Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

THIS IS THE END...


     Με άψογη ανιχνευτική προφυλακή, οργάνωση, επιμελητειακή υποστήριξη και πρόβλεψη ασφαλούς διαφυγής, κυρίως, με άνετη "προάφιξη"  δύο εορταστικών ημερών, η λαϊκή οργή είπε τα "κάλαντα" στο σύστημα και στον Κοντονή, δια της ηχηρότατης και ...καλλικέλαδης βόμβας στο κτήριο του ανωτάτου Δικαστηρίου του οποίου ανεμόρφωσε την πρόσοψη και όχι μόνον, διότι, έσωθεν πληροφορίες ομιλούν περί σημαντικής ζημίας στον φέροντα οργανισμό.


     Εφεξής, τίποτε δεν θα είναι "το ίδιο" στο δαπανηρότατο και αμαρτωλότατο κτήριο του αειμνήστου κομματικού εργολάβου Βαγγέλη Γιαννόπουλου, όπου όσοι βρουν το κουράγιο να μπουν για να δικάσουν ή να δικαστούν αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη της σωματικής ακεραιότητός τους ενώπιον ενός ενδεχομένου καταρρεύσεως.


     Ο Κοντονής μπορεί να επιμένει και στις διώξεις των αντιτιθεμένων στη κρατική ληστεία των αρπακτικών πλειστηριασμών και στο ξεσπίτωμα των Ελλήνων, όπως μπορεί να ...εξηλεκτρονίζει τη ληστεία που διευθύνει από το -προς το παρόν- "ασφαλές" γραφείο του. Όμως, το ηχηρότατο "δείγμα γραφής" του σημερινού ξημερώματος προσυπογράφει το  τ έ λ ο ς  τόσο της προσωρινής ασυδοσίας  των κοινωνικών εγκληματιών όσο, εξ όσων φαίνεται και το "τέλος" των ιδίων.



     Οι πολιτικοί στρατιώτες, πια, μεριμνούν και για εμπροσθοφυλακές και για οπισθοφυλακές αφήνοντας αποτελεσματικά 'επισκεπτήρια" ακόμη και ως ...απρόσκλητοι. Διότι αυτούς τους "επισκέπτες" οι "πόρτες" δεν μπορούν να τους κρατήσουν, πια, απέξω... 


     This is the end, με τους "Doors" γι αυτές τις γιορτές. Γλυκά και μελωδικά, κυρίως, με νόημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.