Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΜΕΤΑΞΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΚΑΙ ΛΑΓΚΛΕΫ



     Η τρομοκρατία δε χτυπά το Ισραήλ που την παράγει παγκοσμίως, ούτε την Ουγγαρία που επιμένει να ανθίσταται στο Ισραήλ και να του κλείνει τη "πόρτα"!

     Όσο οι κοινωνίες των αντιφασιστών ηλιθίων αρνούνται να δουν το πραγματικό πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη κάθε μάσκα τρομοκράτη, η τρομοκρατία θα προωθεί τα σιωνιστικά συμφέροντα κάτω από τα ανοιχτά πόδια εκείνων που επιμένουν να βλέπουν πλασματικούς εχθρούς! Είναι θέμα κοινής λογικής να καταλάβουμε ότι πάντα ο εγκληματίας επιδιώκει την απόκρυψη του δακτυλικού του αποτυπώματος!

     H ΙSIS ωφελεί τον διεθνή σιωνισμό καθιστώντας τον αραβικό κόσμο ΕΧΘΡΟ της ανθρωπότητος, κάτι το οποίο κανείς Άραβας δε θα ήθελε. Η ISIS ωφελεί την επιβολή παγκόσμιου συστήματος ελέγχου όλων των κοινωνιών από το Ισραήλ το οποίο κυριαρχεί επί του τομέως σε διεθνή κλίμακα, κάτι το οποίο κανείς πολίτης ελευθέρων κοινωνιών και όχι μόνον Άραβας δε θα ήθελε. Η ISIS ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, όπως ακριβώς και η διεθνής τρομοκρατία της οποίας επινοητές ήσαν οι εβραίοι από την εποχή των πρώτων, διεθνώς, ενόπλων τρομοκρατικών οργανώσεων του Ισραήλ "ΙΡΓΚΟΥΝ" ΚΑΙ "ΧΑΓΚΑΝΑ". 

     Πάντοτε στην αναζήτηση του "δακτυλικού αποτυπώματος" του εγκληματία προτάσσεται το "ΠΟΙΟΝ ΩΦΕΛΕΙ" το έγκλημά του και, εν προκειμένω, ο μόνος που ωφελείται από τη τρομοκρατία της ISIS είναι το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ το οποίο επιχειρεί για μια ακόμη φορά τη συγκεκαλυμμένη εξόντωση των Αράβων αντιπάλων του!  Όσοι ευφυείς επικεντρωνόμαστε στο στόχο!

     Και για τους νοήμονες, πίσω από τη μεθοδευμένη ισλαμοφοβία που μόνο τον αραβικό κόσμο δεν ωφελεί βρίσκεται το δακτυλικό αποτύπωμα της Μοσσάντ αφού η ισλαμοφοβία εξυπηρετεί τη σιωνιστική επέκταση! Πίσω από όλες τις "αραβικές" τρομοκρατικές οργανώσεις-φαντάσματα βρίσκονται οι πανούργοι σιωνιστές που επεκτείνονται επωφελούμενοι του τρόμου που ενσπείρουν στους ανοήτους.

     Η περίπτωση των Βρυξελλών απεκάλυψε ακόμη μία τρομακτική λεπτομέρεια η οποία φαίνεται να περνά απαρατήρητη από τους ισλαμοφοβικούς αποδέκτες της σιωνιστικής προπαγάνδας: πρόκειται για τον προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή του καμικάζι των Βρυξελλών Ιμπραχίμ Ελ Μπακράουι ο οποίος βρέθηκε ανέπαφος μαζύ με την ιδιόγραφη διαθήκη του!

     Στη σημερινή διεθνή ειδησεογραφία διαβάζουμε και  π ρ ο σ έ χ ο υ μ ε:


Ο καμικάζι των Βρυξελλών  Ιμπραχίμ Ελ Μπακράουι


     "Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016,

     Ο βομβιστής αυτοκτονίας Ιμπραχίμ Ελ Μπακράουι, ο ένας από τους δράστες της επίθεσης στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ των Βρυξελλών, είχε αφήσει διαθήκη, η οποία βρέθηκε σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ανέφεραν την Τετάρτη οι βελγικές εισαγγελικές αρχές.

     Ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Φρεντερίκ Φαν Λέου επιβεβαίωσε ότι οι δύο αδελφοί Μπακράουι συμμετείχαν στις επιθέσεις στο αεροδρόμιο και τον σταθμό του μετρό στο Μάλμπεκ. Ο Ιμπραχίμ ανατινάχτηκε στο αεροδρόμιο ενώ ο Χαλίντ Ελ Μπακράουι μέσα σε ένα βαγόνι του μετρό. Και οι δύο αδελφοί ταυτοποιήθηκαν χάρη στα δακτυλικά αποτυπώματά τους.

     Ο Ιμπραχίμ πέταξε σε έναν κάδο απορριμάτων έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή που περιείχε τη διαθήκη του. Στο κείμενο αυτό αναφέρει ότι «δεν ξέρει πια τι να κάνει» γιατί «καταζητείται παντού».

     Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής βρέθηκε στον ίδιο δρόμο της κοινότητας Σάερμπεκ των Βρυξελλών όπου την Τρίτη η αστυνομία προχώρησε σε μια σειρά ερευνών και ανακάλυψε «15 κιλά εκρηκτικής ύλης TATP (υπεροξείδιο ακετόνης), 30 λίτρα υπεροξείδιο του υδρογόνου, πυροκροτητές, μια βαλίτσα γεμάτη με καρφιά καθώς και άλλα υλικά για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών» είπε ο εισαγγελέας.

     Στη «διαθήκη» αυτή ο  Ε λ   Μ π α κ ρ ά ο υ ι   ε μ φ α ν ί ζ ε τ α ι   σ ε   σ ύ γ χ υ σ η   και  δ ε ν   κ ά ν ε ι   κ α μ ί α   α ν α φ ο ρ ά   στη   τ ζ ι χ α ν τ ι σ τ ι κ ή   ο ρ γ ά ν ω σ η   Ι σ λ α μ ι κ ό   Χ α λ ι φ ά τ ο. που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις.

     Εν τω μεταξύ, όπως είπε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Ιμπραχίμ αλ Μπακράουι είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2015 στη νότια Τουρκία και απελάθηκε στο Βέλγιο, όπου κατόπιν οι αρχές τον άφησαν ελεύθερο.


«Ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην επίθεση στις Βρυξέλλες συνελήφθη τον Ιούνιο του 2015 στο Γκαζιάντεπ. Απελάθηκε την 14η Ιουλίου 2015 έπειτα από πληροφορίες της πρεσβείας του Βελγίου» δήλωσε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, προσθέτοντας ότι οι βελγικές Αρχές δεν επιβεβαίωσαν τη διασύνδεσή του με τους τζιχαντιστές «παρά τις προειδοποιήσεις μας»."

     Έτσι, από τα επισήμως ανακοινωθέντα προκύπτει ότι:

     (α) Ο Μπακράουι δεν απεδείχθη να σχετίζεται με το "Χαλιφάτο" όταν συνελήφθη στη Τουρκία και απελάθηκε στο Βέλγιο από τις τουρκικές αρχές.

     (β) Ο Τούρκος πρόεδρος δε διευκρίνισε ποιες ακριβώς ήσαν οι "προειδοποιήσεις" που οι αρχές της χώρας του έκαναν στις βελγικές αρχές σχετικά με τον Μπακράουι και παραμένει έκθετος σε ένα λεπτό σημείο: εάν, πράγματι, οι τουρκικές αρχές διεπίστωσαν την οποιανδήποτε εμπλοκή του Μπακράουι  κ υ ρ ί ω ς  σε τρομοκρατία ΓΙΑΤΙ τον  α π ή λ α σ α ν  στο Βέλγιο;

     (γ) Εάν όντως οι τουρκικές αρχές είχαν προειδοποιήσει τις βελγικές αρχές για εμπλοκή του Μπακράουι σε τρομοκρατική δραστηριότητα ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ  έκαναν οι βελγικές αρχές ώστε να προστατεύσουν τους πολίτες της ευθύνης τους από ενδεχόμενη τρομοκρατική δράση του Μπακράου και ΓΙΑΤΙ τον άφησαν ελεύθερο, μετά την άφιξή του στο βελγικό έδαφος;

     (δ) Τέλος, δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι όσο η τρομοκρατική Μοσσάντ νομίζει ώστε να θεωρήσουμε τον Μπακράουι τον τέλειο εγκληματία ο οποίος ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ να μην αφήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΙΧΝΟΣ διασυνδέσεώς του με τα "αφεντικά" του, του "Χαλιφάτου". Εκεί δε που αποκαλύπτεται ο πλήρης πανικός των πραγματικών δραστών της τρομοκρατίας είναι η επίκληση του χαρακτηρισμού της, δήθεν, "συγχύσεως" του Μπακράουι για να δικαιολογηθεί, τάχα, η παράλειψή του να κάνει την οποιανδήποτε αναφορά στο "Χαλιφάτο"...  Δε θα κρίνουμε την ..."ουσία" αλλά τον διακτινιστικό χρόνο της εξαγωγής της ...διαγνώσεως και της ένοχης "σπουδής" της! Η Μοσσάντ έχει την αίσθηση ότι απευθύνεται σε κεντροαφρικανούς θελγόμενους με καθρεφτάκια από τους οποίους μπορεί να μην απέχουν πολλοί, πλέον, Δυτικοί αλλά, ωστόσο αρκετοί παραμένουμε ως εξαιρέσεις! 

     Εν συμπεράσματι, ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ δεν αποδεικνύει τη σχέση του καμικάζι των Βρυξελλών Μπακράουι με το οποιοδήποτε πλασματικό ή πραγματικό "Χαλιφάτο" και το τρομοκρατικό συμβάν με το οποίο συνδέεται παραμένει "χρεωμένο" πολλαπλώς στις πλάτες των υπηρεσιών του Βελγίου μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου!

     Οι σιωνιστές θεωρούν και όχι αδίκως, ως ηλίθιο τον δυτικό κόσμο! Ας έχουν υπ΄ όψη τους ότι υπάρχουν και σκεπτόμενες εξαιρέσεις. Οι ηλίθιοι θα εξακολουθούν να υφίστανται τα δεινά της ισλαμοφοβίας τους, βλέποντας το "δάκτυλο" ενώ το Ισραήλ δια της ISIS, μασκαρεμένης σε ..."Χαλιφάτο" θα τους εξοντώνει! Και σύντομα, όπως και η "Αλ Κάιντα", όταν το "Χαλιφάτο" θα "βρωμίσει", θα ...εξοντωθεί από τους ήρωες του Πενταγώνου και το παραμύθι θα συνεχιστεί με νέο ...νέο "δράκο", πλάι στο ...ολοκαύτωμα και ό,τι κρατά την Ανθρωπότητα αδρανή απέναντι στον εχθρό της που εδρεύει μεταξύ Τελ Αβίβ και Λάγκλεϋ!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ 


Κ. Μελετόπουλος, 26/3/2016, 23:06 μ.μ.

Μας είπανε και για δίδυμους πύργους που αεροπλάνα εισχώρησαν μέσα τους σα να μπάινανε σε βούτυρο και όταν μπήκαν ανατινάχτηκαν, μας είπανε για τον Μπιν Λάντεν που τον σκότωσαν όταν τους τελείωσε, μας είπανε για το τρομοκράτη Αραφάτ που ήτανε συμπτωματικά ο πρόεδρος του αντίπαλου κράτους και τι δε μας είπανε αλλά η ουσία είναι ότι δε μπορούν να κρυφτούνε.
_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.