Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ 
Η 
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ


     Η κλίκα του Μητσοτάκη, υποκύπτοντας στους εβραίους κατασκευαστές των θανατηφόρων εμβολίων, επιχειρεί συνταγματικό πραξικόπημα προετοιμάζοντας την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, πράξη που συνιστά έγκλημα κατά της κοινωνίας και παραβίαση του προαιώνιου ανθρώπινου δικαιώματος του habeas corpus, που κατακτήθηκε από την ανθρωπότητα!


     Με πρόσχημα αμελητέα θνητότητα η οποία, άλλωστε και δεν τεκμηριώνεται, η κλίκα του Μητσοτάκη υπακούοντας στους εβραίους παρασκευαστές εμβολίων, θα επιχειρήσει την μεθοδική υποχρεωτικότητα με βαθμιαία κλιμάκωση αρχίζοντας από συγκεκριμένες κατηγορίες εκβιαζόμενων εργαζομένων και προχωρώντας στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, παρά το ότι ο, παγκοσμίως, κορυφαίος ειδικός επιστήμων, Ιολόγος και τιμημένος με νόμπελ Ιατρικής Luc Montagnier έχει καταγγείλει το εμβόλιο ως λίαν επικίνδυνο!



     Το υπό εκτέλεση συνταγματικό πραξικόπημα της άρχουσας συμμορίας μεθοδεύεται ύπουλα και τμηματικά, παραβιάζοντας ακόμη και αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, γνωστού όντως ότι η Ελλάδα γίνεται και πάλι αντικείμενο πειραματισμού απάνθρωπων μεθόδων πριν αυτές επεκταθούν και ως "θεσμοί" διαχειρίσεως μαζών στη Δύση. Και είναι γνωστό ότι η "σιωπή των Ελλήνων" δοκιμάσθηκε με απόλυτην επιτυχία στο προηγούμενο συνταγματικό πραξικόπημα της παραβιάσεως του αποτελέσματος του τελευταίου δημοψηφίσματος για την οποία δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση, κάτι που ενθαρρύνει τους συμμορίτες της κυβερνήσεως να επανεπιχειρήσουν τις εγκληματικές τακτικές τους!


     Καλούμε τους Συνέλληνες σε ακτιβιστικήν επιφυλακή, συντονισμό με τους νομικούς συντονιστές των παραπέρα ενεργειών μας αλλά και στον μεταξύ μας συντονισμό διότι έχουμε καθήκον προστασίας του Συντάγματος με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ! Διότι το εμβόλιο δεν συνιστά απλώς κίνδυνο ζωής αλλά και κίνδυνο μεταθανάτιας μολύνσεως όπως επισημαίνει ο παγκοσμίως κορυφαίος Ιολόγος Luc Montagnier ο οποίος συνιστά ακόμη και την αποτέφρωση των σορών των εμβολιασμένων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.