Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΛΩΣ ΤΑ 12ΧΡΟΝΑ!



     Έρμαιον μιας προδήλου διανοητικής τρικυμίας η οποία άλλωστε είναι χαρακτηριστικόν της ακροδεξιάς εμφανίζεται ο γνωστός Αος Κάς με έναν όψιμον υστερικόν αντιφασισμόν μετά από δαιδαλώδεις παλινδρομήσεις σε ναζιστικά, φασιστικά, φαλαγγιτικά και λοιπά «πεδία» ώσπου να καταλήξει στον αντιφασιστικό και αντιναζιστικό «χώρο»  παρέα με ομοδόξους κουκουλοφόρους εξαρτημένους αντιφασίστες και αντιναζί της πλατείας των Εξαρχείων, Αυτός λοιπόν ο φουκαρατζίκος φαίνεται εντελώς αδέσποτος χωρίς καμία φροντίδα αναρτώντας τα παρακάτω σχόλιο:

     Έτσι κι εμείς απορούμε πως δεν αντιλαμβάνεται ότι μια τέτοια διατύπωση τον τοποθετεί στους διανοητικώς φρενοβλαβείς αφού προσπαθεί να κατηγορήσει τον Χίτλερ ως συνεργάτη αντιφασιστών και αντιναζί ενώ ο ίδιος εμφανίζεται ως αντιφασίστας και αντιναζί.



     Εμείς σαν Εθνικοσοσιαλισταί πράξαμε το καθήκον μας και του κατεβάσαμε το κανάλι στο Youtube με το αιτιολογικό της ρητορικής μίσους και δεν θα τον αφήσουμε να πάρει ανάσα αυτά για πρώτη φάση και θα δούμε.

     Ως ομάδα κατά των ιδεολογικών αιρέσεων υποσχόμαστε να παραδειγματίσουμε τους αιρετικούς με τις συνέπειες των πράξεων τους τείνοντας την δεξιά και κραυγάζοντας HEIL HITLER!

St. Avitus Alcimus Ecdicius



     Καλώς τα 12χρονα, λοιπόν, που βρήκαν δευτεράντζα φιλόλογο να τους γράψει κειμενάκι για να φανεί ...original "σαν Εθνικοσοσιαλισταί", ξεχνώντας ότι η αποστολή φέρει σφραγίδα αποστολέα "Indymedia δεκαετία '90" με S.D. Στεφανίες και άλλα επικολυρικά που έκαναν τον καημένο τον οιακοστρόφο να ζητάει βοήθεια για την αποκατάσταση του ανδρισμού του!

     1. Καλά μας 12χρονα, ο χώρος ημών των ...Ναζί (τέλος πάντων, για να συνεννοούμεθα) στην Ελλάδα είναι πολύ ασφαλισμένος ώστε να μην επιτρέπει την είσοδο σε "μη έχοντες εργασία" οπότε, εάν είχατε κάποια σχέση με την δική μας "φαμίλια" ήδη θα σας γνωρίζαμε και θα συγγράφαμε παρείτσα το κειμενάκι. Όμως, παρά την αξιοπρεπή προσπάθεια καθαρευουσιάνικης συγγραφής κι επειδή κάποιες λεπτομέρειές της "βγάζουν μάτι", κρατήστε το προς δημοσίευση στο "Indymedia" όπου υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σπάσετε πλάκα με τους γνωστούς ηλιθίους του παρελθόντος που είναι έτοιμοι, όπως και τότε, να ξανα-τσιμπήσουν και να σας διασκεδάσουν δωρεάν και άνευ φόρου δημοσίων ...θεαμάτων! Και σας το λέμε ευγενώς αποφεύγοντας να σας πούμε επακριβώς που εννοούμε να το βάλετε... Κρίμα που εμείς δεν έχουμε σχέση με την ακροδεξιά για να μπορεί καθένας να πλασαριστεί ως "ημέτερος" δίκην Μπούκουρα ή και ...Ρουπακιά, ας πούμε, όμως να το ξέρετε ότι προς τα "δώθενες" δεν εισχωρεί ούτε ...τσιγαρόχαρτο! Στο "Ιndy" λοιπόν και σβέλτα!

     2. Η παρατήρησή σας για το διανοητικό ρατάρισμα του αντιφα-παραληρούντος Αλέκου ολόσωστο, αλλά ας μη το κάνουμε και θέμα διότι δεν είναι ούτε το μόνο ούτε το χειρότερο. Αν εσείς είστε 12χρονα στη συμπεριφορά "εκείνο" είναι ...8χρονο με ΔΕΠΥ και Down, οπότε, δεν το παρεξηγούμε και το αγαπάμε και του κάνουμε και γούτσου-γούτσου άμα λάχει. Για τα αρρωστάκια ξέρετε τι συνιστά ο γιατρός... και ίσως κάποτε η επιστήμη και καμία σωστή γκόμενα το ...ξελαμπικάρει διαφορετικά θα το χαιρόμαστε κι αυτό συνταυτισμένο κι ομογενοποιημένο με τους εξαρτημένους αντιφασίστες και αντιναζί της πλατείας Εξαρχείων, παρέα δηλαδή με σας, σε κανα τεκέ της Τσαμαδού όπου καταλήγουν οι μισότρελλοι σαν εκείνο το Νικόλα Άσημο που σκότωνε γάτες και μετά τις άπλωνε στα δέντρα της Στουρνάρα όταν δεν βίαζε ανήλικα. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η κατάντια των αντιφασιστών αντιναζί κι απ΄ αυτή δε ξεφεύγουν όσοι στα 30τόσα ποστάρουν ως νήπια. Κι εδώ μιλάμε για "τσικό" αποφεύγοντας να θίξουμε κάποια πατριδοκάπηλα ραμολιμέντα που "ανταλλάσσουν" αντιφασιστικώς και αντιναζιστικώς συζύγους αποκτώντας πακιστανά εγγόνια διότι και αυτά ομογάλακτα και ομοούσια των εξαρτημένων αντιφασιστών και αντιναζιστών ομοδόξων τους της πλατείας Εξαθλίων (αυτοί!) είναι. Easy λοιπόν μειράκια διότι θα σας εφαρμόσουμε τη τακτική κατευνασμού δια του μεσαίου δακτύλου που εφαρμόζει η Λενιώ στον Αλέκο για να τον κρατά σε καταστολή... Και να μη του ρίχνετε το κανάλι και κλαίει γιατί με κάτι τέτοια διασκεδάζουμε το βράδυ σπίτι όταν δε πάμε σινεμά.

     3. Κι ας έρθουμε τώρα, μετά την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και στα ...θρησκευτικά. Που στο γερο τρίβολο βρήκατε αυτό το   "St. Avitus Alcimus Ecdicius" που δε "θηλυκώνει" καθόλου με το "HEIL HITLER"... Ρε μόρτες, μπας και είστε ...Κυψελιώτες; Και ξέρετε πολύ καλά τι εννοούμε...! Άντε γιάντες και το βρήκαμε.

     Λοιπόν, στο καλό τώρα και δεύτε τελευταίον ασπασμόν στο "Athens Indymedia org" το οποίο βλέπουμε να σαρώνει ο Χρυσοχοίδης μαζύ με τους εκμετρήσαντες την χρησιμότητα ηλιθίους ομοίους σας. Γρήγορα λοιπόν στου Γκίνη όσο υπάρχει το "μέσο" γιατί σύμφωνα με διαδόσεις από την Κατεχάκη μέχρι τις επόμενες εκλογές ο Κούλης θα σας έχει "μέσα" σαν το ισχυρότερο προεκλογικό "χαρτί" του! Και μεταξύ μας εμείς λυπόμαστε γιατί ήσασταν μια συμμαχική αντιεξουσιαστική ελπίδα αλλά, δε βαριέστε, και σεις υποκύψατε στη "προστασία" που πλάνεψε Λαγούς και πετραχήλια..., με τη διαφορά που εσείς αρκεστήκατε στα ψιλά από τη προστασία των πακιστανών έξω από την ΑΣΟΕΕ. Τι να κάνουμε, καθένας με το "ταβάνι" του στις διεκδικήσεις της μαρξιστικής ανακατανομής της υπεραξίας που είναι και η "τελική" όλων των αντιφασιστάδων και αντιναζιστάδων!   











Εκ της Σ.Ο
.
[Και με το αντίχειρα κι όχι το μεσαίο δάχτυλο της Λενιώς στον Αλέκο]





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

ρουκουκουρουκου, 26/11/2019, 07:21 π.μ.

     ποιοι ειναι οι κυψελιωτες;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Εμ, όποιος ξενυχτάει στα πληκτρολόγια είναι φυσικό να σπάει και το καθρέφτη του... Όταν βάλεις τον καινούργιο θα δεις!
________________________________________________

Π. Λεμήσιος, 26/11/2019, 16:14 μ.μ.

     Θα πρέπει να υποφέρουν οι εγχώριοι εθνικιστές παριστάνοντας τους πατριώτες ενώ συστρατεύονται με τους χειρότερους εχθρούς της Πατρίδας μας. Λυπάμαι που βλέπω τον Πετρομιχελή, τον Πετρόπουλο τον Καρρά και τους όμοιους τους να υμνούν τον Μεταξά που υπέταξε την Ελλάδα στους Άγγλους και οι οποίοι με τη σειρά τους ρήμαξαν τον κυπριακό Ελληνισμό και παρέδωσαν την Κύπρο ατη Τουρκία έχοντας προκαλέσει και έναν εμφύλιο πόλεμο. Αυτοί οι ακροδεξιοί δε σκέφτονται ότι καταντούν προδότες της Ελλάδας;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ κ. Π. Λεμήσιε, η σκέψη προϋποθέτει νόηση και η δεξιά εκφράζει την επιτομή της ανοησίας με ακραία περίπτωση ανοησίας την ...ακροδεξιά την οποία εκπροσωπούν αυτοί που αναφέρατε. Συνεπώς δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε γιατί ο ηλίθιος καταντά και προδότης όταν η ευφυία συντάσσεται με τον πατριωτισμό. Συγχωρείστε τους προδότες διότι -όπως βλέπετε- η Φύση μεριμνά για τον αφανισμό τους!

________________________________________________



b9mia 27/11/2019, 00:22 π.μ.


     Σαλταρισμένε Στέφανε Γκέκα, έχεις χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα; Ζήλεψες καημένε παρία την ταχεία ανέλιξη και αύξουσα επιρροή του Αλέξανδρου Καρρά και προσπαθείς να τον υπονομεύσεις χρησιμοποιώντας τα μέσα αυτών που χαρακτήριζες εχθρών σου; Εσύ ο δήθεν παγάνος έγινες Συδόνιος; Δεν ντρέπεσαι μωρή φραγκόκοτα; Ζήλεψες που ο Αλέξανδρος Καρράς έχει γυναίκα, παιδί και οικογένεια ενώ εσύ έχεις μείνει οικότροφος Δον Κιχώτης ζώντας με την θύμηση των Αντωνάκηδων;

     Είναι γνωστό ότι σε πόνεσε πολύ η δυνατή μετάφραση του μνημειώδους πονήματος του Chamberlain από την Νέα Γενεά και λύσσαξες όταν βγήκε καθώς καταδεικνύει την τσαπατσούλικη (υπό) μετάφραση που έκανες στον Rosenberg.

     Θα τολμούσες Στέφανε Γκέκα έστω και να σταθείς μπροστά στον Καρρά; Γνωρίζεις κάλλιστα ότι εκεί δεν θα έπιαναν οι κουτσαβακικές ψευτομαγκιές που κάνεις στις ομιλίες σου.

     Στέφανε ο λύκος που ανεβαίνει στο βουνό είναι πιο πεινασμένος από αυτόν που βρίσκεται ήδη στην κορφή του.

     Αποδέξου ότι τελείωσες και πάψε να αναλώνεις τον χρόνο σου γράφοντας προβοκατόρικα ημέηλ που σε προδίδουν ακόμη και στον πλέον αφελή. Ο γάτης περιμένει το ποντικάκι στην γωνία και το τσακώνει ΚΑΘΕ φορά.

________________________________________________

K. Αμάραντος, 27/11/2019, 10:42 π.μ.

     Αγαπητοί μου όλοι αυτοί που εμφανίζονται στο προσκήνιο του Εθνικισμού είναι οι πραγματικοί προδότες του ή όπως εγώ τους χαρακτηρίζω οι χρήσιμοι πραγματικοί κομμουνιστές που έρχονται να τον αποδομήσουν.

     Μαρκομιχαλάκηδες, Πετρόπουλοι, Καρράδες, Μιχαλολιάκοι, Σταυρόπουλοι, Πλεύρηδες. Κασιδιάρηδες, Βελόπουλοι, Λαγοί, Γκέκηδες, Ξεροκώστηδες, Ζαφειρόπουλοι, οι γύφτοι της λόγχης που δεν τους θυμάμαι κλπ αν δείτε τα έργα τους θα καταλάβετε ότι έκαναν τα πάντα για να σκοτωθούν μεταξύ τους και να μετατρέψουν τον Εθνικισμό σε ιδιωτικό μαγαζάκι για να πουλήσουν αέρα κοπανιστό, ελπίδες, κονκάρδες και βιβλιαράκια. Φαντάζεστε όλοι αυτοί να ήταν μονιασμένοι τι θα κατάφερναν; Αλλά έβαλαν το ταπεινό εγώ τους πάνω από τον Εθνικισμό για να τα κονομήσουν καθένας με τον τρόπο του, άλλος στη Βουλή κι άλλος στο μαγαζάκι του.  

     Φανταστείτε τώρα το κατάντημα του Καρρά που από γιαλαντζί χιτλερικός έγινε ακροδεξιός παλιοημερολογίτης για να πουλήσει βιβλιαράκια σε κανένα καλόγερο/ Φανταστείτε κατάντια φανταστείτε αξιοπρέπεια.

     Δεν αξίζει να μιλάμε για σκουπίδια γιατί σε λίγο όλοι αυτοί θα βρίσκονται εκεί που τους αξίζει άλλος να κάνει απατεωνιές με καράβια, άλλος τον ζιγκολό στη Δανία, άλλοι τους υπαλλήλους σε υφασματάδικα στην Αγίου Μάρκου.

     Και ο μόνος χαμένος και προδομένος ο Εθνικισμός και να ακούτε το γέροντα Κώστα που τόσα χρόνια βλέπει καραγκιόζηδες να παριστάνουν τους εθνικιστές.
________________________________________________

Hesse 28/11/2019, 07:26 π.μ.

     Πάλι ο Καλέτζης ή b9mia  τα βάζει με τον Στέφανο Γκέκα και ξεφτιλίζεται. Πότε θα καταλάβει ότι ο Στέφανος Γκέκας είναι τιτανοτεράστιος Ηγέτης κάτι που ποτέ ο Καλέτζης δεν κατάφερε στη ζωή του; Αίσχος!


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

      Επειδή η εμμονικότητα είναι διασκεδαστική κ. Χέσε (ψηλά κι αγνάντευε...) σας παραθέτω σε screenshot το σχετικό, ληφθέν, μήνυμα του αποστολέως μας μπας και καταλάβετε ότι τα σχόλια που δημοσιεύουμε δεν τα γράφουμε εμείς όπως κάνουν οι ευνοούμενοί σας οι οποίοι ...τιτανοτεραστίως εκτιμούν ...εαυτούς αλλά όχι "αλλήλους" έχοντας καταντήσει πλέον κατατετμημένοι κι από μαδημένες μαργαρίτες! Voici:



________________________________________________

Τζονάκος,3/12/2019, 17:43 μ.μ.

     Ναι ο Καλέντζης φταίει αυτός φταίει που...
________________________________________________



Σημείωση Σ.Ο.:

     Επειδή λαμβάνουμε και ...αναποκωδικοποίητες γραμμικές γραφές τις παρουσιάζουμε ως έχουν. Στον αποστολέα απαντήσαμε δεόντως δι εικόνος λίαν ...διεγερτικής, κατά την μέθοδο Decrfoly προς διευκόλυνση εννοήσεως παρ΄ ολιγονόων.
________________________________________________

Μιλτιάδης. Σερ. 13/12/2019, 18:21 μ.μ.

     Τι κρίμα να διαβάζουμε όλα αυτά τα σχόλια των ανοήτων που νομίζουν ότι με τον τάδε ή δείνα τρόπο υποστηρίζουν κάποιον. Αν δεν ξέρουμε να διαλεγόμαστε Ελληνικά τι να τα κάνουμε τα "ιδεολογικά" και τα οργανωσιακά;
________________________________________________   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.