Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΣΧΕΙ!

 

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΣΧΕΙ!



     Σαν το γέρικο μαναβάκι της λαϊκής που βλέπει τον νεαρό ανταγωνιστή  στο διπλανό πάγκο, ο σιτεμένος Ανδρέας Πετρόπουλος στήθηκε ξανά μπροστά στη κάμερα για να κλέψει τη πελατεία του «νεαρού» (όπως τον απεκάλεσε) Ηλία Κασιδιάρη.

     Χωρίς να καταφέρνει να συγκρατήσει τα σάλια του μπροστά στο μικρόφωνο, παραληρώντας και αντιφάσκοντας το γεροντάκι της ΛΑΚΙΠΑ (τραΛΑΛΑ) με υποβολέα τον εσχατόγηρο  Σταυρόπουλο κατέγραψε άλλα 34 λεπτά εμφυλιοπολεμικής υστερίας χειροκροτούμενος από οκτώ ακροατές δασκαλεμένους για τα απαραίτητα «ηχητικά εφέ» του βίντεο με την κάμερα κοκαλωμένη στον ομιλητή για να κρύβει την άδεια «γιάφκα».

     Την ίδια ώρα που οι αναρχοαριστεροί συσπειρωμένοι κατάκλυζαν την Αλεξάνδρας έξω από το δικαστήριο της Χρυσής Αυγής και φυλάκιζαν την ηγεσία της, ο Ανδρέας Πετρόπουλος προσφέρθηκε να τους αβαντάρει όχι μόνο συν-κατηγορώντας τον Κασιδιάρη αλλά και σαν κοινός χαφιές, δημοσιοποιώντας το περιεχόμενο άγνωστου προσωπικού διαλόγου του Ηλία Κασιδιάρη με τρίτο άτομο. Εκείνη τη στιγμή που κρίνονταν οι τύχες των χρυσαυγιτών και για τους οποίους κανένας εθνικιστής δεν ήθελε να φυλακιστούν, ο μικρόψυχος Ανδρέας Πετρόπουλος στήθηκε στη κάμερα για να τους επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση και να βάλει πλάτη στο σύστημα και στη Μάγδα Φύσσα ώστε να φτιαχτεί ένα δυνατό πλαίσιο καταδίκης, κάτι που έγινε.

     Και τώρα που φυλακίστηκαν οι κομματικοί ανταγωνιστές του Ανδρέα Πετρόπουλου με την αβάντα του, ο ίδιος θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένος που μένουν «άστεγοι» οι ψηφοφόροι τους, έτοιμος να τους υποδεχτεί στην αγκαλιά της ΛΑΚΙΠΑ (τραΛΑΛΑ). Όμως κακομοίρη Αντρίκο  ποιους  ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς; Αυτούς που, όπως είπες στη κάμερα, «βαραίνει η μαλάκυνση εγκεφάλου»; Με αυτή την ύβρη για τους εθνικιστές που δε ξεστόμισαν ούτε οι αναρχοαριστεροί νομίζεις ότι οι εθνικιστές θα σπεύσουν στη ΛΑΚΙΠΑ (τραΛΑΛΑ) να τχθούν κάτω από κάποιον που τους βρίζει; Πόσο άρρωστα μαλακισμένος μπορεί να είσαι  Αντρίκο όταν σαν μαναβάκι της λαϊκής πασχίζεις να ξεπουλήσεις το πάγκο σου σε πελάτες που τους βρίζεις ενώ βάζεις πλάτη στο μεγαλομανάβη «αριστερά» να σπρώξει το δικό του εμπόρευμα; Mα πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είσαι;

     Στο βίντεο δηλώνεις ότι «Ο εθνικισμός πάσχει» και πράγματι πάσχει με παραληρηματικούς γέρους σα και σένα που ακόμα και στα τελευταία τους επιμένουν στη σάπια γεροντοκρατία έστω και όταν ξεψυχάνε! «Καλή ψυχή» Αντρίκο και ο Ηλίας έχει χρόνια μπροστά του.

Σάββας Χ.




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


κασμήρια ΑΑΑ, 10/11/2020, 13:21 μ.μ.

     Εγώ είδα ότι στο βίντεο δηλώνει "αν είχα γυναίκα" και απορώ αν επέστρεψε πίσω στον Σταυρόπουλο εκείνη που του πήρε. Ρωτάω δε ξέρω.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Ομολογουμένως, η απορία σας είναι τόσο ...πολιτική που αδυνατούμε να απαντήσουμε. Στην ΛΑ.ΚΙ.Π.Α. τα πάντα, άλλωστε, είναι ...πολιτικά!

__________________________________________

Μπίλης Μπι., 10/11/2020, 13:56 μ.μ.

     Δεν παραληρεί απλά αλλά αφρίζει. Λίγο τόχεις ο μικρός να παίρνει έτσι όπως είναι ένα 15% κι ο τελειωμένος μετά από τόσα χρόνια να έχει μόνο το Σταυρόπουλο πλάι του;

__________________________________________

Αθανάσιος Χολ. 10/11/2020, 14:16 μ.μ.

     Ξέρασε κόμπλεξ ο Πετρόπουλος "απορώντας" για το επιτελείο του Κασιδιάρη που είναι όλοι επιστήμονες και στρατηγοί . Έχασε τη μπάλα ο εβραιοχριστιανούλης που δε κατάφερε να έχει κοντά του παρά μόνο περιθωριακούς χριστιανοταλιμπάν και καμπαρετζούδες. Πρωτοφανής ο παραλογισμός του να θέλει πλάι στους επαναστάτες εγκληματίες μέχρι εκεί τον οδήγησε η απόγνωσή του για τη πολιτική του αποτυχία και το συντριπτικό προβάδισμα που έχει ο Ηλίας. Στο κλουβί σου καραγκιόζη που οραματίζεσαι νονούς.

__________________________________________

ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΧΑΓΕ , 10/11/2020, 14:18 μ.μ.

     ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ λοχαγέ των ΛΟΚ που την ώρα που δικάζονταν εθνικιστές και πριν εκδοθεί απόφαση εσύ έριχνες νερό στο μύλο των αναρχοκομμουνιστών καρφώνοντας τον κασιδιάρη για το παρελθόν του. Σε λίγο θα κριθείς στον ουρανό για τη προδοσία σου που έδειξε πόσο μικρόκαρδος υπήρξες. Ούτε τη στιγμή δε σεβάστηκες! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

_______________________________________________________

ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ, 10/11/2020, 15:02 μ.μ.

     Μια χαρά τα λέει το εθνίκι γιατί κρίνει εξ ιδίων. Σάμπως δεν είστε μαλακισμένα όλα τα εθνίκια; γι αυτό σας πάμε γαμιώντας και δε μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι και θα σας πηγαίνουμε στο άπειρο. Δε τολμάτε να βάλετε και το βιντεάκι του μαλάκα μπας και εκτεθείτε έτσι; Βάλτε το αν τολμάτε και καλούμε στο ίντι το εθνίκι να μας δώσει συνέντευξη. 

https://www.brighteon.com/6b740706-a5e2-499e-a17f-a304b1ff879c

__________________________________________

Λίνος Π. 10/11/2020, 16:12 μ.μ.

     Το γήρας ου έρχεται μόνο. Αυτός ο διασωληνωμένος καλό ήταν να απευθύνεται στον Άγιο Πέτρο κι όχι σε ζωντανούς. Τι σχέση έχει με εθνικισμό αυτός;

__________________________________________

I. Sotiropoulos, 10/11/2020, 17:08 μ.μ.

     Θα πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα αυτός ο πουθενάς με τον Κασιδιάρη θεωρώντας ότι κακώς παλισιώνουν τον Ηλία γιατροί και άλλοι επιστήμονες. Τι θα ήθελε να τον πλαισιώνουν λουμπενάριοι όπως αυτοί που βολτάρουν στη ΛΑΚΙΠΑ;

__________________________________________

I. Sotiropoulos, 10/11/2020, 19:48 μ.μ

     Μπήκα στο λινκ που έδωσε η Ρόζα για να δω βιντεάκια αυτού του φαφλατά και είδα κι αυτό 

https://www.brighteon.com/70595c3d-50f9-4eca-aa34-8cbec003aebd

     Ο τύπος είναι εντελώς ξένος προς τη φυλή και την πατρίδα μας διότι στρέφεται κατά του Μεγάλου Αλεξάνδρου που έφτασε μέχρι Περσία και πάντρεψε τους στρατηγούς του με περσίδες, ενώ θεωρεί τη σβάστικα ξένο σύμβολο δείχνοντας ότι δεν ανέβηκε ποτέ στην Ακρόπολη. Άσε που βρίζει και τους Έλληνες ενώ βρίζει και τον εθνικισμό. Τι σκατά είναι αυτός και τι εκπροσωπεί; Μπορείτε να μου πείτε;


Aπάντηση Σ.Ο.:

     Δυστυχώς, δεν μπορούμε. Μόνον ο θεράπων του θα μπορούσε να σας πει επακριβώς.

__________________________________________

savara, 10/11/2020, 22:43 μ.μ.

     Όπα εδώ βγαίνει ειδησάρα τι την έκανε την Έλλη;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Απληροφόρητος είστε, τη βύθισαν οι Ιταλοί το 1940 στη Τήνο, ακόμη να το μάθετε;

__________________________________________

Εξαπτέρυγο, 10/11/2020, 23:06 μ.μ.

     Απορώ πως ο Αντρίκος δε τακίμιασε με την Αλεκάρα (Καρρά) που ταιριάζουνε σε όλα και πως δε τους έβγαλε ζευγαράκι ο Πανούσης εναντίον Χατζηγώγου. Θα ταπώνανε το Χίο μαζί με Σπίνο σε επισκεψιμότητα. Τελικά ο Αντρίκος έχει δίκιο και ο Εθνικισμός δε πάσχει απλά αλλά είναι στην εντατική ετοιμοθάνατος. Ο κάθε ψυχάκιας δηλώνει εθνικιστής για να γελάνε οι ανάρχες και να κουμαντάρουν τα πάντα. Και το γαμημένο ιντερνέτι είναι και τζάμπα. Τη γαμίσαμε.

__________________________________________

Ι. Δραγούμης, 10/11/2020, 23:52 μ.μ.

     Η ΛΑ.ΚΙ.Π. και όχι όπως κάποιοι γράφουν λάθος ΛΑΚΙΠΑ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που εκφράζει σε διάρκεια χρόνων τον Ελληνικό Εθνικισμό και ο Λοχαγός Ανδρέας Πετρόπουλος ένας άξιος Επαναστάτης του οποίου η λαμπρή ατομική πορεία προκαλεί φθόνο στους ψευδοεπαναστάτες. Ο Λοχαγός Ανδρέας Πετρόπουλος φυλακίσθηκε ως πολιτικός κρατούμενος για τις ιδέες του και αγωνίσθηκε με πατριωτισμό για την Ελλάδα, όσα δε αναγράφονται ενταύθα αποτελούν σπίλοση του ονόματος του και θα έπρεπε να ντρέπεσθε όσοι τον σαρκάζετε γιατί στο πρόσωπο του σαρκάζετε τον ίδιο τον Ελληνικό Εθνικισμό.

 __________________________________________

Κ. Παυλίδης, 10/11/2020, 23:56 μ.μ.

     Ξέρει κανείς που είναι τα γραφεία της οργάνωσης του Πετρόπουλου;

__________________________________________

Η.Λ. 11/11/2020, 08:23 π.μ.

     Ήταν λοχαγός ο κύριος αυτός; Πότε ποιας τάξης; Γιατί απεχώρησε από το Στράτευμα;

__________________________________________

Νίκος 11/11/2020, 08:44 π.μ

     Εκείνη η Στεφανία τι κάνει; Βρήκε ταίρι η ψάχνετε; Με τον Αντρέα έχει σχέση;


Aπάντηση Σ.Ο.:

     Mας σκλαβώνουν η επικέντρωσή σας στο κυρίως θέμα και οι συνειρμοί σας. Vertigo πάθαμε, δε μας λυπάστε;

__________________________________________

Teo, 11/11/2020, 09:10 π.μ.

     Μακάρι ο Πανούσης να μπορέσει να συνενώσει το χώρο. Πολλοί αξιόλογοι υπάρχουν και ο Πετρόπουλος είναι ένας από αυτούς εγώ θα τον ψήφιζα γιατί είναι και σοβαρός και γνήσιος αγωνιστής.

__________________________________________

Eξαπτέρυγο, 11/11/2020, 12:55 μ.μ.

     Δε πρόλαβα να γράψω για την Αλεκάρα και νάσου ο Ι. Δραγούμης. Α ρε λαμόγια πως κάνει η σφίχτρα σας για κολεγιές όχι για να μονιάσετε αλλά για να μπορείτε μετά να τσακωθείτε


Απάντηση Σ.Ο.:

     Μπήκαμε στον πειρασμό να διορθώσουμε αυτό το "σφίχτρα" που γράφετε σε "σφυρίχτρα" που, ίσως, θέλατε να γράψετε, αλλά τηρήσαμε την αρχή μας να μη παρεμβαίνουμε καθόλου στα σχόλια των αναγνωστών μας. Σε κάθε περίπτωση στη διάθεσή σας διότι αυτό το "σφίχτρα" δεν το βλέπουμε να ευσταθεί, ούτε καν κυριολεκτικώς...

__________________________________________

  Ελένη Λ. 11/11/2020, 14:47 μ.μ.   

     Είναι όργανο του βελζεβούλη ο άνθρωπος αυτός είναι σατανιασμένος και μη πιστεύετε ότι είναι Χριστιανός Ορθόδοξος αν τον προσέξετε είναι κατακόκινος σα το σατανά και ο τρόπος που μιλάει βγάζει διαβολική οργή μη τον πλησιάζεται γιατί θα σας κάνει να αμαρτήσετε και να πάτε στη κόλαση. Κάνει κρυφές τελετές στον έξω από δω.


__________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.