Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!

 ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!


Δεν είμαστε δωδεκάχρονα για να μη καταλαβαίνουμε τι ρόλο παίζει αυτό το ιστολόγιο ο κ. Καλέντζης και οι συνεργάτες του και έχουμε υπόψη την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος πολύ πριν γίνει ιστολόγιο από τη δεκαετία του 90. Αυτό το ρόλο τον επικροτούμε και συγχαίρουμε όλους όσους φροντίζουν να προστατεύουν τις Αξίες της πλατωνικής Πολιτείας στη σύγχρονη Ελλάδα με ότι αυτές σημαίνουν και αναμφισβήτητα το ότι ο κ. Καλέντζης μέσα από τις φυλακές κατάφερε να μας ανοίξει τα μάτια γιο τον χαφιέ Πλεύρη εξουδετερώνοντας τον και από την πολιτική δια παντός μάλιστα είναι προσφορά που τον κάνει να διακρίνεται στον εθνικό χώρο. Όμως θα συμφωνήσω με σχολιαστή άλλης ανάρτησης και θα κακίσω τον κ. Καλέντζη που δεν καταδέχεται να ηγηθεί αυτού του χώρου και αρκείται στο ρόλο να δείχνει από την αφάνεια τους εγκάθετους που το σύστημα και οι υπηρεσίες του σπρώχνουν στο χώρο αυτό (Συμιγδαλάδες, Πανούσηδες, Κασιδιάρηδες κλπ κλπ) Δεν θα ήταν καλύτερα κ. Αριστοτέλη Καλέντζη να είσαι το κεφάλι του εθνικού χώρου που μπορείς να είσαι ακόπιαστα κα να κατευθύνεις τον κόσμο του όπως μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή; Γιατί θα πρέπει όλα αυτά τα σκουπίδια που τον λυμαίνονται να τον κρατούν υποχείριο του συστήματος και διαλυμένο; Όλοι εκτιμούμε τη προσφορά σου στο πολιτισμό διδάσκοντας πολεμικές τέχνες και μάλιστα δωρεάν αλλά σαν το εθνικό καθήκον δεν είναι τίποτα παραπάνω. Εμπρός λοιπόν βγες μπροστά.

Λάκων






Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Φίλτατε κ. Γε. Γιαν. (διορθώστε με αν κάνω λάθος...) αυτή την συζήτηση την εξαντλήσαμε δια ζώσης και επιμένω να μη δεχθώ τον ...ακάνθινο στέφανο ο οποίος, άλλωστε, μου προξενεί δυσφορία. Επειδή δε, όπως ομολογείτε, είστε επηρεασμένος από άλλην ανάρτηση θα επαναλάβω εδώ κατά αντιγραφή/επικόλληση την απάντηση την οποία, ήδη, έδωσα στην άλλην ανάρτηση επί του ιδίου θέματος: 

     Όταν, κατά την διάρκεια της πολιτικής φυλακίσεώς μου ο Γιάννης Σχοινάς με επιστολή του μου ζήτησε να δεχθώ να με βάλουν σε ψηφοδέλτιο εθνικιστικού συνδυασμού για να με ...αποφυλακίσουν απήντησα ότι εάν αυτοί προτίθενται να μπουν στο λάκκο με τα σκατά εγώ αρνούμαι σεβόμενος εαυτόν! Βλέπεις, τότε, οι πολιτικοί κρατούμενοι αντιμετωπίζαμε με αξιοπρέπεια τον συστημικό εχθρό και δεν γινόμασταν αδελφές νοσοκόμες ή καθαρίστριες για να επισπεύσουμε την αποφυλάκισή μας όπως κατήντησαν οι χρυσαύγουλοι στο Δομοκό! Έχοντας εμπεδώσει τις Πλατωνικές Αξίες παιδιόθεν, είμαι πεπεισμένος ότι οι άξιοι ηγέτες δεν ηγούνται αναξίων, επειδή δε, θεωρώ απαξάπασα την κοινωνία των γραικύλων αναξία αρνούμαι και να εμπλακώ στον ατιμωτικό ρόλο του «ηγέτη» αναξίων, όποιος δε τον αναλαμβάνει εκ προοιμίου παραδέχεται την αναξιότητά του. Ούτω πως έχω την Τιμή της επιλογής της ενασχολήσεώς μου με την Ιππική, η οποία δεν είναι απλώς ιδανικό του Ελληνικού κόσμου (Ξενοφών) αλλά και ανεγνωρισμένη ως μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς ακόμη και από αυτή την Unesco, υπό την μορφή της Έφιππης Τοξοβολίας. ... Εν κατακλείδι, ο υπογράφων με αίσθημα αυτοσεβασμού, ουδέποτε προτίθεται να ξεπέσει στο επίπεδο του ηγέτη αναξίων και μου αρκεί το χρέος συνεισφοράς προς τον Πολιτισμό!

     Mε εκτίμηση και αντιπαρερχόμενος τα, ευγενώς, υπερβολικά σας εγκώμια προς την ασημαντότητά μου,

Αριστοτέλης Ηρ, Καλέντζης.




Σας ζητώ συγγνώμη!

Α.Η.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.