Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020


ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ


     Mας δούλεψε καλά ο Χρυσοχοίδης ως καθαρτήριος βαρυτσαπελόμαγκας των αναρχοκαταλήψεων με το κακοστημένο σουρεαλιστικό σενάριο της «καθάρσεως» της καταλήψεως του …Κουκακίου!



     Με εναέρια κάλυψη ελικοπτέρων και θεαματικούς νυχτερινούς φωτισμούς, με ακροβολισμένες διμοιρίες ματατζήδων και άλλες ένστολες «καρδερίνες», η κολομπίνα (από ΠΑΣΟΚ μέχρι ΝΔ) …υπουργάρα μας ράντισε με στάχτη στα μάτια τους Έλληνες που βλέπουν το βιος τους να γίνεται ρημάδι από τα υποθαλπόμενα αναρχόπουλα που σπάνε και γκρεμίζουν ατιμωρητί, προστατευόμενα στις αγκαλιές μπάτσων και δικαστάδων (με γκόμενες τραβεστί ή άνευ...)..



     Αφού λοιπόν η προβεβλημένη υπουργάρα που ακούει στο όνομα Χρυσοχοίδης έκανε το σκηνικό της ντεμπούτο στο Κουκάκι όπου κατέβασε από ένα ταρατσάκι τρία εργαλειοποιημένα πρεζονοερίφια, απεσύρθη στα ενδότερα της Κατεχάκη για να συγγράψει τα νέα σενάριά του κλείνοντας τα μάτια στη μεγάλη γιάφκα που «ανθίζει» ακριβώς δίπλα στην Ασφάλεια και οι κακές γλώσσες λένε ότι προστατεύεται και από τον ΓΑΔΑρχη με ειδικές περιπόλους για την αποφυγή «αιφνιδιασμού’ από ακροδεξιά χρυσαυγίτικα στοιχεία…



     «Ανθίζει» λοιπόν η κεντρική κατάληψη των Προσφυγικών της Αλεξάνδρας, ακριβώς δίπλα στη ΓΑΔΑ σε μία σειρά ετοιμόρροπων κτηρίων τα οποία με εισαγγελική απόφαση έπρεπε να είχαν κατεδαφιστεί προ πολλών χρόνων και όμως με την κρυφή άσκηση βέτο του ΚΚΕ τα ετοιμόρροπα παραμένουν «επανδρωμένα» από ορδές αδιευκρίνιστων και αταυτοποίητων «ενοίκων» οι οποίοι απροκάλυπτα τα χρησιμοποιούν ως ορμητήριο αναρχικών δράσεων διατυμπανίζοντας και την πολιτική τους ταυτότητα με τεράστια πλακάτ αλλά και με διπλές δορυφορικές κεραίες στην επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πρόσοψή τους.



     Με ρευματοκλοπή, με υδατοκλοπή, αυτά τα υπό κατεδάφιση κτήρια παραμένουν στη θέση τους επί δεκαετίες παρεμποδίζοντας και την ανάπτυξη της περιοχής ως ορμητήρια παρακρατικών στοιχείων τα οποία, όταν χρειάζεται, υποστηρίζουν ως δεκανίκια του συστήματος την «ανάγκη» …αστυνομεύσεως επί της οποίας στηρίζεται η μεταπολίτευση από ελεύσεως Καραμανλή όταν πρωτοδόθηκαν κουμπούρια στους μπάτσους οι οποίοι, σημειωτέον, επί ‘χούντας» ήσαν άοπλοι με μόνο εφόδιο μια σφυρίχτρα!



     Κι ενώ η υπουργάρα σφυρίζει αδιάφορα κι ενώ ο παραπλεύρως ΓΑΔΑρχης αγναντεύει τον …Λυκαβηττό, ακριβώς δίπλα του η δραστηριότητα των αναρχικών στη γιάφκα των κτηρίων των Προσφυγικών συνεχίζεται μετά βαίων και πλακάτ!



     Ρε Χρυσοχοίδη ποιον δουλεύεις? Τουλάχιστον είσαι συνεπής στη δόση τους ή θα σε πούνε στη τελική και …δουλέμπορα? Εκλογές έρχονται και τα κολπάκια δεν θα μείνουν στο απυρόβλητο...  





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Ξενοκράτης, 14/6/2020, 10:05 π.μ.

     Τα "προσφυγικά" είναι η μεγαλύτερη γιάφκα και μπίζνα και φρουρείται από τύπους που είναι έλληνες και δείχνουν για μπάτσοι. Τα βράδια μπενοβγένουν πιο άνετα σε όλα τα κτίρια που έχουν δωμάτια φωτισμένα ενώ συνεχώς κοντοκουρεμένοι τύποι που μιλάνε άπταιστα ελληνικά χώνονται σε μια παράγκα χωρίς έντονο φωτισμό που βρίσκεται πίσω από τη στήλη του ΚΚΕ και ξενυχτάνε. Στέλνω φωτογραφία.



     Πριν καιρό έγινε συμπλοκή με χρυσαυγίτες και ενώ οι αστυνομικοί σπεύσανε να τους διώξουν οι δήθεν "αναρχικοί" βγήκανε με καραμπίνες από τις ταράτσες των προσφυγικών και ρίχνανε και στους αστυνομικούς και στους χρυσαυγίτες με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν όλοι και να ξαναγυρίσοτυν οι ένοπλοι μέσα στα προσφυγικά χωρίς να δοθεί καμία παραπάνω έκταση από την Αστυνομία (ΓΑΔΑ) που βρίκεται ακριβώς δίπλα στο συγκρότημα των προσφυγικών. Είχανε γράψει και τα μέσα. Στη γειτονιά ξέρουμε ότι τα προσφυγικά είναι ασφαλίτικο λημέρι που παίζονται παιχνίδια βρόμικα με πολλά ναρκωτικά και συμμορίες με σίγουρη ανάμιξη και του ΚΚΕ του οποίου ένα στέλεχος (αρχιτέκτονας) ελέγχει όλο το συγκρότημα.

______________________________________________________



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.