Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ


     O τραγικός νεκροθάφτης του ελλαδικού εθνικισμού ο οποίος, δυο ημέρες πριν την βέβαιη καταδίκη του, επεχείρησε να διορίσει παρανόμως και σκανδαλωδώς ως υπάλληλο της Βουλής τη σύζυγό του αντιπαρέχοντας την αξιοπρέπειά του για ένα, πιθανό, μηνιαίο διχίλιαρο, ο αξιοθρήνητος Νίκος Μιχαλολιάκος, επιμένει να παρουσιάζει το φιλοτομαρικό "προφίλ" του απευθυνόμενος σε πρώτο ενικό και περιφρονώντας επιδεικτικά τους 65 πρώην συναγωνιστές του που έσυρε στα κάτεργα της Νέας Δημοκρατίας!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ

     Είπε ο ακροδεξιός αρλεκίνος δείχνοντας ότι δεν έχει, καν, αίσθηση της καταστροφής που έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον πατριωτικό χώρο, σε 65 πρώην συναγωνιστές του αλλά και στην ίδια την οικογένειά του και, αυτός ο εθνικός ολετήρας, οδηγείται στο κελλί της καθολικής ατιμώσεως προτάσσοντας το σαρκίο του σε ...πρώτο πρόσωπο και οικειοποιούμενος με χαρακτηριστική κτητικήν αντωνυμία Ιδέες τις οποίες ο ίδιος πρόδωσε!

     Το παρόν Ιστολόγιο το οποίο υπήρξε ο κύριος αποδομητής της "Χρυσής Αυγής" και του αρχηγίσκου της, αναμένει με την προσήκουσα υπομονή την ολοκλήρωση του καταληκτικού εμπτυσμού των πορτραίτων της πινακοθήκης των ηλιθίων πριν προβεί στον τελικόν απολογισμό. 

     Παρά ταύτα, ο αναιδής φιλοτομαρισμός του Νίκου Μιχαλολιάκου με 65 πρώην συναγωνιστές του "στραγγαλισμένους" με τα χέρια του και τον ελλαδικό εθνικισμό "δολοφονημένο" από τους εγκληματικούς χειρισμούς του, μας προκαλεί να παραβούμε την τακτική της αναμονής και να ξεράσουμε προ της ηλιθιότητός του να εννοήσει ακόμη και την βαρύτητα της "στιγμής" ...πριν επανέλθουμε!



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Α. Παναγιωτόπουλος, 17/10/2020, 09:43 π.μ.

     Σας επισυνάπτω είδηση με την κατάσταση στη Πεύκη. Φαίνεται ότι υπάρχει οικογενειακό θέμα πολύ σοβαρό.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Σαφώς και υπάρχει θέμα, αλλά δεν ξέρουμε αν είναι μόνον "οικογενειακό" ή και ...ψυχιατρικό. Άλλωστε η συγκεκριμένη κυρία δείχνει περισσότερο να έχει πρόβλημα με τον θεσμό της αδελφικής συγγενείας δοθέντος ότι και με τον δικό της αδελφό βρίσκεται στα δικαστήρια κατηγορούμενη ότι του έκλεψε χρυσές λίρες, πίνακες ζωγραφικής και ...πολυελαίους! Η ακροδεξιά διατηρεί σταθερή υπο-ποιότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.