Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ

     Ενημερώνουμε τους αγαπητούς επιστολογράφους μας ότι καθημερινώς λαμβάνουμε άνω των 30 μηνυμάτων/σχολίων κλπ τα οποία, δυστυχώς, δεν φτάνουν όλα στα εισερχόμενα της ηλεκτρονικής διευθύνσεώς μας αλλά και κάποια από αυτά πηγαίνουν αυτομάτως στα "ανεπιθύμητα" με κριτήρια τον σχετικό αλγόριθμο της Google και χωρίς αυτό να εξαρτάται από δική μας ρύθμιση. 

     Στη συντριπτική τους πλειονότητα τα εισερχόμενα στην ηλεκτρονική μας "θυρίδα" αποτελούν πληροφορίες για "πρόσωπα του χώρου" άλλες από αυτές σημαντικές και άλλες ήσσονος σημασίας (π.χ. ...leasing συζύγων ιεροφαντών μετά φωτογραφικού υλικού πράξεων εποχιακής φιλανθρωπίας, "που" κάνει πιάτσα η γοργόνα της Κοπεγχάγης στην οποία ευχόμαστε τα καλύτερα διότι δεν μας πέφτει και λόγος, ή, "πως" αλληλομαχαιρώνονται κάποιοι εκδότες εκδιδόμενοι επί ...χρήμασι κλπ κλπ). Ειλικρινά, αυτά τα σχόλια είναι πικάντικα και διασκεδαστικότατα αλλά δεν αποτελούν και την κορυφή των desiderata μας.

     Κάποια σχόλια τα μεταφέρουμε στις οικείες αναρτήσεις, για κάποια άλλα στέλνουμε προσωπικήν απάντηση στον αποστολέα, κάποια άλλα τα στέλνουμε στη καφετζού μας διότι δεν είναι και τόσο ευανάγνωστα και/ή κατανοητά, ενώ αυτά τα οποία εισέρχονται στα "ανεπιθύμητα" κατά περιόδους τα ανακαλύπτουμε, τα ξαναψαρεύουμε φέρνοντάς τα στην επιφάνεια και τα αξιοποιούμε, όπως ένα από αυτά και το παρακάτω δημοσιευόμενο κείμενο Συναγωνιστή το οποίο, μόλις ανακαλύψαμε αν και είχε σταλεί από 17/11/2019: 

Αριστοτέλη πως κρίνεις το νέο κόμμα του λαγού;

Makiskar 17/11/2019, 09:00 π.μ.

Να σου θυμίσω ότι θέλανε να βγάλουν ψεύτες τα ίδια μας τα μάτια γράφοντας ότι ο ευρωβουλευτής του βελόπουλου τάχα μου είχε ψηφίσει υπέρ της ένταξης των σκοπίων και της αλβανίας στην ε.ε.

Το άρθρο στο σαιτ τους είναι αυτό: Βελόπουλος: Υπέρ ένταξης Σκοπίων στην Ε.Ε. και σύμφωνος με το νόμο έκτρωμα για τη ψήφο των απόδημων 25/10/2019 https://elasyn.com/2019/10/25/velopoulos-uper-entaxis-skopion/
και αποθηκευμένη και εδώ https://archive.md/n7gjc


Ο ψευδέστατος τίτλος τα λέει όλα και ενώ τα σαιτ του βελόπουλου είχαν δημοσιεύσει το έγγραφο με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ( P9_PV(2019)10-24(RCV)_FR.docx) που το βρίσκουμε και στο σαιτ της ευρωβουλής εδώ https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/PV-9-2019-10-24-RCV_FR.pdf   και όπου όντως στη σελίδα 224 ανάμεσα στους 136 που ψήφισαν ΚΑΤΑ της ένταξης των Σκοπίων και της Αλβανίας είναι και ο Fragkos (ο ευρωβουλευτής του βελόπουλου).

Και διαδίδουν ποιοί αυτά τα ψεύδη; Αυτοί που στο πρόσφατο συνέδριο τους είχανε 97 οπαδούς σύμφωνα με τα άρθρα του δημοσιογράφου Σπίνου ο οποίος στο μπλογκ του είχε παρουσιάσει και την αίθουσα των 85 θέσεων που είχαν νοικιάσει.

Να φανταστείτε ότι κάνανε εκλογές για πρόεδρο και συμβούλιο (κάνανε η αλήθεια είναι) αλλά δεν δημοσίευσαν ποτέ αριθμούς ψήφων ούτε και ονόματα υποψηφίων παρά μόνο ποιος βγήκε πρόεδρος και ποιοι στο συμβούλιο.

Ούτε με βελόπουλο είμαι ούτε με λαγό. Με την αλήθεια είμαι.
Μου θυμίζουν τον Μέγιστο Πλάτωνα και την αλληγορία του με το σπήλαιο.
Πόσοι λες θα απομείνουν μέσα στη σπηλιά του Πλάτωνα;
Στην εποχή του internet το ψέμα δεν έχει απλώς κοντά ποδάρια αλλά ανύπαρκτα.
Μια ανάλυση σου θα μας διαφώτιζε.



Aπάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:


     Αν και το παρόν Ιστολόγιο δεν το εκπροσωπώ εγώ αλλά η Σ.Ο. του, εάν ο φίλτατος επιστολογράφος εννοεί εμένα θα τοποθετηθώ λακωνικότατα διότι η περίπτωση δεν χρήζει "αναλύσεως" διότι είναι αναλελυμένη παλαιόθεν και δη από εποχής μεγίστου Πλάτωνος:

     Σε ανάξιους όχλους οι οποίοι δεν είναι καν λαοί όπως ο παρών που εποικεί την σημερινή γραικία ουδείς ΑΞΙΟΣ Ηγέτης μπορεί να αναδειχθεί διότι ουδέν ΑΞΙΟ άτομο καταδέχεται να διεκδικήσει την Εξουσία!

Με ειλικρινή εκτίμηση φίλτατε Makiskar



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Δ. Μαυροδ.5/11/2019, 00:12 π.μ.

     Απορώ πως υπάρχει έστω και ένας εθνικιστής που μπορεί να πιστεύει στον Γιάννη λαό ως εθνοσωτήρα μετά τα όσα είδαμε με τη Χρυσή Αυγή στην οποία ο Λαγός ήτανε βαρύδι. Όποιος γνωρίζει το ποιον αυτού του ανθρώπου και δεν καταλαβαίνει το πόσο μοιραίος θα είναι για τον Ελληνικό Εθνικισμό είναι άξιος της μοίρας του. Ο Γιάννης Λαγός έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή στον Ελληνικό Εθνικισμό που δολοφόνησε η Χρυσή Αυγή και ο Μιχαλολιάκος. Απλά δείτε τι δημοσιεύεται για τον λαγό και με τι πρόσημο ξεκινάει τη καριέρα του σαν πολιτικάντης μετά τα όσα ξέραμε γι αυτόν με τα χασίσια τις προστασίες κλπ κλπ


________________________________________________

Λευτέρης Πανούσης, 11/12/2019, 21:17 μ.μ.




Απάντηση Αριστοτέλους Η. Καλέντζη,


     Αγαπητέ κ. Λευτέρη Πανούση,



     Σας ευχαριστώ για την τοποθέτησή σας επί ουσιωδών αποριών αλλά και για τον αντίλογό σας σε ό,τι θεωρήσατε ότι αντίκειται στο υποκειμενικώς σας ορθόν. Και θα σας απαντήσω όχι απλώς ευθέως αλλά ευθύτατα με όλον τον …κυνισμό εκείνου που έχει το προνόμιο να μην αποζητά ούτε …ψήφο, ούτε χειροκρότημα!



     1. Δεν επικροτώ ούτε απορρίπτω τα σχόλια τα οποία αποστέλλονται καθημερινώς στο Ιστολόγιο του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος του οποίου αποτελώ το ¼ της Συντακτικής Ομάδος του και a priori θεωρώ ότι όλα όσα δημοσιεύονται σε αυτό ορθότατα δημοσιεύονται. Εκλαμβάνω, δε, ότι και σεις ούτε και σεις προτρέπετε σε λογοκρισία ούτε και την αποδέχεσθε.


     2. Δεν αποκλείω ότι σε όλες τις κΕνοβουλευτικές προσπάθειες των ανελληνίστων ηγετίσκων συνυπάρχουν και αγαθοί Συνέλληνες οι οποίοι με αγνή πρόθεση αλλά ΑΣΥΓΓΝΩΣΤΗΝ άγνοια πολιτειακής και πολιτικής πραγματικότητος «βάζουν πλάτη» σε κοινούς σαλταδόρους μέχρι να συνειδοποιήσουν ότι υπήρξαν αντικείμενα εκμεταλλεύσεως  των τελευταίων. Εν τοιαύτη περιπτώσει δεν στοχοποιώ τους αγαθούς ούτε και επιχειρώ να τους «σώσω» αλλά και κανείς δεν μπορεί να μου αποκλείσει να τους χαρακτηρίσω εκ των επαναλαμβανομένων «πεπραγμένων» τους.

     3. Ένας λαός ή, εν προκειμένω, ΟΧΛΟΣ (!) δεν κρίνεται εκ των ολιγίστων αξίων δειγμάτων του τα οποία υπό δημοκρατικές συνθήκες (καλή ώρα…) ΔΕΝ διαμορφώνουν το κοινωνικό και εθνικό αποτέλεσμα αλλά εκ της ποιότητος των πλείστων εκπροσώπων του οι οποίοι το διαμορφώνουν. Και εάν το διαμορφωθέν κοινωνικό και εθνικό αποτέλεσμα στη σημερινή γεωγραφική περιοχή η οποία υβριστικώς προς την Ελλάδα εμφανίζεται ως …ομώνυμη, εμένα θα μου επιτρέψετε να μην συστρατευθώ ως υβριστής της τιμώντας την Ελληνική φυλή μου και την οποία την θεωρώ όχι απλώς ανώτερη του σημερινού οικτρού «αποτελέσματος» αλλά ΕΝΑΝΤΙΑ των σημερινών εποίκων του εθνικού χώρου της.

     4. Κατόπιν των ως άνω, επιχειρώντας να διαψεύσετε τον Πλάτωνα επικαλούμενος έωλα παραδείγματα όπως αυτό περί του μεγάλου Ηγέτη Αδόλφου Χίτλερ και των Γερμανών θα σας θυμίσω ότι ο Γερμανός Καγκελάριος ανεδείχθη προκαθήμενος ενός Έθνους δια της ψήφου ενός Λαού ο οποίος, τότε, είχε νωπό τον απόηχο των διδασκαλιών πνευματικών Ταγών όπως ο Nietzsche, o Wagner, o Schopenhauer και πλείστων όσων άλλων ιδίας τεραστίας εμβελείας, ουδεμίαν σχέση εχόντων με ζιγκουάλες και μαντουβάλες που εμπνέουν τα σημερινά ανθρωποαπορρίμματα τα οποία καταναλώνουν το μεροκάματό τους στα σκυλάδικα της παραλιακής. Και σας παρακαλώ, επειδή εκτιμώ τις εθνικές αγωνίες σας να μην επανέλθετε επ΄ αυτού διότι θα υπάρξω σκληρότατος με την αθυροστομία που με διακρίνει, θεωρώντας ότι είστε  Έ λ λ η ν  με συνείδηση και όχι σκύβαλο συντονισμένο στον Άρη Πορτοσάλτε.

     5. Προσωπικώς, για τον Γιάννη Λαγό, συντάσσομαι πλήρως με τα, ήδη, δημοσιεύματα του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος και ασφαλώς και με το επαινετικό για την ορθή στάση του ενώπιον του δικαστηρίου-παρωδία Α Λ Λ Α, χωρίς να υπεισέρχομαι στα του «γνωστού» προσωπικού του βίου και μόνον η διαφυγή παραδοχής εκ του έρκους των οδόντων του, σε στιγμή ανύποπτη, στην γνωστή τηλεφωνική συνομιλία του με τον Σωτήρη Δεβελέκο ότι παρέμενε στην «Χρυσή Αυγή» διότι χρειάζονταν χρήματα [http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/2014/10/blog-post_52.html σημείο 13, 03:36 ] με υποχρεώνει να τον απορρίψω στο πυρ το εξώτερο ως στερούμενο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, αγαπητέ κ. Λευτέρη Πανούση! Διότι, ανεχόμενοι κομματικούς παράγοντες, δεξιά κι αριστερά, οι οποίοι ομολογούν ότι πολιτεύονται για τα ΛΕΦΤΑ καθιστάμεθα ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΨΕΩΣ αναπαράγοντες Κουτσογιωργέους και Τσοχατζοπουλέους και, προσωπικώς, ουδεμία συνενοχή και για τον οιονδήποτε προσωπικό λόγο θα ήθελα να βαρύνει το σκέπασμα της ληκύθου που δε δεχθεί την τέφρα μου. Αυτή και μόνον η φράση του Ιωάννη Λαγού μου προκαλεί έμετο και γι αυτή του την φράση ουδέποτε θα τον δεχθώ ως έντιμο δημόσιο πρόσωπο διότι η πρώτη σύστασή μου προς την χήρα Μητέρα μου όταν εδιώχθην επί δωδεκαετία στα καραμανλικά κάτεργα και παρά την οικογενειακή μας πενία ήταν να μη καταδεχθεί ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ βοηθείας από τον οιονδήποτε και εκείνη με ετίμησε υπακούοντας και σε εμένα και στην συνείδησή της η οποία και άνευ της εντολής ομοίως θα έπραττε! Η υπογραφόμενη ανάρτησή μου περί εκείνης της οικτρής συνομιλίας-εξομολογήσεως Λαγού-Δεβελέκου στο Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα και το σημείο της υπ΄ αριθμόν 13, 03:36. θα παραμένει ΣΤΙΓΜΑ για τον Γιάννη Λαγό επί του οποίου  ο υ δ ε μ ί α  σ υ γ χ ώ ρ η σ η  θα δικαιολογείται κι εγώ θα διερωτώμαι ΠΩΣ μετά από μία τέτοια φράση ο μεν Γιάννης Λαγός εμφανίζεται ως εθνοσωτήρας και ΠΩΣ έστω και ένας νουνεχής ΕΛΛΗΝ (…) μπορεί να τον ακολουθεί!

     Αγαπητέ κ. Λευτέρη Πανούση ελπίζω να μην μου διέφυγε κάτι επί του οποίου θα περιμένατε απάντηση, αλλά, εάν παρά ταύτα μου διέφυγε, παρακαλώ, μη διστάσετε να επανέλθετε, εμού παραμένοντος στην διάθεσή σας.

     Με εκτίμηση,

     Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
     Τ. 6977764737

Απάντηση Σ.Ο.:

     άκος" με αμέτρητα σκουλήκια το "ταμπλώ" της ακροδεξιάς σ΄ αυτή την ταλαίπωρη χώρα με αμέτρητους ηγετίσκους και αμέτρητα κόμματα, οργανώσεις, φορείς, όλα "ταμπέλες" με ένα πλήθος αφελών να προσδοκούν την σωτηρία από εκείνους οι οποίοι δεν κρύβουν ότι πολιτεύονται για τα ΛΕΦΤΑ, για να τα "ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ". Χαρείτε το λάκο με τα σκουλήκια:


     Η εικόνα αθλία για μια Κοινωνία, οικτρή για μία παράταξη, εμετική για ένα ΕΘΝΟΣ όπου ο κάθε τυχάρπαστος  α π ρ ο κ ά λ υ π τ α  ξερνάει πάνω στους οπαδούς του την ανελλήνιστη, γραικύλικη, βαρβαρότητά του κι εκείνοι την εκλαμβάνουν ως "Πατριωτισμό"! Κι ανάμεσα σε αυτούς αμέτρητοι καλοπροαίρετοι αγαθοί όπως ο κ. Λευτέρης Πανούσης ο οποίος είναι έτοιμος να θυσιαστεί με την προσδοκία ότι ο Γιάννης Λαγός που ομολόγησε ότι πολιτεύεται για τα ΛΕΦΤΑ θα ...σώσει το ...Έθνος! Δόξα και Τιμή στον μεγάλο φιλέλληνα Ιάκωβο Φίλιππο Φαλμεράιερ ο οποίος προστάτευσε την υστεροφημία των Ελλήνων διευκρινίζοντας την διάκρισή τους και την υπεροχή τους έναντι των επήλυδων γραικύλων! Διότι σε Ελληνική Πολιτεία η ομολογία του Γιάννη λαγού θα τον είχε στείλει στη κρεμάλα!
_______________________________________________ 

Ι. Ρώμας, 12/12/2019, 08:11 π.μ.

     Διάβασα όλα τα κείμενα με πολύ προσοχή και είδα ότι ο κ. Καλέντζης είναι απολύτως σωστός με την φράση του "Σε ανάξιους όχλους οι οποίοι δεν είναι καν λαοί όπως ο παρών που εποικεί την σημερινή γραικία ουδείς ΑΞΙΟΣ Ηγέτης μπορεί να αναδειχθεί διότι ουδέν ΑΞΙΟ άτομο καταδέχεται να διεκδικήσει την Εξουσία!" ενώ ο κ. Λευτέρης Πανούσης εντελώς ενοχικά επιχειρεί να ακυρώσει αυτή τη φράση συνηγορώντας υπέρ Λαγού. κ. Λευτέρη Πανούση σας ενοχλεί η κατάσταση της "φωλιάς" αλλά νομίζετε ότι μπορείτε να την καθαρίσετε αμφισβητώντας τα αυτονόητα; Για φανταστείτε τον κ. Καλέντζη να αρχίσει να το κάνει θεματάκι ξεσκονίζοντας τη προσωπικότητα του Λαγού; 

_______________________________________________ 

Κ. Τσακανίκας, 12/12/2019, 08:45 π.μ.

     Πανηγυράκι μυρίζομαι και στη μέση ο Λαγός να παίζει το κουνέλι. Α ρε Καλέτζη γάτα πως κάνεις και τσιμπάνε τα ποντίκια 


Απάντηση Σ.Ο.:

    Για επιτομή της πανίδος ...ακούγεστε...!
_______________________________________________ 

Μυρτώ Τσ., 12/12/2019, 09:10 π.μ.

     Πως να καταφέρουμε να πάμε έτσι με σας στη δουλειά μας πρωί πρωί χωρίς να δούμε σκηνές από το σινε-δεξιά; Καλημέρα.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Καλημέρα σας!

_______________________________________________ 

Ανδρ. Καρακώστας. 12/12/2019, 10:23 π.μ.

     Παλιά καραβάνα της δημοσιογραφίας Καλέτζη τους πας περίπατο στη φάκα. Δε πρόλαβες να στείλεις σπίτι του το Μιχαλολιάκο και πακετάρεις και το Λαγό με τη παρέα του αλλά οι κουτεντέδες δεν καταλαβαίνουν που το πας. Αν τελικά ξεπαστρεύοντας τους έναν έναν δεν εμφανιστείς του λόγου σου στο προσκήνιο για σωτήρας θα σε παραδεχτώ. Αν όμως εμφανιστείς να το θυμάσαι αυτό το μήνυμα γιατί θα σε ξεμπροστιάσω. Σου την έχω φυλαμένη από το καιρό που ξεδόντιασες τον Πλεύρη όταν ήσουν πιτσιρικάς και σε παραδέχτηκα. Πρόσεξε μη με θυμώσεις γιατί ο πειρασμός είναι μεγάλος. Μείνε όπως είσαι.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Και να ήθελα να "αλλάξω" δεν μου το επιτρέπει η Γενετική στην οποία όλοι εμείς οι ...Ναζί, πιστεύουμε. Άλλωστε, υπάρχουν τόσα να μας θυμώνουν δεν χρειάζομαι κι εγώ... Μην ανησυχείτε, λοιπόν...

_______________________________________________ 

Τάκης (Εωθινός), 12/12/2019, 11:10 π.μ.

     Από Τάκη (Εωθινό) καλημέρα. Λαγό στιφάδο προβλέπω αλλά να ξέρεις Αριστοτέλη ότι κλέβεις εκκλησία. Ντριοπή σου. Αυτοί ούτε για μπάτσο δεν αξίζουν. Πάνε οι καλές εποχές που είχες Πλεύρηδες Μιχαλόπουλους Χρυσή Αυγή να ξεπαστρέψεις. Σήμερα με Πανούση χάνεις. Ειλικρινά στο λέω χάνεις. Σκέψου την ώρα σου. Αυτοί είναι ανύπαρκτοι Άσε που ο Κασ μου είπε τρομερά πράγματα για το Λαγό που θα τα βγάλει παραμονές των νέων εκλογών. Τι να ασχοληθείς τώρα με τις τρίχες από τα @ρχίδι@ σου. Καλημέρα


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Καλημέρα Αδελφέ. Αν θυμάσαι, από πολύ καιρό πριν, όταν ο Τατσόπουλος στην εκπομπή του Βαξεβάνη μου κλάφτηκε ότι θα τον στείλω σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως τώρα που οι καιροί  αλλάζουν υπέρ ημών, του είπα ότι λυπάμαι αλλά πλέον δεν υπάρχουν εχθροί του ύψους των προσδοκιών μου, επομένως δε, να μην φοβάται διότι δεν κινδυνεύει. Φαντάσου τώρα τι συμβαίνει με χαφιέδες Πλεύρηδες, με εκβιαστές Μιχαλόπουλους, με πτώμα Χρυσή Αυγή κλπ κλπ... Θλίψη. Νομίζω ότι περπατώ "νύχτα με ομίχλη" σε νεκροταφείο... 


_______________________________________________ 


ghfhtgfrr6r@...12/12/2019, 1612 μ.μ.


     Εντάξει ο παμπόνηρος Καλέντζης που γράφει μόνος του τα σχόλια για να τρολάρει όλο το κόσμο αλλά να τσιμπίσει και ο Πανούσης  και να μιλάει για τα σχόλια των δήθεν αναγνωστών του Καλέντζη δεν το περίμενα. Ρε Λευτέρη τόσο μαλάκας είσαι να νομίζεις ότι ο Καλέντζης έχει ένα έστω αναγνώστη στο βόθρο του; Το καθίβρισμα γράφεται και διαβάζεται από τον Καλέντζη και εσείς νομίζεται ότι σας πέρνουμε στα σοβαρά; Άντε και γράψε Καλέντζη κανένα σχόλιο σαν Καρακώστας ή Τάκης να γελάσουμε πως το γράφεις


Απάντηση Σ.Ο.:

     Καλωσορίζουμε τον πανέξυπνο ghfhtgfrr6r@ ο οποίος γράφει τόσο χαρακτηριστικά που έβαλε ήδη την υπογραφή του! Δεν θα την αποκαλύψουμε όμως κι έχουμε τους λόγους μας... Ωστόσο του αφιερώνουμε κάτι, μιας και ο κ. Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης αυτή την ώρα δεν μπορεί να του απαντήσει, αλλά του υπόσχεται προσωπικό "πορτρέτο" από εκείνα τα οποία ο ίδιος ξέρει να "φιλοτεχνεί" τόσο ...καλλιτεχνικά με συνδέσμους και επισημάνσεις ...χρονικές.





_______________________________________________ 

Μ. Δελ 13/12/2019, 14:56 μ.μ. 

     Μάλλον επαναφορά από τα αζήτητα ο Λαγός. Αφού δε ντρέπονται να ανακυκλώνουν σαβούρες στον ακροδεξιό χώρο και αφού δε μαθαίνουν από τα λάθη τους.
________________________________________________________

Σ.Σρ. 13/12/2019, 18:52 μ.μ.



     Φίλε Καλέντζη αυτό το "Σε ανάξιους όχλους οι οποίοι δεν είναι καν λαοί όπως ο παρών που εποικεί την σημερινή γραικία ουδείς ΑΞΙΟΣ Ηγέτης μπορεί να αναδειχθεί διότι ουδέν ΑΞΙΟ άτομο καταδέχεται να διεκδικήσει την Εξουσία!" πολύ σοφό. Παρακολουθούσα τώρα τον ξέμπαρκο Μιχαλολιάκο κάτω από την ταμπέλα ενός σταθμού μπροστά σε δημόσιο μικρόφωνο αυτό το λαμόγιο που μας λέει ότι του κάνουν εμπάρκο να κουβαλάει τόσο λίπος επάνω του απορώντας για όσους τον ψήφισαν. Ένα αγριογούρουνο και μισό να το ψηφίζουν «Έλληνες» στη θέση ενός Περικλή ή ενός Αλέξανδρου, "Σε ανάξιους όχλους οι οποίοι δεν είναι καν λαοί όπως ο παρών που εποικεί την σημερινή γραικία ουδείς ΑΞΙΟΣ Ηγέτης μπορεί να αναδειχθεί διότι ουδέν ΑΞΙΟ άτομο καταδέχεται να διεκδικήσει την Εξουσία!" και τίποτε πιο σοφό και εδώ βλέπουμε τον ανάξιο όχλο να ψηφίζει ανάξιο αγριογούρουνο.


 Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Η φράση δεν είναι δική μου αλλά γιατί έχετε τόαο κακή ιδέα για τα συμπαθέστατα ...αγριογούρουνα; Είναι τόσο χαριτωμένα και, κυρίως, δεν ενδιαφέρονται για ψήφους...
_____________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.