Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019


ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΡΓΗΣ



     Μπορεί η αρθρογραφία σας να είναι ενημερωτική αλλά είναι και προφητική και αυτό όχι μόνο το ξέρετε αλλά και είναι προφανές ότι το επιδιώκετε.

     Πριν λίγο καιρό (βλέπω στις 5 Νοέμβρη) δημοσιεύσατε ένα κείμενο με τίτλο «Ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ» και σήμερα βλέπω στα μέσα μια είδηση που σας δικαιώνει απόλυτα.

     Οι προστατευόμενοι του κράτους αναρχικοί δε δίστασαν να καταστρέψουν τροφές που συγκεντρώθηκαν με κόπο από διάφορους εθελοντές και προορίζονταν για τα παιδιά του Ιδρύματος «Το χαμόγελο του παιδιού» και για το «Χριστοδούλειο» ορφανοτροφείο κοριτσιών.



     Πόσο πιο ανώμαλοι θα μπορούσαν να είναι οι αναρχικοί στοχοποιώντας τρόφιμα ορφανών κοριτσιών αλλά και βρεφών που έχουν ανάγκη να τραφούν; Πόσο πιο διαστραμμένοι οι αναρχικοί να στρέφονται εναντίον παιδιών που θέλουν να επιζήσουν μέσα σε ένα καθεστώς που απειλεί τις υπάρξεις τους;

     Παρακαλώ να αναρτηθεί το κείμενο μου επώνυμα σαν έκφραση οργής προς τη Πολιτεία που αφήνει ανενόχλητα τα αναρχικά κτήνη τα οποία αντί να είναι μαντρωμένα σε ψυχιατρεία με ζουρλομανδύες τους παρέχεται προστασία για να συνεχίζουν την καταστροφή της κοινωνίας μας.

Με τιμή,
Χρ. Χαλιβελάκης




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Δ.Η.Α. 26/12/2019, 08:13 π.μ. 

     Οι παρακρατικοί αναρχικοί είναι πια ο μεγαλύτερος εχθρός της ελληνικής κοινωνίας και πολεμούν μετωπικά τους Έλληνες στο πόδι κάθε εξωτερικού εχθρού. Κάνουν όλη τη βρόμικη δουλειά για λογαριασμό των εχθρών μας ενώ οι εχθροί μας παραμένουν στο απυρόβλητο χωρίς να μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε κι έτσι οι αναρχικοί αποδεικνύουν ότι είναι κατασκευάσματα των εξωτερικών εχθρών της Ελλάδας. Η αντιμετώπιση τους αποτελεί κατεπείγον χρέος των Ελλήνων και θα πρέπει να γίνει άμεσα και σαρωτικά χωρίς καμία ηθική αναστολή αφού οι ίδιοι ειδικά με την τελευταία πράξη τους δείχνουν ότι αρνούνται την ηθική και δρουν με ιδιαίτερη θρασύτητα κρίνοντας και από το περιεχόμενο της είδησης που επισυνάπτω. ¨οταν καταστρέφεις με χλωρίνη τρόφιμα που μαζεύτηκαν για ορφανά παιδιά με κόπους εθελοντών μη περιμένεις οίκτο! Και μπράβο σας για το άρθρο που περιγράφει τη ψυχική τους ανωμαλία γιατί όλες τους οι πράξεις σε ψυχική ανωμαλία παραπέμπουν.


     Η πρόταση μου είναι η άμεση συγκρότηση αποσπασμάτων καταδίωξης τους με κάθε τρόπο. Τις επόμενες εκλογές θα κερδίσει όποιος τεθεί ανοιχτά και έμπρακτα εναντίον τους και μέχρι στιγμής ο Χρυσοχοίδης κερδίζει έδαφος. Τσεκούρι στο αναρχικό παρακράτος.
______________________________________________________


Aνώνυμος, 6 Μαρ 2020, 12:12 μ.μ

     ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΡΓΗΣ" ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΗ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΥΣΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΟΛΗ ΜΝΗΜΗ : ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΩ  ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ

  Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΧΡΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ, ΥΠΗΡΞΑΝΕ  ΑΦΟΡΜΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΟΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.



  ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ ΑΥΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΦΡΑΖΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ.

   ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ :

 1. ΑΝΟΘΕΥΤΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΡΧΟΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΚΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ : (ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ Η ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΟΥΣ) ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΥΣΙΩΝ,ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ,ΜΙΚΡΟΒΑΝΔΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΨΕΥΔΟΑΝΑΡΧΙΚΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.



 2. ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΦΕΝΕΔΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ  ΨΕΥΔΟΒΑΣΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΛΕΟΝ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ.

     3.ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ  ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.

      ΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ/ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ  ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ,  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ, ΩΣ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ  ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ Η ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΗΜΗΣ ΩΣ  ΙΚΑΝΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥ Η ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ" ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΟΥ.

      ΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ  ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΣΑΝ "ΠΑΛΑΙΟΙ" ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,  ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ/ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ,  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ :  ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

  ΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΠΑΝΙΑ Η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.

  ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ"

     ΜΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : "ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ" ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ Η ΜΗ "ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ", ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΨΥΧΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ  ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΑΦΟΡΜΗ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ



   ΟΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ     -  Κ Α Τ Α Λ Λ Η Λ Ο Τ Ε Ρ Ο Υ Σ -    ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΩΣ  ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΑ  ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ : ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ / ΟΜΑΔΩΝ  ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ/ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ/ΚΟΜΜΑΤΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ   ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ, ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ/ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ, ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

   [ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ , ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΙΣΩΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΓΕΜΙΖΕΙ  ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ   ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ (ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΕΚΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΜΑΖΕΣ ,  ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ) ]



     ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ/ ΕΜΦΥΛΙΑ/ ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΛΟΚΗ/ ΔΙΑΜΑΧΗ/ΣΥΡΡΑΞΗ/ ΕΙΣΒΟΛΗ)  ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΜΠΑΜ", ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ/ΑΠΑΤΡΙΔΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΟΚΚΙΝΟΙΟ" ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΘΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΤΟ 49.




     ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΕΥΚΑ ΟΡΗ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΛΙΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ  ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ  ΤΟΥ ΘΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.