Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΧΩΡΑ «ΣΚΟΥΠΙΔΙ» Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ «ΕΛΛΑΔΑ»

 

ΧΩΡΑ «ΣΚΟΥΠΙΔΙ»

Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ «ΕΛΛΑΔΑ»


Φιάσκο η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε.

Καμία κύρωση σε Τουρκία!

 

     Και πάλι μια συμφωνία-υπόκλιση των Ευρωπαίων στον Σουλτάνο Ερντογάν, χωρίς ρητή αναφορά σε κυρώσεις κατά της Τουρκία! Αντίθετα, δόθηκε κι άλλη περίοδος αυθαιρεσιών  στην Άγκυρα, έως τον Μάρτιο, διότι ανάγκα και θεοί πείθονται κι ο μεγάλος Σουλτάνος Ερντογάν δεν αστειεύεται και είναι αποφασισμένος να πνίξει την Ευρώπη στους λαθραίους εάν τον παρα-ενοχλήσουν.

     Ηχηρό χαστούκι στη μητσοτακική  κυβέρνηση της πλατείας Συντάγματος η απόφαση της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. δείχνει την «αλληλεγγύη» των Ευρωπαίων προς μία χώρα η οποία απώλεσε τον αυτοσεβασμό της προς χάρη της …δημοκρατίας γενόμενη η επιτομή της διεθνούς ξεφτίλας!

     Στη χώρα αυτή τέτοιας ξεφτίλας της οποίας ο "υπουργός" ...Άδωνης εκδίδει βιβλία κατά των εβραίων ενώ εύχεται στους Έλληνες "Καλό Χανουκά" κι ακόμα παραμένει με το τομάρι του στη θέση του!



     Η Σύνοδος Κορυφής ήταν ακόμη ένα θρίλερ, με τους 27 ηγέτες των κρατών μελών της Ε.Ε. να καταλήγουν τις πρώτε πρωινές ώρες της Παρασκευής (11.12.2020) σε συμφωνία για το κείμενο συμπερασμάτων σε ό,τι αφορά στην Τουρκία και την Ανατολική Μεσόγειο. Αλλά κυρώσεις δεν επέβαλε.  

     Ωστόσο, στα «μέσα μαζικής αποβλάκωσης» που χρυσοπληρώνει η κυβερνητική συμμορία, εκτός από την κοροϊδοφοβία του covid, ουδεμία αναφορά και ανάλυση της τελευταίας αποφάσεως του Συμβουλίου Κορυφής της Ε.Ε. βλέπουμε! Στοιχηματίζουμε ότι εσείς που διαβάζετε αυτή την ανάρτηση είστε …ανυποψίαστοι για το τι συνέβη σ΄ αυτή τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., έτσι δεν είναι;

     Eλάτε τώρα όλοι μαζύ να υψώσουμε την ημισέληνο στο Προεδρικό Μέγαρο...




 Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

τ. 6977764737



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.