Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΖΑ"...

 ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΖΑ"...



    Για κάθε νουνεχή, δεν χρειάζονταν η πρόζα Λεπενιώτη-Οικονόμου ως "κομπάρσων" της, ουσιαστικής, πρωταγωνίστριας Μάγδας σε ένα σενάριο γραμμένο από το 2012 όταν ο εσμός των χρυσαυγιτών ηλιθίων απεφάσισε να ανταγωνισθεί τα εκλογικά ποσοστά των ευνοουμένων του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου στο τότε "εκλογικοφανές" στημένο παιγνίδι! Αδιάψευστος μάρτυρας η κατά πρόσωπον διατύπωση του υπογράφοντος προς τον αρχιένοχο ασύγγνωστης βλακείας Νίκο Μιχαλολιάκο (Ιούνιος 2012) ότι "το σύστημα θα τον κρεμάσει παράσημο στο πέτο του"! Και σήμερα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τη παρέα των συν-ηλιθίων του οδηγούνται στις φυλακές! 

     Μακράν εμού κάθε συναίσθημα χαιρεκακίας και, πολύ περισσότερο, κάθε επιδίωξη "εισπράξεως" συγχαρητηρίων για την επιβεβαίωση της "προφητείας" πολλά χρόνια πριν επαληθευθεί η πικρή ρήση... Όμως, η μοίρα των ηλιθίων, έστω και μη "εγκληματιών" είναι προδιαγεγραμμένη ως "κρέατα" προς εκμετάλλευση ρατσιστών "περιουσίων" και προωθήσεως των σχεδίων τους σε ανυποψίαστες κοινωνίες!

     Το παρόν σημείωμα σκοπόν έχει να καθησυχάσει την κάθε Λεπενιώτη και κάθε επ΄ ακροατηρίω δεδιδαγμένο "υποκριτή" ότι δεν χρειαζόμασταν ούτε την 7η ούτε την 22α Οκτωβρίου 2020 για να αντιληφθούμε την αναξιοπιστία των πολιτικών δικών που τις σκηνοθετούν καθεστώτα Καραμανλήδων, Μπαλτάκων, Σαμαράδων, Μητσοτάκηδων με κομπάρσους τα εργαλειοποιημένα συστημικά "δεκανίκια" της αριστεράς τα οποία, πλέον, στερούμενα επαναστατών παρελαύνουν υπέρ ψυχοδιαστροφικών περσονών, διαταραγμένων υπάρξεων αταξινομήτου φύλου και λοιπών κλεφτών. ληστών και διαρρηκτών, αλλά και δολοφόνων, εμπρηστών (Μαρφίν) ή όχι (δολοφονίες Φουντούλη - Καπελώνη)! 

     Για άλλη μια φορά απεδείχθη ότι η ηλιθιότητα στην Πολιτική είναι πολύ πιο τιμωρητέα από την ίδια την εγκληματικότητα και στην διεφθαρμένη αντιφασιστική δημοκρατία μπορεί οι παραστάσεις "δικαστηρίων" να καταλήγουν στην καταδίκη των ηλιθίων, παραλλήλως όμως, δικαιώνουν τους πραγματικούς εγκληματίες οι οποίοι αναγορεύονται σε ...τιμητές των ηλιθίων! Πάντως και σε αυτή την περίπτωση αναγνωρίζουμε στους πραγματικούς εγκληματίες την κοινωνική προσφορά της καταδείξεως της ηλιθιότητος, προτρέποντας στην θεραπεία της, τουλάχιστον, κατά το μέτρον του δυνατού! Γένοιτο...


Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

τ.6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.