιθέμενο βίντεο και, επιμένω, ότι αυτή η συγκεκριμένη εκφορά πολιτικού λόγου, κριτικής προσώπων και εκτιμήσεως καταστάσεων όχι απλώς με βρίσκει απολύτως σύμφωνο αλλά και με κάνει να εκτιμήσω την "αιχμηρή" όσο και προσεκτική διατύπωσή του, θεωρώντας τον καλό γνώστη του "πατριωτικού" παραταξιακού "χώρου" και καλό σύμβουλο για κάθε ενδιαφερόμενο να μάθει, όσο κι ο ξερολισμός είναι "ίδιον" της εποχής μας. Κι αυτό θα ίσχυε ακόμη και εάν ο κ. Άρης Σπίνος, μη γένοιτο, ήταν η ενσάρκωση του Βλαντ Τσέπες!

     Πάντα στη διάθεσή σας και να είστε πάντα καλά! 
_______________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.