Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ



     Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πολλές φορές και πολύ σωστά, έχοντας άριστη πληροφόρηση, έχει κατηγορήσει την Ελλάδα ότι υποθάλπει στο έδαφος της τρομοκράτες που πολεμούν την Τουρκία παρέχοντας τους άσυλο,  απόκρυψη και εκπαίδευση και στην Ελλάδα όλοι ξέρουμε ότι αυτό όχι μόνο είναι αλήθεια αλλά και όλοι οι τρομοκράτες που προστατεύονται στο έδαφός της αναπτύσσουν μια ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα που στρέφεται εναντίον των Ελλήνων που υπομένουμε βίαιες συμπεριφορές ασύδοτων, ξένων, εγκληματιών που προστατεύονται από το ίδιο το κράτος.

     Στο κέντρο των Αθηνών, στους Αμπελοκήπους, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, 100 μέτρα από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης (Γ.Α.Δ.Α.) και 50 μέτρα από το ανώτατο Δικαστήριο του Αρείου Πάγου, σε ένα σημείο πολύ υψηλής αστυνόμευσης, ένα μπλοκ 11 κτιριακών συγκροτημάτων, τα λεγόμενα «Προσφυγικά» καλύπτουν υπό την προστασία της Ελληνικής Αστυνομίας 6.000 λαθραίους Κούρδους  που διακινούνται είτε για να εκπαιδευθούν στα στρατόπεδα του Λαυρίου εναντίον της Τουρκίας, είτε για να προωθηθούν σε άλλα φιλοκουρδικά στρατόπεδα στην Ελλάδα.

     Για τα «Προσφυγικά» εκκρεμεί από πολλά χρόνια εντολή κατεδάφισης από την Πολεοδομία αλλά στην εντολή αυτή αντιτίθεται το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας που εκβιάζει την εκάστοτε κυβέρνηση  με ξεσηκωμό των ελεγχόμενων συνδικάτων στη περίπτωση που αποφασίσει να εφαρμόσει την διαταγή της κατεδάφισης. Έτσι τα «Προσφυγικά» εμφανίζονται ως δήθεν "Πολιτιστικός Σύλλογος" χωρίς καμιά παρόμοια νόμιμη αναγνώριση προσπαθώντας ακόμα και να επιβάλλουν απόψεις που στρέφονται ενάντια στη βούληση των κατοίκων των Αμπελοκήπων και τα διαχειρίζεται ένα κομματόσκυλο του Κ.Κ.Ε. και τα έχει μετατρέψει σε ένα άντρο κομματικής και άλλης παρανομίας, μέσα στη καρδιά της Αθήνας.

 

     Οι παροχές ηλεκτρικού και νερού στα «Προσφυγικά» έχουν από χρόνια διακοπεί κι όμως ο διαχειριστής τα τροφοδοτεί κανονικά με κλεμμένο ρεύμα και νερό που πληρώνονται από τους Έλληνες νοικοκυραίους. Και στο πρώτο από τα 11, κτιριακό συγκρότημα, στη πρόσοψη της λεωφόρου Αλεξάνδρας υπάρχει ειδικό φυλάκιο που φρουρεί όλο το μπλοκ (με ειδικές παράνομες επικοινωνίες) καθώς και ένα μνημείο του Κ.Κ.Ε.

     Στις ταράτσες και των 11 κτιριακών συγκροτημάτων υπάρχουν μόνιμοι φρουροί ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ και εφοδιασμένοι με ισχυρά κιάλια και γουόκι τόκι που φαίνονται από κάθε παρατηρητικό διερχόμενο. Φοράνε μάσκες για να κρύβουν το πρόσωπό τους και για να κρύβουν τον εξοπλισμό τους εφαρμόζουν διάφορα κόλπα, ακόμα και προκαλύματα.

     Το προκλητικό για όλους τους περιοίκους είναι ότι κάθε μέρα βλέπουμε στις ταράτσες αυτού του άντρου των τρομοκρατών να το φρουρούν οι ίδιοι οι τρομοκράτες ενώ από κάτω, στο πεζοδρόμιο, τους φρουρούν ένστολοι αστυνομικοί που προέρχονται από την διπλανή Γ.Α.Δ.Α. μην αφήνοντας καμιά αμφιβολία για την αμαρτωλή σχέση των παράνομων κατοίκων των «Προσφυγικών» και του επίσημου ελληνικού κράτους.

     Κι έτσι, με προπέτασμα καπνού την αντιφασιστική ρητορική, τα «Προσφυγικά», προστατευόμενα από το ίδιο το ελληνικό κράτος, έχουν κατακλύσει την Αθήνα με τους τρομοκράτες του κουρδικού κομμουνιστικού P.K.K., "αδελφού" του Κ.Κ.Ε. οι οποίοι όχι μόνο εκπαιδεύονται στο στρατόπεδο του Λαυρίου για να σκοτώσουν Τούρκους, αλλά και επιδίδονται ανεξέλεγκτοι σε εμπόριο ναρκωτικών και διαρρήξεις σπιτιών σε όλη την περιοχή των Αμπελοκήπων που έχει αγανακτήσει για την επιλεκτική "απουσία" της Αστυνομίας η οποία αποφεύγει, όπως είναι φυσικό, να αντιμετωπίσει τους επίσημους   "φιλοξενούμενους" της κούρδους.

     Και με την επίσημη κάλυψη των κούρδων που κατοικούν στα «Προσφυγικά» ας μη φανταστεί κανείς ότι αυτοί κρύβονται ή παίρνουν μέτρα προστασίας αφού ξέρουν ότι κανείς δεν θα τους πλησιάσει όσο τους φρουρούν οι ίδιοι οι αστυνομικοί της διπλανής Γ.Α.Δ.Α. 

     Αντίθετα, έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ ώστε, απροκάλυπτα, σήκωσαν αυτές τις μέρες και πλακάτ στη πρόσοψη του πρώτου κτιρίου, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας που καλούν ανοιχτά σε υπεράσπιση του ...Κουρδιστάν, με το επίσημο ελληνικό κράτος να αδιαφορεί αν με αυτό τον τρόπο επικυρώνονται πανηγυρικά οι καταγγελίες του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για φιλοξενία στο ελληνικλό έδαφος τρομοκρατών εχθρών της Τουρκίας. Και το πλακάτ αυτό το βλέπουν χιλιάδες διερχόμενοι καθημερινά από το συγκεκριμένο πολυσύχναστο σημείο του κέντρου της Αθήνας! Δυστυχώς ο Τούρκος Πρόεδρος δικαιώνεται πανηγυρικά και αυτό και μόνον το πλακάτ θα μπορούσε να δικαιολογήσει ακόμα και εισβολή στην Ελλάδα για την προστασία της χώρας και του λαού του.



Ενημέρωση:

     Το παραπάνω κείμενο αναρτήθηκε σε έξι συνεχείς επαναλήψεις, με διαφορετικές φωτογραφίες χθες, Παρασκευή 12/8/2022, στο blog της «ΖΟΥΓΚΛΑΣ», χωρίς κανένα άλλο κείμενο να παρεμβληθεί ανάμεσα σε αυτές τις έξι επαναλήψεις, ως εξής:.

https://www.zougla.gr/blog/article/2027800, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 14:10

https://www.zougla.gr/blog/article/2027807, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 15:20

https://www.zougla.gr/blog/article/2027824, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 16:42

https://www.zougla.gr/blog/article/2027843, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 17:45

https://www.zougla.gr/blog/article/2027855, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 18:52

https://www.zougla.gr/blog/article/2027864, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 19:39

     Θεωρήσαμε σκόπιμο να μεταφέρουμε επακριβώς την δημοσίευση διότι, πέραν της σημαντικότητός της, είμαστε βέβαιοι ότι κάτι κρίσιμο προοιωνίζει...

     Ο συντάκτης της, άριστα πληροφορημένος για την κατάσταση μιας κεντρικής αθηναϊκής γειτονιάς η οποία, πραγματικά υποφέρει από εγκληματικότητα και, παραλλήλως, από την σκανδαλώδη απουσία αστυνομεύσεως, αν και στο επίκεντρό της είναι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η «καρδιά», δηλαδή, της Αστυνομίας! Σίγουρα, αυτός ο συντάκτης είναι περίοικος, αλλά φαίνεται κάτι να ξέχασε να σημειώσει που εμείς θα το συμπληρώσουμε: «ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!» γιατί η όλη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στη χρεωκοπημένη γραικία μόνο τους Έλληνες και τον Ελληνισμό δεν ευνοεί! 

Ε.Ε.Κ.Κ.


ΚΑΙ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ

     Πολλοστή η σημερινή (22/11/2022) σύλληψη στα «Προσφυγικά» τρομοκράτη (εμπρηστή) εκθέτει ακόμη περισσότερο την Ελλάδα, την κυβέρνησή της και τον αρμόδιο υπουργό διότι δικαιώνει τελικώς την Τουρκία! Και οι όσες συλλήψεις εδώ είναι αναγκαστικές υπό την πίεση καταγγελιών περιοίκων, ενώ, ταυτοχρόνως, στα "Προσφυγικά" εξακολουθούν να λημεριάζουν ένοπλοι των οποίων η συμπεριφορά γίνεται αντιληπτή από τους γείτονες! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.