Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ!

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

     ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ! 

 


    Οι εχθροί του Ελληνισμού ανανεώνουν το οπλοστάσιό τους!Μετά την συντριπτική ήττα που υπέστη ο Ελληνικός εθνικιστικός χώρος από την προβοκατόρικη πορεία της "Χρυσής Αυγής" το σύστημα, εν όψει εκλογών, εξακολουθεί το πρόγραμμα "ταφόπλακα στους εθνικιστές" προωθώντας τον γνωστό συνεργάτη των κρατικών μυστικών υπηρεσιών Κώστα Πλεύρη ως ...κομματάρχη του Ελληνικού Εθνικισμού!

     Ο άνθρωπος που χαρακτηρίσθηκε ΧΑΦΙΕΣ ακόμη και με δικαστική απόφαση, προωθείται από τους εχθρούς του Ελληνικού Εθνικισμού ως ...εκπρόσωπός του για να μη σηκώσουν κεφάλι οι Έλληνες Εθνικιστές!

     Αυτός που στο παρελθόν κατέδωσε πάμπολλους, ακόμη και ανήλικους, Έλληνες Εθνικιστές οι οποίοι βασανίσθηκαν στα καραμανλικά κάτεργα, αυτός που εισέπραττε  δωρεές για να ιδρύσει το "Ελλήνιον" και αντί αυτού βρέθηκε με μία βίλα στη Παιανία, ανασύρεται τώρα από τα αζήτητα ως "ταγός" του ...Ελληνικού Εθνικισμού!


     Και ενώ ο χαφιές Κώστας Πλεύρης κρύβεται, σπρώχνει το φερέφωνό του Τάσο Συμιγδαλά να απολογηθεί για λογαριασμό του, μη τολμώντας να αναφερθεί στην ουσία της υποθέσεως αλλά διασπείροντας προχειρόλογα ψεύδη νομίζοντας ότι με αυτά μπορεί να παραπλανήσει την πελατεία του δημιουργώντας απατηλές εντυπώσεις. Στη νέα εξόρμησή του, λοιπόν, το φερέφωνο του εξαφανισμένου συνεργάτη μυστικών υπηρεσιών, ο Τάσος Συμιγδαλάς αναπαράγει το σενάριο των καραμανλικών μυστικών υπηρεσιών που ήθελαν τον Καλέντζη και των περί εμένα εθνικιστών να διατηρούμε οπλοστάσιο περιέχον και τον ...πολύγραφο του Κόμματος της 4ης Αυγούστου, κάτι το οποίο ουδέποτε τεκμηριώθηκε! με τον τρόπο αυτό το φερέφωνο του εξαφανισμένου χαφιέ των καραμανλικών μυστικών υπηρεσιών Κώστα Πλεύρη, ο Τάσος Συμιγδαλάς, προσπαθεί να δικαιώσει ακόμη και μετά από πολλές δεκαετίες τις μίσθαρνες καραμανλικές μυστικές υπηρεσίες οι οποίες μεθόδευσαν τους διωγμούς μας ως πολιτικών κρατουμένων διαλύοντας οικογένειες και καταστρέφοντας ζωές αγνών εθνικιστών!


     Αναφορικώς με το νέο σενάριο ψευδολογιών του Τάσου Συμιγδαλά περί "οπλοστασίου και πολυγράφου" εκ της σχετικής δικογραφίας εκείνης της εποχής προκύπτουν τα ακόλουθα τεκμήρια:

     1. Ο Αριστοτέλης Καλέντζης συνελήφθη με μόνο κατασκευασμένο πειστήριο ένα οπλοστάσιο περιέχον και έναν πολύγραφο το οποίο ο αυτόκλητος (ΚΥΠ) κομμουνιστής δημοσιογράφος Γιώργος Κρεμμυδάς υ π έ δ ε ι ξ ε  όχι στις δικαστικές ή αστυνομικές αρχές αλλά στην Κ.Υ.Π , να υπάρχει στο σπίτι του τραπεζικού υπαλλήλου Χρηστάκη, λέγοντας (ο Κρεμμυδάς) ότι το οπλοστάσιο με τον πολύγραφο ανήκε στον Αριστοτέλη Καλέντζη ο οποίος επί μήνες το είχε αφήσει στο σπίτι του Χρηστάκη χωρίς ο Χρηστάκης να το έχει καταγγείλει  περιμένοντας τον Γιώργο Κρεμμυδά να το κάνει!... 

     2. Ο συλληφθείς Αριστοτέλης Καλέντζης αρνήθηκε εξ αρχής την οποιανδήποτε σχέση με το οπλοστάσιο και τον πολύγραφο και, γραπτώς. εζήτησε αμέσως να διενεργηθεί  δ α κ τ υ λ ο σ κ ό π η σ η  ώστε να τεκμηριωθεί η μη σχέση του με τα όπλα και τον πολύγραφο! Ο τότε διοικητής Ασφαλείας Χρήστος Καραθανάσης αρνήθηκε να προβεί σε  δ α κ τ υ λ ο σ κ ό π η σ η  όπως ήταν υπηρεσιακώς υποχρεωμένος κι έτσι ουδέποτε τα υποδειχθέντα από τον Γιώργο Κρεμμυδά όπλα και πολύγραφος απεδείχθησαν ότι είχαν την οποιανδήποτε σχέση με τον Αριστοτέλη Καλέντζη!

     3. Ενώ ο παντελώς άσχετος με τον Αριστοτέλη Καλέντζη και σχετιζόμενος με τον Γιώργο Κρεμμυδά (όπως απεδείχθη) τραπεζικός υπάλληλος Χρηστάκης στο σπίτι του οποίου υπεδείχθησαν τα όπλα και ο πολύγραφος από τον Γιώργο Κρεμμυδά, ήταν  σ υ ν υ π ε ύ θ υ ν ο ς  και  σ υ ν έ ν ο χ ο ς  για παράνομη οπλοκατοχή,  ο υ δ έ π ο τ ε  κατηγορήθηκε για κάτι τέτοιο και κανείς δεν τον ενόχλησε για το ο,τιδήποτε, κατά κατάφωρη παραβίαση του Νόμου περί οπλοκατοχής!

     4. Η υπόδειξη από τον Γιώργο Κρεμμυδά του οπλοστασίου με τον πολύγραφο τα οποία  ο υ δ έ π ο τ ε  ταυτοποιήθηκαν ως έχοντα σχέση με τον Αριστοτέλη Καλέντζη, εκθέτει τον ίδιο τον Γιώργη Κρεμμυδά (και τον συνεργάτη του Χρηστάκη) ως σκευωρούς αλλά όχι ως μόνους, διότι ως ΣΥΝ-σκευωρός αναδεικνύεται και εκείνος ο οποίος συνέβαλε στο όλο σκηνικό  ε π ι π ρ ο σ θ έ σ α ς  ως επιβαρυντικό στοιχείο και τον πολύγραφο του Κόμματος της 4ης Αυγούστου ο οποίος είναι οποιοσδήποτε άλλος πλην του Αριστοτέλη Καλέντζη αποδειχθέντων όλων των ευρημάτων ως ασχέτων με αυτόν. Άρα τον  π ο λ ύ γ ρ α φ ο του Κόμματος της 4ης Αυγούστου θα μπορούσε να τον είχε συντοποθετήσει με τα υπόλοιπα "ορφανά ευρήματα" της οικίας Χρηστάκη ο οποιοσδήποτε  ΄α λ λ ο ς  πλην του Αριστοτέλη Καλέντζη! Ποιος, όμως θα μπορούσε να είναι αυτός πλη  ε κ ε ί ν ο υ  που είχε πρόσβαση στον πολύγραφο ο οποίος φυλάσσονταν στα γραφεία του Κόμματος της 4ης Αυγούστου  και είχε προσπαθήσει με ενυπόγραφες απόρρητες αναφορές του προς μυστικές υπηρεσίες (όπως ο ίδιος ομολογεί) ότι εμφάνιζε τον Αριστοτέλη Καλέντζη ως προετοιμάζοντα ...τρομοκρατικήν οργάνωση; Ο ίδιος ο χαφιές Κώστας Πλεύρης. Ας διαβάσουμε εν συνεχεία το επίσημο έγγραφο που υπογράφει ο χαφιές Κώστας Πλεύρης και παραδέχεται ότι στις 30 Νοεμβρίου 1976, πολύ προ του εντοπισμού των ευρημάτων στην οικία Χρηστάκη (24 Φεβρουαρίου 1977) είχε εμφανίσει τον Αριστοτέλη Καλέντζη ως δήθεν οργανωτή τρομοκρατικής οργανώσεως και, παρά ταύτα, οι αστυνομικές αρχές δεν του έδωσαν σημασία για να σύρει ενώπιον πειθαρχικών περιπετειών ο χαφιές Κώστας Πλέυρης και τον Αστυνόμο που δεν έδωσε σημασία στη καταδοτική αναφορά του! Ας...απολαύσουμε την ομολογία του χαφιέ Κώστα Πλεύρη:



     5. Εκτός του χαφιέ Κώστα Πλεύρη, κανένα άλλο στέλεχος του "Κόμματος της 4ης Αυγούστου" στο οποίο ουδέποτε ο Αριστοτέλης Καλέντζης υπήρξε μέλος, δεν διετύπωσε καμιά κατηγορία εναντίον του Αριστοτέλη Καλέντζη και το κεντρικό πρόσωπο της ηγεσίας αυτού του αμφιλεγόμενου μορφώματος, ο αείμνηστος Ανδρέας Δενδρινός, διετήρησε στενότατη φιλία με τον Αριστοτέλη Καλέντζη μέχρι τον θάνατό του και, μάλιστα, εν αγνοία του χαφιέ Κώστα Πλεύρη βοήθησε τις οικογένειες των συλληφθέντων (τότε...) Ιταλών Ordinovisti, όπως ανέφερε ο Αριστοτέλης Καλέντζης στο πρώτο μέρος αυτής της σειράς εκπομπών για την πορεία του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού. Διότι, ο Αριστοτέλης καλέντζης όχι μόνον έχθρα προς το μόρφωμα του χαφιέ Κώστα Πλεύρη δεν είχε αλλά διατηρούσε και σχέσεις αλληλοσεβασμού με άξια, κορυφαία, στελέχη του κάποια εκ των οποίων παραμένουν εν ζωή!

 
    Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβει η όψιμη και άγνωστη μέχρι τώρα στον εθνικιστικό χώρο, "καραμούζα" του εξαφανισμένου χαφιέ ότι δεν μπορεί να εξαπατά την πελατεία της με παραμύθια φτιαγμένα στο γόνατο διότι όχι μόνον τα παραπάνω αλλά κιβώτια πειστηρίων παραμνένουν προς αξιοποίηση , οπότε  είναι δικαίωμα του Τάσου Συμιγδαλά να δέχεται ακόμη και τον χαρακτηρισμό του "ψεύτη" αλλά το ψεύδος στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν "ευδοκιμεί" με τίποτε! Και...λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του διότι και η εκ μέρους του σπερμολογία περί πολυγράφου στο κεφάλι του χαφιέ και της παρέας του επιστρέφει διότι  ο υ δ έ π ο τ ε  απεδείχθη ότι ο Αριστοτέλης Καλέντζης είχε την οιανδήποτε σχέση με τα όπλα ή τον πολύγραφο που ο κομμουνιστής ΚΥΠιτζής δημοσιογράφος της "Ελευθεροτυπίας" και των "Νέων" Γιώργος Κρεμμυδάς με τους συνεργάτες του "έστησαν" για να βοηθήσουν τον χαφιέ Κώστα Πλεύρη στην καταδίωξη του Αριστοτέλη Καλέντζη για να στηρίξουν το εκλογικό αποτέλεσμα του 1977 όταν η καραμανλική "Νέα Δημοκρατία" κινδύνευε να χάσει τις εκλογές, κερδίζοντάς τες οριακά με το "πυροτέχνημα Καλέντζη" ...παραμονές εκλογών και σε δίκη εξπρές! Διότι, η, εν τέλει, σύλληψη του Αριστοτέλη Καλέντζη σε αυτό απέβλεπε βάσει του σχεδίου του καραμανλικού καθεστώτος! 

     Ο Ελληνικός Εθνικιστικός χώρος προδόθηκε πολλές φορές στη διάρκεια της μεταπολιτεύσεως και αυτό το Ιστολόγιο το οποίο αποτελεί συλλογικότητα Ελλήνων Πατριωτών που δοκιμάσθηκαν σκληρά από την δεκαετία του 60 μέχρι σήμερα χωρίς ποτέ να διεκδικήσουν ο,τιδήποτε ιδιοτελές, όπως γκρέμισε την προβοκατόρικη "Χρυσή Αυγή" παραμένει σε επιφυλακή να τσακίσει κάθε επίδοξο προβοκάτορα ο οποίος θα αποπειραθεί να επιμείνει στη ταφόπλακα του Ελληνικού Εθνικισμού! Και το Ιστολόγιο αυτό χαιρετίζει την οιανδήποτε προσπάθεια Συνελλήνων υπέρ Πατρίδος αρκεί αυτή η προσπάθεια να είναι απαλλαγμένη από προβοκάτορες και χαφιέδες γνωρίζοντας εξ αρχής το αποτέλεσμα της παρουσίας αυτών των στοιχείων!


κλικάρετε στην παραπάνω εικόνα

     Θεματοφύλακες Πατριωτισμού είμαστε και υπέρ Πατρίδος μαχόμεθα, ως εκ τούτου, είμαστε πανέτοιμοι να ξαναστείλουμε στη χωματερή, πλάι στη "Χρυσή Αυγή" κάθε προβοκατόρικο ή και προδοτικό στοιχείο που θα επαν-επιχειρήσει την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Ελληνικού Πατριωτικού χώρου!

 ΑLTERNATIVE HISTORY H

https://www.youtube.com/channel/UC_jZ8xNFs4scfa2oRl7qlgg



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.