Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
ΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


     Tα ανελλήνιστα αντιφασιστικά γραικυλοσκούπιδα τα οποία, θρασύτατα, δηλώνουν ..."Έλληνες", θα φορέσουν και φέτος τα τσολιαδίστικα με τις πλισέ μίνι φουστίτσες και θα ξεχυθούν στους δρόμους για να γιορτάσουν την καταστροφή της Ελλάδος από τον παρασυρμό της στο άρμα των «συμμάχων» που, κάποτε, μεθόδευσε ένας προδότης βασιλιάς με την πρωθυπουργική του μαριονέτα για να καταλήξουμε, σήμερα,  στην οικτρή χώρα του Κουτσόγιωργα, του Τσοχατζόπουλου, του Παπαντωνίου, του Ψυχάρη και πολλών άλλων "αστέρων" του  σάπιου αντιφασισμού!

     Kι όλο αυτό το ζητωπατριωτικό τσιρκολάνικο σκηνικό θα το στήσουν οι σύγχρονοι γραικύλοι σε μιαν ανύπαρκτη "πατρίδα" στην οποία δια νόμου απαγορεύεται η ανάρτηση της ...εθνικής σημαίας στα σπίτια των κατοίκων της!

     Η γραικία του Εδμόνδου Αμπού, που καθόλου δεν άρεσε στους "απαθανατιζόμενους" ποταπούς γραικύλους, παραμένει σταθερά στη χωματερή από τη μάχη της Πύδνας μέχρι σήμερα για να θυμίζει παγκοσμίως ότι, όποιος προδίδει τον εαυτό του ποτέ δεν του αξίζει να σηκώσει κεφάλι και όποιος κλωτσά τον ευεργέτη του που προσπαθεί να τον ανασηκώσει από τον ευτελισμό δεν του αξίζει να δει τον ήλιο!

     Ευτυχώς, όμως, μέσα στη χωματερή των νεογραικύλων εξακολουθούν να υπάρχουν Έλληνες, όσοι αρνούμεθα το πάνδημο αντιφασιστικό καραγκιοζιλίκι όσων απέτυχαν να δουν εαυτούς ως γνήσιους ...Φασίστες, γενετικών μειονεκτημάτων ένεκεν! Και άξιος εκφραστής του πνεύματος των ολιγίστων Ελλήνων ο Αλέξανδρος-Άμβραξ ο οποίος διατυπώνει γραπτώς τα όσα οι απομένοντες Έλληνες προσυπογράφουμε, εν μέσω των τελευταίων στιγμών μιας γραικίας που αφανίζεται εν μέσω των ανομημάτων της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.