Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ 
ΕΙΝΑΙ (ΝΕΟ-) ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...
...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!

Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ 
ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΩΣ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ

     Η ειδησεογραφία καταπελτική και απολύτως επιβεβαιωτική ότι οι ακροδεξιοί ανθέλληνες οι οποίοι καταφέρονται κατά των "λαθρομεταναστών" συγκαλύπτοντας τους ενόχους κυβερνώνντες και την άθλια δημοκρατία, κινούνται από εγκληματικό και ιδιοτελέστατο συμφέρον!

     "Ο πρώην δήμαρχος της ΝΔ και πρόεδρος της αερολέσχης Μεσσολογγίου, Γεώργιος Πρεβεζάνος - Αντιπτέραρχος ε.α. μαζι με 5 τουλάχιστον άτομα, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση.
      Τον Πρόεδρο της Αερολέσχης Μεσολογγίου και πρώην δήμαρχο της πόλης συνέλαβαν οι αρχές με την κατηγορία της απόπειρας μεταφοράς παράτυπων μεταναστών. 
     Πούλησαν ότι είχαν και δεν είχαν, ακόμα και τα όργανα τους έδωσαν για μια θέση στο Ευρωπαϊκό όνειρο..
     Όπως μεταδίδει το CNN Greece, ο συλληφθείς είχε επιβιβάσει σε αεροπλάνο της αερολέσχης επτά Ιρακινούς παράτυπους μετανάστες (ανάμεσά τους και τρία παιδιά) προκειμένου να τους μεταφέρει στην Ιταλία έναντι αμοιβής ύψους 30.000 ευρώ. 
     Ο πρώην δήμαρχος συνελήφθη για παράνομη διακίνηση μεταναστών μέσω της αερολέσχης. Συνολικά έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, τα οποία είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση. Τους έπαιρναν από Αθήνα με αυτοκίνητο για Μεσολόγγι και από εκεί με αεροπλάνα έφευγαν για Ιταλία. Ο αρχηγός που συντόνιζε την επιχείρηση ήταν αλλοδαπός κουρδικής καταγωγής, ενώ ένας ακόμη αλλοδαπός κουρδικής τους μετέφερε με αυτοκίνητα στο Μεσολόγγι. Ο πρόεδρος της αερολέσχης και ο ξάδερφός του που είναι πιλότος, τους μετέφερε αεροπορικώς." 
[http://www.iplus.gr/index.php/gr/2014-10-12-00-17-35/11569-30-000]

ΤΟΠΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!

     "Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες νωρίς το μεσημέρι οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε ένα μικρό αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της αερολέσχης Μεσολογγίου επτά πρόσφυγες από το Ιράκ, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά 5 και 7 ετών. Οι πρόσφυγες είχαν προκαταβάλει 30.000 ευρώ στους διακινητές για να τους μεταφέρει στην Ιταλία.
     Οι αρχές παρακολουθούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα τους συλληφθέντες καθώς υποψιάζονταν ότι εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών όμως σήμερα διαπίστωσαν ότι δραστηριοποιούνται και στη παράνομη μεταφορά προσφύγων.
     Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ο αρχηγός του κυκλώματος που είναι κουρδικής καταγωγής, ο πρόεδρος της αερολέσχης ο οποίος είναι και πρώην δήμαρχος, ο εξάδελφός του ο οποίος είναι πιλότος, ένα άτομο που μετέφερε τους μετανάστες από την Αθήνα στο Μεσολόγγι, καθώς και ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας.
     Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει το μικρό αεροσκάφος, καθώς και αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Οι συλληφθέντες οδηγούνται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ."
[http://www.enikos.gr/society/377328,Aerolesxh-sto-Mesologgi-empleketai-se-kyklwma-diakinhshs-metanastwn-.html]

Τα πειστήρια του δουλεμπορίου του "εντιμοτάτου" Πτεράχου!

     Π τ έ ρ α ρ χ ο ς, δηλαδή  Σ τ ρ α τ η γ ό ς  (σκατά στις κλάρες του!) ο συλληφθείς ως διακινητής "λαθρομεταναστών" Γεώργιος Πρεβεζάνος, τέως ...Δ ή μ α ρ χ ο ς  (!) ο οποίος για ένα "τριαντάρικο"  έχεσε τα παράσημά του και τις διαμνημονεύσεις του "σκυλοπνίγοντας" ...εναερίως αυτούς που κατόπιν, στη ταβέρνα, αναθεμάτιζε ως "λαθροεισβολείς" και "τζιχαντιστές" πουλώντας ζητωπατριωτιλίκι όπως όλοι οι ακροδεξιοί ΑΧΡΕΙΟΙ! 


     Ήταν αυτός ο ίδιος που αβαντάρησε το προδοτικό κόμμα του, τη Νέα Δημοκρατία, να ξεπαστρέψει Ήρωες Αξιωματικούς εξοντώνοντάς τους στα καραμανλικά κάτεργα, κάνοντας "γαργάρα" (όπως και οι απόλεμοι "Στρατηγοί" της "Χρυσής Αυγής", Συναδινός και Επιτήδειος...)  τη δολοφονία των πραγματικών τιμημένων Στρατηγών Οδυσσέως Αγγελή, Νικολάου Ντερτιλή και τόσων άλλων...


    Ήταν αυτός ο "γαλάζιος" νεο-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ για τον οποίο το περιεχόμενο της προανακρίσεως αποκαλύπτει ότι ήταν σε οργανωτική δικτύωση με τους ίδιους τους Τούρκους πράκτορες οι οποίοι του έστελναν συστημένη τη "πελατεία" από τη Τουρκία!  (“Το έκαναν αυτό για 6 μήνες και οι ιρακινοί είπαν στους αστυνομικούς ότι όλο αυτό το σχέδιο ήταν οργανωμένο από την ώρα που ξεκίνησαν από την Τουρκία.” http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=125513). Και, ασφαλώς, πλειοδοτώντας σε αντι-λαθρομεταναστευτική ρητορική η φωνή του θα πρωτοστατούσε στη ταβέρνα εναντίον των Τούρκων που "άλωσαν" την "Πατρίς" και με κορώνες υπέρ της Ορθοδοξίας και εναντίον της απολίτιστης ...μπούρκας!
     

     Ανάξιος επίγονος ενός παρελθόντος ΗΡΩΩΝ Ελλήνων συντοπιτών, ο ΑΧΡΕΙΟΣ γραικύλος εξευτέλισε τη πόλη του Μεσολογγίου κατηγορούμενος να λαθροδιακινεί εμπερίστατους Συνανθρώπους οι οποίοι πουλούσαν μέχρι και τα σωματικά τους μέλη για μια θέση στο πειρατικό αεροπλάνο το οποίο ο ΑΧΡΕΙΟΣ έμαθε να πιλοτάρει με χρήματα του Δημοσίου! Αυτός, που μετά από κάθε αγώγι, μεταξύ καρτούτσου και γαρδούμπας στη ταβέρνα "ορμητήριο" θα εξεμούσε τα αίσχιστα κατά των σακατεμένων προσφύγων επιβατών του ιπτάμενου "σκυλοπνίχτη" του επικαλούμενος ...αισθήματα φιλοπατρίας και κουκουλώνοντας το αίσχος του δημοκρατικού συστήματος που τον βόλεψε για να αναρριχηθεί στη δημαρχία αλλά και στο ...δουλεμπόριο!


     Πρώτος εκλεγμένος δημοκρατικότατα Πολίτης της Ιερής Πόλεως του Μεσολογγίου, "αξιοσέβαστος" και περγαμηνούχος, που ...ασέλγησε δημοκρατικότατα για τριάκοντα αργύρια στους τάφους των Προγόνων μας (και όχι "του") κρυπτόμενος όπισθεν της "αντιλαθρομεταναστευτικής" υστερίας όπως οι κρυφοπούστηδες πίσω από τις επικρίσεις κατά της ...ομοφυλοφιλίας! Άλλωστε, οι ταβέρνες και οι καφενέδες της επαρχίας αποτελούν τα καλύτερα "φυτώρια" μασκαράδων-κρυφών, λογής-λογής...


"ΗΘΟΣ" ήταν το εμπορικό σλόγκαν του "κυρίου" ...Δημάρχου!

     Και τρέξε εσύ ΕΝΤΙΜΕ Δρα της Νομικής, που ξενητεύτηκες στο Freiburg για να τιμήσεις την Ελλάδα, ΗΛΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ να πάρεις αναβολές στις υποθέσεις που με τη ψυχή στο στόμα διαχειρίζεσαι προκειμένου να δικαιώσεις την επιστημονική υπόστασή σου και πάνω απ΄ όλα τη συνείδησή σου, αγωνιζόμενος υπεράνθρωπα για την έντιμη συντήρηση της Οικογενείας σου!


Το όπλο του εγκλήματος

     Αυτός υπήρξε ο   κ α ρ α μ α ν λ ι σ μ ό ς  του οποίου άξιο παράγωγο υπήρξε ο συλληφθείς! Η πλέον παρακμιακή και ανθελληνική περίοδος της σύγχρονης ελλαδικής ιστορίας η οποία παρήγαγε ΔΙΑΦΘΟΡΑ μέχρι μυελού οστών και απεδόμησε ηθικώς το στράτευμα μέχρι σημείου πλήρους ευτελισμού αυτών οι οποίοι, κάποτε, "φύλατταν Θερμοπύλας"! Αυτή είναι η αμερικανόδουλη συμμορία του εθνοπροδότη Κώστα Καραμανλή που μας κατεδίωξε, όσους πατριώτες και μας φυλάκισε στα κάτεργα ξμε προσχηματικές κατηγορίες ακριβώς διότι από τη δεκαετία του 60, παιδιά τότε, κραυγάζαμε για την επικείμενη κατάρρευση της Πατρίδας μας!

Ο νεοδημοκράτης δουλέμπορος με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας
     Γύρω μας τα ακροδεξιά δημοκρατικότατα κτήνη θα συ
νεχίσουν να δαιμονοποιούν τους λαθρομετανάστες, να τους τσουβαλιάζουν με τους εμπερίστατους πρόσφυγες, ώστε πίσω από τη δυστυχία που τα ίδια παράγουν να διαιωνίζουν τα δουλεμπορικά οφέλη τους!

Ο νεοδημοκράτης δουλέμπορος με χειροπέδες στον εισαγγελέα.

     Το "Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα" απαιτεί ΚΡΕΜΑΛΑ για τους δουλεμπόρους και για τον παραπάνω ΕΠΙΟΡΚΟ καραβανά που εκπροσωπεί από μόνος του τη χρεωκοπία της κοινωνίας μας και, κυρίως, του ελλαδικού "στρατού"!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737

ΥΓ:

"Οι συλλήψεις και οι ποινικές διώξεις


     Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας σε βάρος των συλληφθέντων για διακίνηση μεταναστών στην Ιταλία με μικρά αεροπλάνα από το αεροδρόμιο της αερολέσχης Μεσολογγίου.

     Ο εισαγγελέας τούς άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό το οικονομικό όφελος και μεταφορά ή διευκόλυνση μεταφοράς αλλοδαπών τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή. Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε ανακριτής, ενώ καταζητούνται άλλοι τέσσερις εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα, εκ των οποίων τρεις Ιταλοί κι ένας Έλληνας.

     Στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ένας από τους συλληφθέντες είναι ο αντιπτέραρχος ε.α. Γιώργος Πρεβεζάνος, ο οποίος είχε εκλεγεί (5.381 ψήφους και 44,10% στον α΄ γύρο και 6.140 και 53,90% στον β΄) με τη στήριξη της ΝΔ δήμαρχος Μεσολογγίου από το 2002 έως το 2006, ενώ ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τις δύο επόμενες δημοτικές περιόδους 2006-2010 και 2010-2014.

     Όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr, γνωστό στέλεχος της περιοχής, ο κ. Πρεβεζάνος δεν είχε διστάσει ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να στείλει το 2001 ανοιχτή επιστολή στους δημότες του Μεσολογγίου να χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητους» όλους τους βουλευτές, επειδή δεν αντιδρούσαν στη μεταφορά του εφετείου στο Αγρίνιο.

     Ο πρώην δήμαρχος είχε απασχολήσει και πριν από τρία χρόνια την επικαιρότητα, καθώς είχε κληθεί να πληρώσει 13.000 ευρώ για να εξοφλήσει «ροζ τηλεφωνήματα» που έκαναν εργαζόμενοι στον ΧΥΤΑ, για τους οποίους είχε εξασφαλίσει το 2004 τηλεφωνικές γραμμές. Ωστόσο, η απόφαση δεν πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο παρά μόνο από τη δημαρχιακή επιτροπή, ενώ ποτέ δεν ζητήθηκαν στοιχεία για τα τηλέφωνα που έκαναν κατάχρηση!

[http://www.zougla.gr/greece/article/i-xrises-ptisis]"


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

ΧΑΡ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, 17/3/2016, 12:08 μ.μ.

Δε πρόλαβες να τα γράψεις Αριστοτέλη και δικαιώθηκες από τον αληταρά νεοδημοκράτη πτέραρχο  Τι να πω Αριστοτέλη τι να πω
_________________________________________________________________________________

ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ. Ν. , 17/3/2016,  14:10 μ.μ.

Το γκουγκλ με έβγαλε εδώ. Δε γράφετε τίποτα για το ξάδερφό του που είναι πιλότος και έκανε «δρομολόγια» και αυτός μαζί με το δήμαρχο. Να δείτε που τα έχουν ακουμπήσει για να μη τους προφυλακίσουν,

Aπάντηση Σ.Ο.:

Είμαστε βέβαιοι.  Στο ξάδερφο ετοιμάζουμε ξεχωριστό «αφιέρωμα» γιατί κολλάει πολύ με ηγέτη της αντιπολίτευσης… Μα πολύ ειδικό. Τα αγώγια τα έκαναν μοιρασιά… Μείνετε συντονισμένος.
_________________________________________________________________________________

ΕΛΙΝΑ Φ. 127/3/2016, 14:37 μ.μ.

Συγχαρητήρια κ. Καλέντζη για την αντιδημοκρατική σας στάση που όλοι τη ξέρουμε σα στάση ζωής. Όσο περνάει ο καιρός δικαιώνεστε.
_________________________________________________________________________________

ΤΑΚΗΣ@ 17/3/2016, 14:48 μ.μ.


Ότι και να πούμε για τη σαπήλα είναι λίγο. Χώσε Καλέτζη.

_________________________________________________________________________________

ΒΕΤΑ Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, 17/3/2016, 17:21 μ.μ.

Συγκλονιστική είδηση και ακόμα πιο συγκλονιστική η παρουσίαση του άρθρου σας. ντρέπομαι ως χήρα ανωτάτου μόνο ντρέπομαι και θέλω να κλάψω. Σκέφτομαι τον άντρα μου αν ζούσε ντρέπομαι και σκέφτομαι και θυμώνω όταν όλα αυτά δε τα κάνουν κομουνιστές ούτε εξτρεμιστέςκαι σα μεσολογγίτισσα ντρέπομαι διπλά. Πάει η Ελλάδα μας. Κύριε Καλέντζη με ακούς; Πάει η Ελλάδα μας.

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Ερίτιμη κ. Β. Μ. Παπαδοπούλου και εγώ και όλοι εδώ σας ακούμε..., ακούμε τις φωνές όλων μας στη δική σας και, δυστυχώς, δε μπορούμε να διαφωνήσουμε αλλά μόνο να προσθέσουμε: για την όποια ανάσταση προϋποτίθεται ταφή! Και η ανάσταση μπορεί να μην επιτρέπεται να προσδοκάται από θνητούς, αλλά η Ελλάδα είναι αθάνατη ακόμη και εν ...τάφω.

_________________________________________________________________________________

ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,  17/3/2016, 21:02 μ.μ.

Οι αλήθειες του Καθιδρύματος αποτελούν ζείδωρο φώς για να διαλυθεί το πηχτό σκοτάδι,που σκόρπισαν όλοι οι Γραικύλοι της κίβδηλης δημοκρατίας τόσες δεκαετίες. Στην περίπτωση του θλιβερού πτεράρχου ε.α υποχωρεί ακόμη και το χλωμό τεκμήριο της αθωότητος γι αυτόν. Το έχει τυπικά αλλά η επ αυτοφώρω σύλληψη, το αποδυναμώνει. Εξ άλλου η πράξη είναι τετελεσμένη και όχι σε απόπειρα,από την στιγμή που οι πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες είχαν επιβιβασθεί στο αεροπλάνο, έστω κι αν το αεροπλάνο δεν πέταξε. Ο Νομοθέτης προσδίδει την ίδια ποινική απαξία  σε αυτόν που μεταφέρει με αυτόν που προωθεί ,υποθάλπει με οποιονδήποτε τρόπον λαθρομετανάστες. Ολους μας κυριεύει μια αγδίκιωτη μανία για πραγματική Νέμεση όλων των Γραικύλων ζητοπατριωτών κυρίως γιτί κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανημαρκίας. Μήπως όλη τελικά η κρατική μηχανή είναι μια απέραντη εγκληματική οργάνωση; Μήπως βλέπουμε μόνον την κορυφή του παγόβουνου; Αριστοτέλη συνέχισε έτσι,να ρίχνεις βολές κατά ριπάς σε αυτόν τον Σταύλον της Γραικυλίας και του ψευτορωμαιϊκου. Το τέλος τους είναι κοντά!


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Το "τεκμήριο της αθωότητος" στην αθλία δικαιοσύνη μιας διεφθαρμένης μπανανίας εξαρτάται από το πόσα "ακουμπάει" ο κάθε εγκληματίας στη χούφτα του κάθε διεστραμμένου δικαστή! Και στη γραικία, αυτό το μάθαμε καλά από τα μαύρα χρόνια του καραμανλισμού και των υποπροϊόντων του, καλή ώρα... 

_________________________________________________________________________________

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 18/3/2016, 14:07 μ.μ.

Αγαπητέ κ.Θ.Κανελλόπουλε
Ξαναμπουκάρω με τις ακόλουθες ενστάσεις,προκειμένου να συμβάλλω στην αύξηση των πωλήσεων σας:
1.Θεωρώ απαράδεκτη τη δυσφήμιση ενός ΠΑΝΑΞΙΟΥ πτεράρχου ,ο οποίος συνεχίζει να τιμά με τις ενέργειές του,ακόμα και εν αποστρατεία, τη Π.Α.Τούτο διότι αφ ενός δρούσε αποσυμφορητικά στο μεταναστευτικό πρόβλημα και αφ ετέρου διότι ,μέσω του τριτογενούς τομέα,κατόρθωνε να εισαγάγει συνάλλαγμα εξυπηρετώντας επί τα βελτίω το δείκτη τρεχουσών συναλλαγών.Που το μεμπτόν κύριοι του Καθιδρύματος?
2.κ.Περικλή Κ.Ν. τι εννοείτε "με έβγαλε το γκουγκλ εδώ"? Δηλαδή αν σας έβγαζε στο Περού τι θα κάνατε?Θα καβαλάγατε κανένα λάμα και θα πηγαίνατε εκεί πέρα?

3.Παρατηρώ εσχάτως αύξηση των επισκεπτριών του ιστότοπου πράγμα διόλου ευχάριστο για μένα. Και αν μέναμε στην απλή επίσκεψη κομμάτια να γίνει, αλλά σχολιάζουν κιόλας!!!!


Απάντηση Σ.Ο.:

Φίλτατε κ. Γ. Γιαννακόπουλε, τι θα λέγατε να σας οργανώσουμε μία ειδική σελίδα ...τρολαρίσματος; Μπορεί να μη διαφαίνεται η προοπτική να έχετε "συμπαίκτες" (περιέργως, οι εδώ επισκέπτες δείχνουν σοβαρά προβληματισμένοι) αλλά σε κάθε περίπτωση σας αναγνωρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του σολαρίσματος μιας και εμάς μας αρέσετε, αρκεί να μη ξαναπροσκαλέσετε τον κ. Καλέντζη να σώσει ...ασώτους διότι είναι στα όριά του και τον βλέπουμε να σας έρχεται με τη ...παρέα του που δε συμμερίζεται διόλου το Στρασερισμό, παραμένοντας απολύτως ...ορθόδοξη! Και αν προσέξετε κάτι κρατάει στο χέρι του υπακούοντας στα κελεύσματα του κ. Η. Ηλιακόπουλου αντί των απλών βολών κατά ριπάς! 



_________________________________________________________________________________

RONIN BURZUM 19/3/2016,  01:04 π.μ.

gamati foto pou einai?


Απάντηση Σ.Ο.:

Έξω από τη πόρτα του κ. Γ. Γιαννακόπουλου αλλά μη μας μαρτυρήσετε. Kαι δε προλάβαμε να πούμε ότι "οι εδώ επισκέπτες δείχνουν σοβαρά προβληματισμένοι" και ποιος ακούει τώρα τον κ. Γ. Γιαννακόπουλο, ποιος τον ακούει...

_________________________________________________________________________________

RONIN BURZUM 19/3/2016,  02:12 π.μ.

den katalava

Απάντηση Σ.Ο.:

Πιστέψτε μας, ούτε κι εμείς!

_________________________________________________________________________________

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ88 19/3/2016, 07:56 π.μ.

Ακούστηκε ότι ο πτέραρχος χαίρει εκτίμησης σε εθνικιστικούς κύκλους ακόμα και στη Λάρισα. Σίγουρα σχετίζεται με τον (...) και τους έχουν δει και μαζί στην (...) με το γνωστό ξάδερφο. Το βεβαιώνει και ο (...).

Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΛΑΡΙΣΑ88 λογοκρίναμε τρία σημεία του μηνύματός σας για ευνόητους λόγους, όμως ενημερώσετέ μας για ό,τι σχετικό αντλώντας πληροφορίες από τη τοπική σας κοινωνία, διότι η βρωμερή αυτή υπόθεση, όπως σας γράφουμε και στο απαντητικό μήνυμά μας, μας ενδιαφέρει. Σας ευχαριστούμε!

_________________________________________________________________________________


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.