Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΕΤΥΧΕΣ,
ΑΚΡΙΒΩΣ,
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ!







[04:00 - 04:30]

     Ο Ηλίας Κασιδιάρης  α π έ τ υ χ ε,  πολύ πριν αρχίσει το κομματικό του εγχείρημα, αυτο-αναιρούμενος και πανικόβλητος, αποδεικνύοντας ότι είναι  Α Ν Α Ξ Ι Ο Σ  για τον όποιον αγώνα! Ο Ηλίας Κασιδιάρης και στον λάθος «γιαλό» του κοινοβουλευτισμού αρμενίζει και λάθος «αρμενίζει» αυτοαναιρούμενος, ξεκινώντας με τους χειρότερους οιωνούς που θα τον οδηγήσουν στην, τελική, απηνή καταδίωξη, όπως ακριβώς συνέβη και με την πρώην «τροφό» του «Χρυσή Αυγή»! Συγκεκριμένα:

     Έτσι, ο Ηλίας Κασιδιάρης, αντί ν' αδράξει την ευκαιρία που του παρέχει η παγκόσμια συγκυρία και να εφορμήσει με κατά μέτωπον ΕΠΙΘΕΣΗ κατά του εχθρού, υπεχώρησε στην ΑΜΥΝΑ της αυτοαναιρέσεως, επιδεικνύοντας πανικό έναντι του, ενδεχομένου, του χαρακτηρισμού του ως ...Ναζιστή και εξαγγέλλοντας …μηνύσεις εναντίον όσων του αναγνωρίσουν περιεχόμενο Εθνικοσοσιαλιστικής Κοσμοθεάσεως (αυτόν τον κενό πολιτικάντη) μη γνωρίζοντας καν ότι:

     1. Κατά την ισχύουσα νομοθεσία δεν συνιστά ποινικό αδίκημα ο κάθε π ο λ ι τ ι κ ό ς χαρακτηρισμός και του «Ναζιστή» συμπεριλαμβανομένου! Αν και με …βουλευτική προϋπηρεσία, ο Κασιδιάρης εμφανίζεται αστοιχείωτος από βασική νομική πληροφόρηση την οποία δεν συγχωρείται να αγνοεί ο οιοσδήποτε Πολίτης!


     2. Με μία τεράστια Σβάστικα στο μπράτσο του και, δη, με τις αναλογίες του επισήμου συμβόλου του ΙΙΙ Reich, ο Κασιδιάρης θα έπρεπε να σέβεται στοιχειωδώς την προσωπικότητά του και να υπερασπίζεται τις επιλογές του παραδειγματιζόμενος από όσους, πριν από αυτόν, στήθηκαν γενναία προ εκτελεστικών αποσπασμάτων τιμώντας τις Ιδέες τους ή άλλους που αφιέρωσαν την ίδια τη ζωή τους, παρά τους απηνείς διωγμούς και εξοντωτικές φυλακίσεις στα κάτεργα των εχθρών τους, πολύ δε περισσότερο διότι ως Ναζιστής θα είχε πλείστους όσους λόγους να είναι υπερήφανος. Δυστυχώς όμως για τον Ηλία Κασιδιάρη, ο κορυφαίος ποιητής και φιλόσοφος Ezra Pound έγραψε: «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ, Ή ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ Ή ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ» και επειδή ο Εθνικοσοσιαλισμός, μέσα στις μεταπολεμικές δεκαετίες διατηρεί την κορυφαία θέση του ως η μόνη Κοσμοθεωρία που εγκαθίδρυσε και υπηρέτησε τον Ανθρωπισμό, ο Ezra Pound πετά στο καλάθι των απορριμμάτων τον Ηλία Κασιδιάρη!


     Πριν αλέκτορα φωνήσαι, λοιπόν, ο Ηλίας Κασιδιάρης αποδεικνύεται ανίκανος να διαχειρισθεί τον ίδιο τον εαυτό του υπερασπιζόμενος τις ίδιες τις επιλογές του και προτιμώντας την ΙΤΑΜΗ κωλοτούμπα μετά …ξεφωνητών αποποιήσεως του  ίδιου του ...παρελθόντος του! Θα μπορούσε λοιπόν κανείς  να  ε μ π ι σ τ ε υ θ ε ί έναν τέτοιο «ανεμόμυλο» ως εκπρόσωπό του; Ήδη απέτυχε οικτρά και με τεράστιο κόστος για την Πατρίδα το «πείραμα» με τους ολετήρες του Ελληνικού Εθνικισμού που ονομάζονταν (σε χρόνο, τελεσιδίκως, παρελθόντα) «Χρυσή Αυγή», κάθε δε επανάληψη του «πειράματος» με τα απόνερα-υποπροϊόντα του χρυσαυγιτισμού κρίνεται εκ των προτέρων ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ για τα εθνικά μας συμφέροντα!

     Ηλία Κασιδιάρη,  Α Π Ε Τ Υ Χ Ε Σ διότι ...δεν είσαι  (και δεν θα μπορούσες, άλλωστε, να είσαι...) Ναζιστής, όπως ακριβώς απέτυχε και το εκτροφείο σου, η «Χρυσή Αυγή», ακριβώς, για τον ίδιο λόγο!

     Να περάσει ο επόμενος…

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Επίσκοπος Κασσανδρείας και Σιβήρεως, έξαρχος τοποτηρητής Σταυροπηγιακής Μονής Ιεράς Σιών, Κωνσταντίνος ο Ευσεβιάδης, 2/6/2020, 22:08 μ.μ.


     Αφορισμένοι εστέ, μιαροί Έλληνες ειδωλολάτραι Καθιδρυματικοί, βλασφημούντες κατά του ευσεβεστάτου τε και θεοπίστου Ηλίου Κασιδιάρεως του ομολογητού όστις, λαβών ευλογίαν ήρξατο χειρών δικαίων κατά της αμαρτωλής Λιάνας αλλά κατόπιν, διωκόμενος υπό πνεύματος σατανικού υπεχώρησεν ατάκτως κρυπτόμενος από διαδρόμου εις διάδρομον και από στενωπού εις στενωπόν ίνα διασωθή υπό της ραμφαίας του Νόμου, ωσεί Ιούδας προδώσας τον πανάγιον σωτήρα του Νικόλαον Μιχαλοβλάκον τον λυτρωτήν μειρακίων δίκην Κασιδιάρεως, Λαγωού και λοιπών ζωσών διαμαρτιών περί το κοινοβούλιον!



     Ουαί τω Καθιδρύματι, μιαροί Έλληνες ειδωλολάτραι, αφορισμένοι εστέ, αφορισμένοι εστέ, αφορισμένοι εστέ!


     Δι ευχών της Αγίας Σιών!


Απάντηση Σ.Ο.:

     Έλληνες και αφορισμένοι εσμέν, Έλληνες και αφορισμένοι εσμέν, Έλληνες και αφορισμένοι εσμέν! 


Δι ευχών του Αγίου Αδόλφου ημών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.