Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019


«ΠΑΡΤΥ»  
ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ 
ΓΙΑ ΤΗΝ … «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!


     Προαλειφόμενοι να εμφανισθούν ως εθνοσωτήρες στις επικείμενες εκλογές, οι διάφοροι, πουθενάδες, πατριδοκάπηλοι σπεύδουν να συγκροτήσουν «πρωτοβουλίες» για την …σωτηρία της Μακεδονίας οργανώνοντας «συλλαλητήρια» προκειμένου να κουβαλήσουν σε αυτά τον ανεγκέφαλο όχλο που θα αποδεχθεί λόγους του δεκάρικου για να τους ψηφίσει!

     Από την εποχή των τεραστίων συλλαλητηρίων του Χριστόδουλου μέχρι σήμερα, αμέτρητα συλλαλητήρια «για την Μακεδονία» κατέληξαν σε περατζάδες με μαλλί της γριάς και βρώμικα πιτόγυρα χωρίς κανένα εθνικό αποτέλεσμα. Επί δεκαετίες τα νυφοπάζαρα των συλλαλητηρίων των ηλίθιων γραικύλων τον μόνο που ανέδειξαν είναι τον ανεκδιήγητο, άκαπνο, «στρατηγό» Φράγκο Φραγκούλη να βγάζει, πατριωτικά λογύδρια υπέρ της Μακεδονίας ενώ η κόρη του χρυσοπληρώνεται από την κρατική τηλεόραση για να γυρίζει ντοκιμαντέρ υπέρ της λαθρομεταναστεύσεως και των λαθρομεταναστών τους οποίους εμφανίζει σαν, δικαιωματικώς, έλληνες πολίτες!

     Κι όμως, οι πανυβλακες γραικύλοι εξακολουθούν να μη διδάσκονται τίποτε από όλες αυτές τις «συλλαλητηριακές» φιέστες και είναι έτοιμοι να συρθούν σε μία ακόμη από αυτές αβαντάροντας «επιτροπές πρωτοβουλίας» στελεχωμένες από μελλοντικούς ψηφοζήτουλες, περιφρονώντας το δίδαγμα των ίδιων των Μακεδονομάχων που δεν κατέφυγαν σε … «συλλαλητήρια» αλλά πήραν τα όπλα για την προάσπιση της Μακεδονίας και της Πατρίδος!

     Τα σύγχρονα γραικυλοσκούπιδα όχι μόνον αρκούνται να περιφέρουν τα «κρέατά» τους σε πλατείες και σοκάκια παριστάνοντας τους εθναμύντορες αλλά δεν προσέχουν ούτε καν το πώς χαρακτηρίζουν αυτές τις ανόητες περατζάδες τους μετά «ζητωπατριωτικού άλλοθι». Ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι σύγχρονοι πατριδοκάπηλοι, προκειμένου να επαυξήσουν τον όχλο των ηλιθίων που θα διογκώσει την κλάκα των χειροκροτητών των συλλαλητηρίων τους, δεν ντρέπονται να τα χαρακτηρίσουν ως …ΠΑΡΤΥ!

     Η επιτομή της ξεφτίλας των γραικύλων, με επίκεντρο την ε θ ν ι κ ή  μας υπόθεση είναι, πια, γεγονός σε μία αντιφασιστική κοινωνία που πολέμησε τον Φασισμό αλλά την θυσίασαν οι «σύμμαχοι»!  Το ηχηρότατο «HEI HITLER!» δεν αποτελεί, απλώς, δική μας ιαχή, αλλά ιαχή δικαιώσεως του Αδόλφου Χίτλερ από την ίδια την εξέλιξη της Ιστορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.