Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ

"Μάκης Βύρωνας"

     Προκλητικός εγκωμιαστής του εγκλήματος του Μελιγαλά, ο αντιφασίστας "Μάκης Βύρωνας", δικτυωμένος με τα αριστερά κυκλώματα τα οποία "τακτοποιούν" τους ευνοουμένους τους, δηλώνει περιχαρής ότι "πιστοποιήθηκε" για να προσληφθεί ως φύλακας Αρχαιοτήτων στο ...Υπουργείο Πολιτισμού!


     Μία προσωπικότητα που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και ανησυχίες όπως αποκαλύπτεται από τον ίδιο στον ατομικό του λογαριασμό του Facebook μας εξισώνει την κ. Λίνα Μενδώνη με τον Νίκο Μιχαλολιάκο ο οποίος προσέλαβε ως "υπεύθυνο" των γραφείων του τον μαχαιροβγάλτη Γιώργο Ρουπακιά, κάτι για το οποίο τον κάκισαν ακόμα και οι συνεργάτες του. Και σήμερα η κ Λίνα Μενδώνη θα εμπιστευθεί στον "Μάκη Βύρωνα" την φύλαξη των ...Αρχαιοτήτων μας. Αλλά ας δούμε για ποιο άτομο μιλάμε.


     Με επανειλημμένες αναρτήσεις του διασύρει μία γυναίκα δημοσιοποιώντας την φωτογραφία της, τα πλήρη στοιχεία της και τον τόπο διαμονής της χαρακτηρίζοντάς την με τους πλέον συκοφαντικούς και εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς, για εντελώς "αδιευκρίνιστους" λόγους.


     Με ανεξάντλητες αναρτήσεις του στον προσβάσιμο προς όλους λογαριασμό του, ο "Μάκης Βύρωνας" επιδιώκει τον εξευτελισμό της συγκεκριμένης γυναίκας συνοδεύοντας την φωτογραφία της με αισχρά κείμενα, διαφορετικά κάθε φορά, κάτι που σημαίνει την νοσηρή εμμονικότητά του η οποία, κανείς δεν ξέρει μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φθάσει και για την οποία θα έπρεπε να είχε ήδη ελεγχθεί. 


     Εκ του συνόλου των αναρτήσεών του, ο Μάκης Βύρωνας αποκαλύπτει ένα νοσηρότατο μισογυνισμό και όχι μόνο.


     Ο "Μάκης Βύρωνας" δείχνει να μισεί και οποιονδήποτε "γειτονεύει" με όποιον αντιπαθεί μη διστάζοντας να διασύρει και τον αδελφό της, παραπάνω, γυναίκας συκοφαντώντας τον με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τους οποίους δεν παραθέτει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, άσχετα αν το συγκεκριμένο διασυρόμενο πρόσωπο αποτελεί έναν ευυπόληπτο πολίτη και οικογενειάρχη ενός μικρού τόπου στον οποίο εργάζεται ως προπονητής.


     Από το σύνολο των δικών αναρτήσεων ο "Μάκης Βύρωνας" αποκαλύπτει έναν αγροίκο και έξω από το φυσιολογικό πλαίσιο ανθρώπινο χαρακτήρα  φθάνοντας μέχρι σημείου να εξυβρίζει χυδαία στους δημόσιους διαλόγους του όποιον δε συμφωνεί με την εγκληματική συνηγορία του υπέρ των δολοφόνων Κ.Κ.Εδων.


     Και όπως όλοι οι χυδαίοι αντιφασίστες ακολουθώντας την αλήτικη φρασεολογία  του Παύλου Φύσσα, ο "Μάκης Βύρωνας" σημειώνει τα παρακάτω:


      Το τι ακριβώς είναι ο "Μάκης Βύρωνας" το ξέρει πολύ καλά ο ίδιος! Εμείς ξέρουμε ότι οι αντιφασίστες οπουδήποτε και αν εμφανίζονται αποτελούν στίγματα ψυχοπάθειας, βαρβαρότητας, αντικοινωνικότητας, παρακρατισμού και εγκληματικότητας, πλάι στα οποία και ο τελευταίος Φασίστας δείχνει υπόδειγμα ύπαρξης!


     Και απομένει στη κ. Λίνα Μενδώνη να αποφασίσει αν θα μιμηθεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο προσλαμβάνοντας τον "Μάκη Βύρωνα" ως φύλακα ...Αρχαιοτήτων βάζοντας τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.


Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.