Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Α Θ Ω Ω Σ Η!

Α Θ Ω Ω Σ Η! 


     Η διεξοδικότατη ακροαματική διαδικασία για την δολοφονία κάποιου που έγραφε στίχους ακραίας ψυχικής διαστροφής έληξε αφήνοντας το αδιάσειστο συμπέρασμα της πολιτικής διώξεως ενός (έστω) κομματικού μορφώματος το οποίο, πάντως, ως τέτοιο, ουδόλως απεδείχθη ότι διέταξε την δολοφονία του  αμφιλεγόμενου στιχουργού!

     Επειδή σε κανένα πολιτισμένο κράτος δεν δικάζει μια αναρχική ταραχοποιός μειοψηφία που υπηρετεί τα παφγκοσμιοποιητικά συμφέροντα του Σόρος αλλά τακτικοί δικαστές που εφαρμόζουν τη νομοθεσία, εκείνο που εξήχθη από την ακροαματική διαδικασία είναι η ξεκάθαρη αθωότητα  του χρυσαυγίτικου μορφώματος και αυτό το διακηρύσσει τιούτο το Ιστολόγιο το οποίο, από το 2013, συνέργησε στην αποδόμηση της Χρυσής Αυγής και οι σελίδες του είναι γεμάτες με συντριπτικές τοποθετήσεις εναντίον της, όντας εκείνοι που οδηγήσαμε σε ερείπια το προβοκατόρικο κατασκεύασμα της οικογενείας Μιχαλολιάκου απευθυνόμενοι συστηματικά στο πελατειακό του κοινό.

     Παράνομη, αυτή καθαυτή η απαγγελία κατηγορίας, με συλλήψεις εκλεγμένων βουλευτών πριν αρθεί η ασυλία τους, η "δίκη" της Χρυσής Αυγής υπήρξε εξ αρχής μια παρωδία πολιτικής εκδικήσεως η οποία παρωδία είχε και πρωταγωνίστρια τη ...Μάγδα να εκσφενδονίζει μπουκάλια μέσα στο ακροατήριο υπό την σκανδαλώδη ανοχή αλλά και ενθάρρυνση της σκηνής, ή αν θέλετε "έδρας"! Και με αμέτρητες παρατυπίες και μεροληψίες κατά των κατηγορουμένων η διαδικασία δεν κατάφερε να σκιαγραφήσει ενόχους αλλά να αντιδιαστείλει την μεροληπτικότητα της διώξεως της Χρυσής Αυγής με την, αντίστοιχη ασυλία της Νέας Δημοκρατίας στη δολοφονία Τεμπονέρα!

     Απεχθέστατος για μας ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του, όπως απεχθές και το παρακρατικό δεκανίκι της αναρχοαριστεράς που εκβιάζει με εγκληματικές κινητοποιήσεις τους δικαστές για καταδικαστική απόφαση! Απεχθέστατος και αηδιαστικός ο Μιχαλολιάκος, αλλά ούτε αυτός ούτε η παρέα του δολοφόνησαν την Ελένη Παπαδάκη, τους νεκρούς των Διυλιστηρίων, της Στιμάγκας, του Μελιγαλά, του Αγιονορίου, της εκατόμβης της 17Ν, των νεκρών της "Μαρφίν", του Θάνου Αξαρλιάν και των Φουντούλη και Καπελώνη! Και οι ένοχοι αυτών των αμέτρητων δολοφονιών αναρχοαριστεροί, δεν νομιμοποιούνται να ζητούν "καταδίκες" διότι "ένοχος ένοχον ου ποιεί"!

     Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση ακόμη και πριν την έκδοση της συσπειρώνει και συσπειρώνει όσο δεν τα κατάφερε να συσπειρώσεις τους Έλληνες η ίδια η Χρυσή Αυγή  και αυτό δρομολογεί εξεγερτικές εξελίξεις!

     Ας έχουν το νου τους όσοι σπέρνουν ανέμους γιατί οι θύελλες κυκλώνουν πολλούς...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.