Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ Ι. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ;

 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΗΛΙΘΙΟΙ 

ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ 

ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

 ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ, 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ 

Ι. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ;


Το τελευταίο θύμα της απάτης της "πανδημίας"
Γιώργος Καλέργης

     Ο επιχειρηματίας - ιδιοκτήτης του “Novel” Βόλου, Γιώργος Καλέργης, αυτοκτόνησε εξουθενωμένος από την οικονομική καταστροφή των επιχειρήσεών του από την εγκληματική μεθόδευση του «κορωναϊού», επιβεβαιώνοντας τους ανεξάρτητους και διεθνώς  κορυφαίους επιστήμονες οι οποίοι εκ της αρχής του «κόλπου» δήλωσαν δημόσια ότι οι επιπτώσεις από την επιχειρούμενη καταστροφή της οικονομίας θα έχει απείρως πιο θανατηφόρες επιπτώσεις από τον κοροϊδοϊό! Κι ενώ τα «θύματα» του «κορωναϊού» παραμένουν επιστημονικώς ατεκμηρίωτα και, κυρίως,  α ν ώ ν υ μ α, το  ε π ώ ν υ μ ο  τελευταίο θύμα της απάτης της «πανδημίας» άφησε στον προσωπικό λογαριασμό του, στο Facebook, γραπτό μήνυμα για τους λόγους του υστάτου διαβήματός του:

     Υπάρχουν ακόμη  η λ ί θ ι ο ι  που δεν κατάλαβαν αυτό που εξ αρχής της απάτης της «πανδημίας» κατέδειξε ο κορυφαίος ανεξάρτητος λοιμωξιολόγος Ι. Ιωαννίδης?

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

τ. 6977764737

http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/2020/03/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.