Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ 
ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ



     Με την ίδια ψυχική διαστροφή που, κάποτε, οι αντιφασίστες δολοφόνησαν την τραγωδό Ελένη Παπαδάκη κινούμενοι από το "ελατήριο" του ταπεινού φθόνου προς την κορυφαία καλλιτεχνική της προσωπικότητα, οι νεώτεροι "επίγονοί" τους αντιφασίστες, με την ίδιαν αντικοινωνική μοχθηρία, επέλεξαν ένα μαρμάρινο μνημείο για να το βεβηλώσουν επικολλώντας την αφίσσα ενός αλλοδαπού τρομοκράτη-ομοίου τους!


     Και όταν οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητος του δήμου αφαιρούν από το μνημείο την αφίσσα των βανδάλων αντιφασιστών, εκείνοι, με υποτροπιάζουσα καταστροφική μανία επιστρέφουν με μποφιές και ξαναβεβηλώνουν αυτό το μνημείο το οποίο στέκει στη θέση του από το 1842, έργο του Γερμανού αρχιτέκτονος F. Staufert ο οποίος το είχε σχεδιάσει ως είσοδο του τότε ανεγερθέντος Δημοτικού Γενικού Νοσοκομείου "ΕΛΠΙΣ" στο οποίο, μετέπειτα, στεγάσθηκε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και έγινε και η εγχάραξη της σχετικής επιγραφής. Διότι, οι ψυχανώμαλοι αντιφασίστες δεν ενοχλούνται, απλώς, από κάτι το οποίο αντίκειται σε μια πολιτική πεποίθηση και το συγκεκριμένο μνημείο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι τους "προκάλεσε" μια πολιτικήν αντιπαλότητα αφού δεν απεικονίζει ούτε τον Χίτλερ, ούτε τον Μουσσολίνι! Οι αντιφασίστες δεν εχθρεύονται κάποιαν πολιτικήν ιδέα διότι οι ίδιοι δεν εμφορούνται από καμία πολιτική σκέψη. Οι ψυχοπαθείς αντιφασίστες εχθρεύονται τον ίδιο τον Πολιτισμό διότι οι ίδιοι, λόγω της βαρύτατης ψυχοπνευματικής νόσου τους, δεν είναι σε θέση να τον αντιληφθούν και να συμβάλουν σ΄ αυτόν κι αυτό είναι το επικίνδυνο της περιπτώσεώς τους για όλες τις κοινωνίες όπου εμφανίζονται αυτοί οι ψυχοπαθείς αντιφασίστες! 


     Αν και θα μπορούσαν την εν λόγω αφίσσα να την επικολλήσουν σε ειδικές θέσεις που προβλέπονται για αφισσοκόλληση, αν και, έστω παρανόμως, θα μπορούσαν να την επικολλήσουν σε οποιονδήποτε τοίχο από τους αμέτρητους "προσφερόμενους" αυτά τα αντιφασιστικά, άρρωστα, πλάσματα, στόχευσαν και πάλι να "δολοφονήσουν" ό,τι όμορφο απομένει σε μία κοινωνία την οποία οι ίδιοι οδήγησαν στην ασκήμια καλώντας μέσα στη παραφροσύνη τους να δαγκώσουμε και το χέρι που μας ...ταίζει! 


     Όχι, οι αντιφασίστες δεν οραματίζονται, έστω, ένα πολιτικό ιδεολόγημα, μία διέξοδο από την νοσηρή τους πραγματικότητα, αλλά συνειδητά απεργάζονται την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, κάτι το οποίο, άλλωστε, ομολογούν και προσυπογράφουν οι ίδιοι ακόμη και στα ρυπαρογραφήματα που αφήνουν στα υστερικά, νυχτερινά, περάσματά τους.


     Aυτά τα υπανάπτυκτα συμπλεγματικά όντα των οποίων η αντιφασιστική ψυχοπάθεια εχθρεύεται την ανάπτυξη, έχουν ως μόνο σκοπό τους την αποδόμηση των κοινωνιών όπου και εάν εμφανίζονται.



     Η ανωμαλία είναι το αγαπημένο τους "σπορ" και η αντιφασιστική ψυχοπάθειά τους αποτελεί την "επιτομή" της!



     Και είναι τόσο σοβαρή η ψυχοπάθειά τους που διακηρύσσουν την εμμονικότητά τους στην αγριότητα με ένα τρόπο που και τα αγρίμια θα τον απέφευγαν, ξερνώντας την ψυχική ανωμαλία τους όπου βρουν.


     Και οι αντιφασίστες, είτε "αριστεροί" είτε "δεξιοι" (διότι κι αυτοί υπάρχουν και είναι οι πιο ανίατοι...) δεν είναι παρά οι δολιοφθορείς της κοινωνίας, οι ψυχοπαθείς σαμποτέρ, οι οποίοι ηδονίζονται με την προοπτική της καταστροφής του ίδιου του ανθρώπινου πολιτισμού για τον οποίο μοχθούν οι μαθητές, οι εργάτες κι οι επιστήμονες, όλοι οι υγιείς και παραγωγικοί πολίτες όλων των κοινωνιών τους οποίους οι ψυχοπαθείς χαρακτηρίζουν "φασίστες" μισώντας τους επειδή οι ίδιοι οι αντιφασίστες ψυχοπαθείς είναι ανίκανοι να συνεισφέρουν στον πολιτισμό!! 



     Διότι, εν τέλει, οι αντιφασίστες, μέσα στη ψυχοπαθητική παραφορά τους το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η διατήρηση της σχέσεώς τους με την πρέζα και τα λοιπά εξαρτησιογόνα των οποίων κάνουν χρήση και προωθούν ώστε να αισθάνονται ασφαλείς σε μία κοινωνία ομοιοπαθών, έστω και αποσαθρωμένη.



     Αυτούς τους αντιφασίστες ψυχανώμαλους της αριστεράς και της δεξιάς, αυτά τα διαστροφικά κτήνη που εναντιώνονται στον ανθρώπινο πολιτισμό η ανθρωπότητα έχει καθήκον να τους εξουδετερώσει με κάθε τρόπο το συντομότερο διότι διακυβεύουν τον ίδιο τον ανθρώπινο πολιτισμό που οι κοινωνίες έχτισαν μέσα στους αιώνες!


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Λ. Αγορ., 7/11/2019, 23:27 μ.μ.

     Αναφέρεστε σε ψυχοπαθείς αντιφασίστες αριστεράς και δεξιάς και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν βρίσκετε κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στις δυο αυτές κατηγορίες αναφορικά με την αντιφασιστική τους συμπεριφορά και στο κοινό μίσος τους για τον πολιτισμό.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Ναι, υπάρχει μία διαφορά, οι αριστεροί αντιφασίστες, τουλάχιστον, δεν εκτίθενται με σκανδαλώδεις συμπεριφορές των συζύγων τους στο γκαράζ της Βουλής, δεν επιδίδονται σε, μεταξύ τους, ανταλλαγές ...συζύγων προς αμοιβαία σεξουαλικήν ικανοποίηση και μπορεί να έχουν πακιστανικά εγγόνια αλλά αυτοί ουδέποτε εξηπάτησαν τους ακροατές των παραληρηματικών "on camrera" φαιδρών λογυδρίων τους κραυγάζοντας για πίστη στον θεσμό της Οικογενείας και στην φυλετική ...καθαρότητα του Ελληνισμού!  
________________________________________________

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.