Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ … «ΒΟΥΛΑ»!

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ … «ΒΟΥΛΑ»!



    Άντρο της βασιλοδεξιάς ο Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός», Μέκκα της ανακτορικής Ελλάδος! Εκεί γίνονταν δεκτοί πάντοτε με κόκκινο χαλί οι Βασιλείς αλλά και οι Μεγάλοι Αυλάρχες όχι ως επισκέπτες, αλλά ως Οικοδεσπότες και τιμώμενα πρόσωπα, με τις εστεμμένες κορνίζες των πορτραίτων τους σε πρώτη θέα μέσα στις αίθουσες του ιστορικού κτηρίου της πλατείας του Αγ. Γεωργίου-Καρύκη. Και σε κάθε εκδήλωση στη κεντρική αίθουσά του πάντα, πρώτη θέση οι Βασιλείς ή έστω ο εκπρόσωπός τους Μεγάλος Αυλάρχης!

     Μέσα σ΄ αυτό το σκηνικό της εστεμμένης εθνικοφροσύνης, όπως ήταν άλλωστε φυσικό, ούτε δείγμα αριστερού ή, έστω, «πληβείου» δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό εκτός από επισήμως, μετανοημένους, από δηλωσίες που εκλιπαρούσαν να παραστούν ως δείγμα αποτάξεως του κομμουνιστικού «σατανά» και απολαβής των προνομίων, πια, του τίτλου του «ανανήψαντος» που θα μπορούσε να τους προικίσει ακόμη και με άδεια λειτουργίας …περιπτέρου!

     Και δεν ήταν και λίγα αυτοί οι δηλωσίες που «απεκήρυτταν» τον κομμουνιστικό «εαυτό» τους, σπεύδοντας στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» για μία φωτογραφία που θα τους έδειχνε στο κεντρικό κλιμακοστάσιο να χειροκροτούν την μεγαλειοτάτη Βασίλισσα-Μητέρα ενώ ανέβαινε προς την αίθουσα, ή και τους ίδιους επί του βήματος να απευθύνονται στον μεγαλειότατο Βασιλέα Παύλο!

     Κι ανάμεσα σ΄ αυτούς τους επί προσχήματι επιδιώκοντες την πλαγιοκόπηση της βασιλοδεξιάς και ο κομμουνιστής (μέλος του Κ.Κ.Ε. και διαφόρων κομμουνιστικών οργανώσεων, προσκυνητής των Σοβιέτ και της Μόσχας, αν και, τελικώς, ψωμί έφαγε ως αποθηκάριος του …Βασιλικού Θεάτρου…) Νικηφόρος Βρεττάκος ο οποίος, με ένα αυθεντικό χειρόγραφό του εκλιπαρεί τον Πρόεδρο του Φιλολογικού Συλλόγου "Παρνασσός" για την χορήγηση της κεντρικής αίθουσάς του προκειμένου και καλά... να μιλήσει περί ...διαγραμμάτου, δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφέστατα την παράκαμψη ΚΑΘΕ ΠΟΛΤΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (τζιζ!) ως ένδειξη νομιμοφροσύνης!  Κι αφού είδε κι αποείδε, όπως θα λέγαμε, ο λάβρος μπολσεβίκος (που τον διέγραψε και το πάντα καχύποπτο Κ.Κ.Ε.) ότι ψωμί δεν είχε, μ΄ αυτά και μ΄ αυτά κατάφερε να χωθεί (ελέω μεγαλοψυχίας Φρειδερίκης) ως αποθηκάριος του Βασιλικού Θεάτρου για να λιγδώσει το αντεράκι του...

     Αυτές είναι οι ...μεγάλες "μορφές" της αριστεράς στη γραικία, σάπιες κι αυτές όπως κι οι δεξιές ομόλογες "φιγούρες", προσκυνημένες και τιποτένιες, θεοποιημένες από μια ηλίθια μάζα που πασχίζει ακόμη μέχρι σήμερα να προσληφθεί έστω ως σφουγγαρίστρα στα μέγαρα της ολιγαρχικής νομενκλατούρας! Διότι το δημοκρατικό και αντιφασιστικό σύστημα, παλαιόθεν βασίζεται επάνω στη πείνα και στην ηλθιότητα και εσαεί θα βασίζεται πάνω σ΄ αυτά!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Όποιος μας φέρει δύο αυθεντικούς Ναζιστικούς Σιδηρούς Σταυρούς τους οποίους εμείς θα βάλουμε στο εικονοστάσι παίρνει το παραπάνω ντοκουμέντο και το βάζει όπου θέλει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.