Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ...ΜΙΧΟΙ     Σταθερά ωφελημένος, ό χ ι  από τις προσελεύσεις "στελεχών" στο μαντρί του κομματικού του μορφώματος, αλλά από τις δραπετεύσεις τους, απολαμβάνει την πρόσφατη διαφυγή του , άλλοτε, κολλητού του, Νίκου Μίχου, ο οποίος με βραδυφλεγέστατη καθυστέρηση ...ανεκάλυψε ότι βρέθηκε σε λάθος ..."στρούγκα" και φόρεσε χειροπέδες για ξένα ...νιτερέσα, αφού, όμως, πρόλαβε και τσάκωσε άτοκα δάνεια δημοσίου και πάγιο 7.000ρικάκι μηνιαίως.


     Υπακούοντας στις υποδείξεις των συστημικών αφεντικών του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος επεδίωξε την είσοδό του στην, ούτως ειπείν, ντόπια "πολιτική" για λόγους καθαρής ιδιοτελείας, "στελεχώνοντας" τη "Χρυσή Αυγή", επιλεκτικώς, με στοιχεία λούμπεν [πλην ελαχίστων εξαιρέσεων] όπως ακριβώς συνέφερε το σύστημα το οποίο ήθελε να βάλει οριστική "ταφόπλακα" στον ελλαδικό εθνικισμό, κάτι που ήδη πέτυχε.


     Οι 'σερβομηχανισμοί' του συστήματος ευφυέστατοι, εξετίμησαν ορθότατα ότι "πίσω" από τον Νίκο Μιχαλολιάκο ουδείς Άξιος θα καταδέχονταν να παραταχθεί και η δεδομένη προσέλευση αχρείων θα "μπόλιαζε" τον ελλαδικό εθνικισμό με τη προσδοκώμενη αχρειότητα που, τελικώς, θα τον χαρακτήριζε, όπως και τον χαρεκτήρισε.


     Όχι, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν επέτρεψε σε κανέναν Άξιο να στελεχώσει το "καθ' υπόδειξη"  κομματικό του μόρφωμα, επιμένοντας στα σκουπίδια. Αν και, αρχικώς, στο κατώφλι της "Χρυσής Αυγής"  βρέθηκαν σπουδαίοι Έλληνες, όλοι εξαναγκάσθηκαν σε εξαφάνιση από τον συστημικό αρχηγό της ώ στε στη θέση τους να ..."διαλάμψουν" Μπούκουρες, Γερμενήδες, Μίχοι και Κασιδιάρηδες. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εκπαραθύρωσε τον Φώτη Παπαθανασίου, επιστήμονα, πρόεδρο της "Εταιρείας Richerd Wagner", "Φίλων Λυρικής Σκηνής" και πνευματική προσωπικότητα προτιμώντας στη θέση του τον "εγέρθουτω"-Καιάδα. Αμέτρητα παρόμοια παραδείγματα σε όλη τη καριέρα του Νίκου Μιχαλολιάκου αμαύρωσαν τον ελλαδικό εθνικισμό εμφανίζοντάς τον να εκπροσωπείται από μαχαιροβγάλτες, πρεζέμπορους και ...Ρουπακιάδες, με τελικό θριαμβευτή το ίδιο το ανθελληνικό σύστημα το οποίο, όμως, καλοδέχτηκε στους κόλπους του τον Νίκο Μιχαλολιάκο και όλη την οικογένειά του την οποία, έτσι, απεκατέστησε.


     Έτσι, με την αρχική "μαγιά" των, κατά πλειονότητα, λουμπενάριων, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ξεκίνησε την πορεία του προς τη χωματερή του Κοινοβουλίου, απευθυνόμενος στους ίδιους ηλιθίους ψηφοφόρους οι οποίοι, προηγουμένως, είχαν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ... μιας και η "μαρμίτα" της κάλπης περιέχει τα ίδια και τα αυτά "σκατά".


     Με αυτό τον τρόπο ο Νίκος Μιχαλολιάκος συνέθεσε το πλέον αξιοκαταφρόνητο "πάνελ" στιγματίζοντας τον ελλαδικό εθνικισμό κατά πως τον διέταξε το σύστημα...

          Και ο Νίκος Μίχος, ξάφνου, ...ανακαλύπτει ότι ο αρχηγός του δεν "αφουγκράζεται" τις οιμωγές του κλαίοντος ...αιδοίου του και αναστατώνεται ...χρυσαυγιτικώς μεταξύ πολλών...τσιγαριλικίων χασίς που εντοπίσθηκαν στα σταχτοδοχεία του, στο περιθώριο του ..."ιδεολογικού" του αγώνος. Και ο Νίκος Μίχος, εμμέσως πλην σαφέστατα, ...συγκλονίζεται από τα ευήκοα ώτα του αρχηγού του προς τις υλακές οψίμων "αλεξιπτωτιστών" του κομματικού μορφώματος που θεωρούνται "πολύφερνοι" για την τελική πορεία του Νίκου Μιχαλολιάκου προς τον τελικό σκοπό που δεν είναι άλλος παρά η παράδοση των ψηφοφόρων της "Χρυσής Αυγής" στη Νέα Δημοκρατία.


     Όμως, γι αυτό το τελευταίο βήμα, προ της παραδόσεως, ο Μιχαλολιάκος είναι υποχρεωμένος να ξεφορτωθεί τις στιγματισμένες "περιπτώσεις", όπως τους Μίχους, τους Λαγούς, τους Κασιδιάρηδες που ναι μεν του ήσαν τα "δεκανίκια" της πορείας προς τη Βουλή, τα οποία πάντως "φιλτράρονται" υποχρεωτικά προς της τελικής καταλήξεως στη Νέα Δημοκρατία η οποία μπορεί να ανέχεται το τσεκούρι του Βορίδη αλλά όχι και τα χασισοαποτσίγαρα του Μίχου. Κι αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν οι βλάκες χρυσαύγουλοι, ότι, δηλαδή, είναι  α ν α λ ώ σ ι μ ο ι  μέχρι το κατώφλι του Κούλη, ή, μάλλον της Ντόρας η οποία θα είναι και η υπάτη διαχειρίστρια του νεοδημοκρατικού finale. Γι αυτό και έπεται εκκαθαριστική ...συνέχεια μεγάλων εκπλήξεων.  Kαι, όντως, είναι αργά για δάκρυα Νίκο Μίχο... και λοιποί που βάλατε "πλάτη" στον επιτήδειο αρχηγό σας. Τα αναφιλητά της φτυσμένης πόρνης που, αφού χρησιμοποιήθηκε, κατόπιν πετάχτηκε στο καλάθι των απορριμμάτων, είναι περιττά. Ο Νικολάκης τραβά σταθερά στο προορισμό του προς τις γόβες της Ντόρας.

     Πράγματι, οι μικρόνοες χρυσαύγουλοι δεν είναι ικανοί να δουν σε βάθος χρόνου την μεγάλη πρόθεση του Νίκου Μιχαλολιάκου να παραδοθεί "αύτανδρος" στο κόμμα που, παρά την περιφρονητική στάση του προς το άτομό του, το θεωρεί, ως άλλος Βορίδης και Γεωργιάδης, φυσιολογική κοιτλίδα ατομικών και οικογενειακών συμφερόντων, πέραν ιδεολογικών "αγκυλώσεων"

     Οι ανεγκέφαλοι ακόλουθοι του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν μπόρεσαν ποτέ να ερμηνεύσουν το βάθος μιας υποκλίσεως και την συμπαρομαρτούσα "γλώσσα του σώματος" πο αποτύπωσε μια ιστορική φωτογραφία, όπως είναι φυσικό για ανεγκεφάλους φανατικούς της βλακείας.


     Για όλους εμάς, όμως, που γνωρίζουμε τον Νίκο Μιχαλολιάκο από παιδί απορρίπτοντάς τον για λόγους υπαρξιακής Αισθητικής, οι βουλές του μας ήσαν γνωστές λόγω της απροκάλυπτης ιδιοτελείας του χαρακτήρα του και ήδη βλέπουμε την επόμενη "κωλοτούμπα" [μετά το "ναζιστικό" και "παγανιστικό" παρελθόν του] η οποία θα εκπλήξει κάποιους, αλλά όχι εμάς.


     Γι αυτό και θα συνιστούσαμε στους ηληθίους που νομίζουν ότι η "Χρυσή Αυγή" εκπροσωπεί τον "Ελληνικό Εθνικισμό" να ψηφίσουν κατευθείαν ...Νέα Δημοκρατία.
  

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737 ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, 27/9/2017, 20:17 μ.μ.

Η αποχώρηση του Νίκου Μίχου έρχεται μία μόλις μέρα μετά τη συζήτηση στη Βουλή για το βαπόρι με την άσπρη σκόνη.
Είδαμε τον Ηλία Κασιδιάρη να μην ασχολείται καν με το θέμα , ενώ στις επιτροπές για τα θαλασσοδάνεια τα έβαζε με όλους ( Αλαφούζος , Κοντομηνάς κτλ. )
Πράγματι ακόμα και εμείς που είμαστε εκτός Χρυσής Αυγής παρατηρούμε ότι για κάποιους λόγους ( προφανώς με εντολές του Μιχαλολιάκου) έχει πάψει ο εθνικιστικός παλμός στη Χρυσή Αυγή.
Η στάση της Χρυσής Αυγής απέναντι στα γεγονότα με το βαπόρι, μας βεβαιώνουν ότι Χρυσή Αυγή , ΝΔ, ΠΑΣΟΚ , ΠΟΤΑΜΙ και ποιος ξέρεις και ποιος άλλος έχουν κοινή πηγή χρηματοδότησης.
Λυπούμαστε πραγματικά και για στάση του Λαγού.
Πραγματικά πώς μπορείτε κ. Λαγέ και κ. Κασιδιάρη να ανεβαίνετε στη Θράκη για να προασπιστείτε τα δικαιώματα των Πομάκων απέναντι στην τουρκοποίηση και την ίδια ώρα να μη λέτε κουβέντα για τον άνθρωπο που με την άσπρη σκόνη θα στείλει στον τάφο χιλιάδες νέα παιδιά;
Πώς μπορείτε κ. Μιχαλολιάκο , Κασιδιάρη και Καρακώστα να μιλάτε στις Θερμοπύλες για το Λεωνίδα και την ίδια ώρα να μην μιλάτε ανοιχτά για εκείνον που θα πάρει στο λαιμό του με την άσπρη σκόνη τους απογόνους του Λεωνίδα;
Έχετε πέσει πολύ χαμηλά στα μάτια μας.
Σε λίγο θα καταντήσετε ένα κόμμα Καρατζαφέρη από τη διάλυση του οποίου ίσως στελεχωθεί το μαραζωμένο κόμμα της ΝΔ.
Τέλος θα ήταν πράγματι λυπηρό να δούμε τον Νίκο Μίχο στη ΝΔ.
Όλοι εμείς οι Έλληνες, που θέλουμε την Ελλάδα ένα εθνικό κράτος , μετά από αυτά ,δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε πια τη Χρυσή Αυγή ότι είναι εθνικιστικό κόμμα όπως διατείνεται.
Θα κρατήσουμε όμως μέσα μας τη Μεγάλη Ιδέα , θα κρατήσουμε όμως μέσα ότι πρωτεύουσα την Ελλάδας είναι η Κωνσταντινούπολη και μαζί με του υπόλοιπους πολιτικούς θα έχουμε υπόψη μας ότι θα πρέπει να βγάλουμε εκτός Βουλής και τη Χρυσή Αυγή.
Καλή λευτεριά να έχουμε και από εσάς και από όλα τα άλλα αποκόμματα.
Ζήτω το έθνος !
Λευτεριά στη Βόρειο Ήπειρο!
Λευτεριά στις Σκλαβωμένες Πατρίδες!


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Δεν είστε μόνον "προδομένοι" αλλά και πλήρως αφελληνισμένοι όταν θεωρείτε ότι η πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η πρωτεύουσα της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η Ισταμπούλ και όχι μία Ελληνική πόλη όπως η Αθήνα. Και, βεβαίως, δεν σας πρόδωσε, απλώς, η "Χρυσή Αυγή" που, εκ του ύφους της γραφής σας δείχνετε ότι στέκεστε έξω από τη πόρτα της και την παρακαλάτε να σας ξαναδεχθεί, αλλά σας πρόδωσε το γονίδιό σας το οποίο εκ γενετής σας κατέταξε στις διαμαρτίες περί την νοημοσύνη. Κατά τα λοιπά, ο χώρος της "Χρυσής Αυγής" πνίγεται στην "άσπρη σκόνη" και στις χασισογόπες των στελεχών της και σεις δεν φαίνεστε να διαφέρετε από τη φυσική "μήτρα" σας όταν, μετά τα όσα αντεθνικά έχει διαπράξει η "Χρυσή Αυγή" επί 30τόσα χρόνια ενταφιάζοντας τον ελλαδικό εθνικισμό, θυμηθήκατε να την θρηνήσετε σήμερα.
_________________________________________________________________________________

A.M. 28/9/2017, 10:23 π.μ.


Ο Μίχος θυσιάστηκε για τη ΧΑ και έβαλε λεφτά και απ τη τσέπη του αλλά προδόθηκε από την ηγεσία αυτό είναι όλο.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:


Aυτό κυρία μου θα θέλατε να είναι όλο αλλά αυτό είναι το δικό σας ευχολόγιο με το οποίο θέλετε να "ξορκίσετε" την εγκληματική επιλογή της εντάξεως του εν λόγω σε μία αγέλη με εγκληματική δράση κατά του Έθνους και της Πατρίδος. Αναφορικώς δε με τον ισχυρισμό σας ότι 'έβαλε λεφτά από τη τσέπη του" μάλλον ανάποδα μας τα λέτε διότι, εξ όσων γνωρίζουμε, και 7.000 χιλιαρικάκια ευρώ τον μήνα  έ β α ζ ε  στη τσέπη του [και θα συνεχίσει να βάζει, ως βουλευτής] και άτοκο δάνειο δημοσίου τσέπωσε και... και... και... άντε τώρα να μη τα μετράμε, ...καλοφάγωτα. Άντε, σοβαρευτείτε που θα το παίξετε και θύματα του Μιχαλολιάκου, ποταπά συνεταιράκια της εθνοπροδοσίας και της μάσας.
_________________________________________________________________________________

Νίκος Ντ., 28/9/2017, 10:47 π.μ.

Η ΧΑ δεν είναι ούτε καν μόρφωμα είναι φωλιά λαμογιών. Σα να μάζεψαν όλα τα κατακάθια της μαφίας.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:


Όχι δα, η Μαφία ήταν μεν εγκληματική συμμορία [καλή ώρα...] αλλά είχε Αισθητική. 

_________________________________________________________________________________

Φ.Μ. 28/9/2017, 10:56 π.μ.

Δυο μέρες και το επίσημο σάιτ της ΧΑ  κάνει γαργάρα τη φυγή του Μίχου και ασχολείται με τη δίκη του Κολοκοτρώνη. έχουν χάσει κάθε σοβαρότητα ενώ όλοι ξέρουμε ότι είναι στη πόρτα ακόμα δυο βουλευτές της να ανεξαρτοποιηθούν. Μετανιώσαμε για τη ψήφο μας και δε καταλαβαίνουν τίποτα. Καμιά φορά σκεφτόμαστε αν ζει ο Μιχαλολιάκος ή αν το κόμμα είναι στον αυτόματο.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Το κόμμα είναι μάλλον στον ...απόπατο και μην απορήσετε αν μετά την δραπέτευση και των επόμενων, το σάιτ τους θα ασχολείται με την δίκη της ...Ασπασίας.

_________________________________________________________________________________

Κ.Ι. 28/9/2017, 12:02 μ.μ.

Αυτόν τον Παπαθανασίου δεν τον έχω υπόψη αλλά εδώ στο Βόλο ξέρουμε τον Τάκη Αλιτζερίνο ένα σοβαρό άνθρωπο που όλη του τη ζωή την αφιέρωσε στη Πατρίδα και στο στρατό και στη χρυσή Αυγή  αλλά ο Μιχαλολιάκος τον πέταξε στα άχρηστα. Ο χοντρός τα ίδια έκανε και τα ίδια κάνει. Τι να θυμηθούμε Περίανδρο Γιαννόπουλο τι να θυμηθούμε.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Καλύτερα να ΜΗΝ θυμηθούμε...
_________________________________________________________________________________


Σκρουντριβερ88, 28/9/2017, 12:11 μ.μ.


Μορη λινάτσα Αλεξάντρα στιους πούστιδες στέλνης μυνίματα δε κυτάς το χάλη σου και το προδότη σου που ξεφτιληστίκαται ρόμπες ξεκούμποτεςπου σα φτέη η ΧΑ άντε μπράβο


Aπάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Περίλαμπρο ...κατσαβίδι, μάλλον σε λάθος διεύθυνση απευθύνεις το μηνυματάκι σου διότι εδώ δεν διαθέτουμε ...Αλεξάνδρα και τα -κατ΄ ευφημισμόν- "Ελληνικούλια" σου δεν βοηθούν και πολύ στην εξαγωγή νοήματος. Ηρέμησε, πάρε τη δόση που σου προσφέρει έναντι παροχής υπηρεσιών ο μπάτσος που σε υιοθέτησε και ρούφα το μπυρόνι σου προσέχοντας μη πνιγείς. Μπουκάλι είναι κι όχι το άλλο που ξέρεις...

_________________________________________________________________________________

Σ.Π. 28/9/2017, 14:42 μ.μ.

Κύριε Καλέντζη σας παρακολουθώ συνεχώς και δεν σας κρύβω ότι θαυμάζω και τη γραφή σας και με έχετε επηρεάσει στη σκέψη. Όμως σας θεωρώ τον μεγάλο ένοχο της σημερινής εικόνας του Ελληνικού Εθνικισμού γιατί ήσασταν ο μόνος που θα μπορούσε να τον εξυψώσει στο επίπεδο που θα του άξιζε. Ενώ ο Μιχαλολιάκος τον γκρέμισε με τις πράξεις του, εσείς τον γκρεμίσατε με τις παραλείψεις σας. Συγνώμη αλλά αυτή είναι η σκέψη μου και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας με την ευκαιρία της ανάγνωσης και αυτού του άρθρου σας. Σας ευχαριστώ.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αγαπητέ Συνέλληνα, σας ευχαριστώ για την ευγενική κριτική αλλά, πιστέψτε με, για τον ελλαδικό εθνικισμό δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτε διότι ως ΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ αλλά Πλατωνικός Εθνικοκοινωνιστής, περί άλλα μάχομαι. Βλέπετε, όσο ο μονοπόδαρος "εθνικισμός" χρειάζεται το "δεκανίκι του αστισμού για να σταθεί όρθιος [...] εγώ δεν μπορώ να έχω σχέση με την όλη ...χωλότητα.

_________________________________________________________________________________

Μαίρη Κ. 28/9/2017, 15:59 μ.μ.

Άστους ρε Άρη να πάνε στο διάολο αφού έτσι κι αλλιώς κατά κει πάνε. Δε βλέπεις και τη Κασίδα που είναι έτοιμη να το βάλει στα πόδια που να δεις τι μου είπε ο Γιωργής. Γούπατο το κάνανε και πλακώνονται μεταξύ τους σαν τα κοπρόσκυλα. Μόνο ο Παναγιώταρος θα του μείνει τελικά για πουλάει τα σιδερικά του στους δικούς του.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αγαπημένη μου Μαίρη, θα είμαι ο τελευταίος που θα τους εμποδίσει να πάνε όπου θέλουν, ακόμη και στο ...διάολο. Τι μου λες για τον Παναγιώταρο, από πότε έγινε σιδηρουργός;

_________________________________________________________________________________

I.L., 28/9/2017, 16:03 μ.μ.

Απογοητευτήκαμε για άλλη μια φορά από τη Χρυσή Αυγή.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αυτό δεν είναι είδηση. Η είδηση είναι πως καταφέρατε να γοητευθείτε...?

_________________________________________________________________________________

Λάμπρος Γ. 28/9/2017, 18:30 μ.μ.

Όπως ξαναγράψατε κάπου ο Μίχος με καθυστέρηση δείχνει να πήρε χαμπάρι αυτό που όλοι βλέπουμε από το 2012 στη Χρυσή Αυγή τη σαπίλα και τη παλαβομάρα. Και όλα αυτά τα παραπονάκια που θυμίζουν τον Περίανδρο τα επαναλαμβάνουν όλοι που κλοτσάει ο αρχηγός κατόπιν εορτής. ας προσέχανε γιατί το καραγκιοζιλίκι τους δε περιγράφεται. ολόκληροι άντρες και να κλαψουρίζουν σαν κομώτριες. Ξεφτιλίστηκε το αντρικό φύλο με όλους αυτούς.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Επικεντρωμένος στον Μίχο [διότι σε αυτόν αναφέρεται η ανάρτησή μου] θα συμφωνήσω μαζύ σας αλλά, εξ όσων όλοι γνωρίζουμε, η Χρυσή Αυγή έχει θεσπίσει το δικαίωμα αλλαγής ...φύλου πολύ πριν το ανακαλύψει ο Κοντονής.

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.