Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ 
ΕΞΑΧΡΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


     Αγανακτήσαμε να διαβάζουμε στα πρωτοσέλιδα την , βαρύτατη, εγκληματική διαγωγή όχι, απλώς, των οπαδών αλλά των ιδίων των "λειτουργών" του εβραιοχριστιανικού θρησκειολογήματος τους οποίους, όταν δεν βλέπουμε να βιάζουν αγοράκια ή να χορεύουν ξεδιάντροπα χορό της κοιλιάς στα σκυλάδικα τους βλέπουμε να βιαιοπραγούν ατιμώρητοι! Εσχάτως ένα άθλιο δείγμα εβραιοχριστιανού χουλιγκάνου υπέβαλε σε δοκιμασία την Αισθητική μας παρακολουθωντας το σε μία ακόμη αντικοινωνική συμπεριφορά που τεκμηριώνει την αχρειότητα στην οποία οδηγούν τα θύματά τους όσι υπόσχονται "σωτηρίαν ψυχής" αδυνατούντες να σώσουν την δική τους.


     Απαιτούμε να κηρυχθεί ως εγκληματική οργάνωση ο εβραιοχριστιανισμός, πάραυτα και προς προστασία του κοινωνικού συνόλου!



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Ολύμπιος Αμβροσιάδης 22/11/2019, 20:34 μ.μ.

     Ουαί υμιν ασεβείς Ναζιστές που αντί να παραδειγματίζεσθε από τον ευσεβέστατο εκδότη του χώρου κ. Aλέξανδρο Καρρά που θρησκεύεται χριστιανικά και ίδρυσε και δεύτερον εκδορικόν οίκον επ ονόματι «ΝΥΜΦΙΟΣ» αφιερωμένο στον πλάστη μας εσείς βλασφημείτε!


Απάντηση Σ.Ο.;

     Ήταν πολύ βαρύς ο πλάστης και σας προξένησε και εκδορές;
_________________________________________

6uwng+4w3racckpdre9uuvh3v, 22/1/2019, 21:22 μ.μ.

     Σχετικά με το περιστατικό, υπάρχει αντιδικία μεταξύ του Δαμασκηνού (ηγούμενος Μονής Προφήτου Ηλία Θήρας) με τον ιδιοκτήτη της σχολής οδηγών. Παρεμπιπτόντως, στο δρόμο που έγινε το συμβάν (είναι ο δρόμος που οδηγεί στο μοναστήρι),θα έχουμε σύντομα θανατηφόρο ατύχημα. Ο δρόμος είναι πολύ στενός και τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει αρχίσει να κατακλύζεται από πούλμαν τα οποία μεταφέρουν τουρίστες. Όταν συναντηθούν πούλμαν με αυτοκίνητο, χρειάζεται ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ για να μην βρεθεί κάποιο απ΄τα 2 στον γκρεμό. Πέρσι παραλίγο να βρεθώ στο γκρεμό με μηχανή εγώ, όταν συναντήθηκα με ένα πούλμαν.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Από το σχόλιό σας προκύπτει ότι ολόκληρη η μονή αντιδικεί με εντοπίους, χωρίς να σχολιάζετε καθόλου την εγκληματική και, απροκλήτως, ένοπλη επιθετικότητα του ρασοφόρου εναντίον συμπολιτών τους. Η επκινδυνότητα του δρόμου δεν δικαιολογεί παρόμοια ένοπλην εγκληματικότητα διότι δεν είναι ο οδηγός του πούλμαν αρμόδιος για την αποκατάσταση των οδοστρωμάτων της περιοχής αλλά και εάν ήταν και πάλι ούτε λαϊκός (όχι ρασοφόρος) δεν θα εδικαιολογείτο σε παρόμοια εγκληματική συμπεριφορά. Ο ηγούμενος προέβη σε καταδίκη του ρασοφόρου του; Tέλος, εάν πρόκειται περί του δρόμου που οδηγεί στο μοναστήρι κι εξυπηρετεί τις εισπράξεις του παγκαριού του οι οποίες είναι και αφορολόγητες με την διακίνηση επισκεπτών και τουριστών, ελάχιστη υποχρέωση του ηγουμένου είναι να αποκαταστήσει τον δρόμο ώστε να μην είναι επικίνδυνος! Ποιον περιμένει ο ηγούμενος να του φτιάξει τον κερδοφόρο "ιμάντα" του που είναι ο δρόμος, το ...ΤΕΒΕ?... 
__________________________________________

Ερρίκος Δάνδολος, 23/11/2019, 19:24 μ.μ

     "Ιδού ο κατάλληλος εξομολόγος για τον Αλέξανδρο Καρρά, που δε θα του κατελόγιζε ποτέ ως αμάρτημα το απύθμενο … μίσος κατά πολιτικών αντιπάλων κι εμπορικών ανταγωνιστών!

     Το πρόσφατο βιβλίο του εγκρίτου ιστορικού Δημητρίου Μιχαλοπούλου σχετικά με το DNA του ΠΑΣΟΚ δεν αναφέρει την παρείσφρηση του πασόκειου γενετικού υλικού και στον λεγόμενο εθνικό χώρο όπως αποδεικνύει η περίπτωση του Μέλανος Νυμφίου (ή ορθότερα παχυλού κλαρινογαμπρού) ο οποίος αφού απεφοίτησε επιτυχώς από τα ΙΕΚ Θούλη προσγειώθηκε στην ακροδεξιά προς άγραν ευτελούς αναγνωρίσεως και φυσικά... αφθόνων αργυρίων. Ίσως δε ο δαιμονισμένος ηγούμενος να παρέβλεπε και την ιδιαιτέρα αδυναμία του Μελάγχθωνος Νυμφίου για τον Μαμωνά, ο οποίος  αποτελεί εν τέλει και τη μοναδική  οντότητα την οποία ο φουκαράς εκδοτάκος λατρεύει πραγματικά μετά τη βαθιά πνευματική περιπλάνηση που τον οδήγησε από τον Ανδρέα Παπανδρέου και το Σφακιανάκη στο βουδιστικό διαλογισμό, το νεο-παγανισμό και τελικώς τον παλαιομερολογιτισμό!

     Καλά να πάθει όμως ο εθνικιστικός χώρος αφού δεν έμαθε ποτέ να επιβάλει αυστηρή διαλογή και εν ανάγκη απηνή εκκαθάριση των γραμμών του με αποτέλεσμα ο Homo Pasocus να παρεισφρήσει και στην ακροδεξιά αφού πρώτα κατέλαβε τη δήθεν ριζοσπαστική αριστερά!

     Έτσι για όσους έχουν την ικανότητα μιας ελληνικής διαυγούς ματιάς καθίσταται ξεκάθαρο ότι στην ύστερη γραικυλική οντότητα και πέραν προσχηματικώς κομματικών, πλην όμως ουδόλως ιδεολογικών, διαφορών, ένας κοινός ανθρωπολογικός τύπος απαντάται από την άκρα αριστερά έως και την ακροδεξιά, όπως περίτρανα καταδεικνύει μια κοινή συμπεριφορά κι αισθητική που φέρει εν πλήρη κοινωνία τους θαμώνες των υπογείων της ΑΣΟΕΕ με ηγουμένους των πνευματικών υπογείων του κυρίαρχου δόγματος!"


Απάντηση Σ.Ο.:


     Αφαιρέθηκε ένας χαρακτηρισμός που χρειάζεται ειδική επιστημονική τεκμηρίωση. Το αντιλαμβάνεστε…
________________________________________________

Κάσσανδρος, 24/11/2019, 09:12 π.μ.

     Σωστά τα λέει ο Ερρίκος αλλά οι ανεμόμυλοι στην ακροδεξιά είναι αμέτρητοι και είναι και ο κανόνας. Ο Μιχαλολιάκος που τα κατάφερε να τσεπώσει παραδάκι άνοιξε την όρεξη σε εκκολαπτόμενους ευθνοσωτήρες να κυνηγήσουν τη βουλευτοποίηση και καθένας κάνει ότι μπορεί για να ξεφτιλιστεί για βουλευτική αποζημίωση. Ακόμα και "λαϊκά παιδιά" τύπου Δημήτρη Τσίκα βλέπουμε να κάνουν πασαρέλα σε κομματικές γκαρσονιέρες αρχηγίσκων των οποίων ο αριθμός δεν έχει τέλος από τον Κολλάτο κατέληξε στον Κρανιδιώτη αφού πέρασε και αυτός από το ναζισμό {http://panusis.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.html}


     Δεν έχει πάτο το βαρέλι της ξεφτίλας των εθνικιστών στην Ελλάδα και οι Καρράδες οι Τσίκες και οι όμοιοι τους θα ξεχειλίζουν.


Απάντηση Σ.Ο.:


     Γλαύκα ες Αθήνας κομίζετε...
________________________________________________

Για τον Κάσσανδρο, 24/11/2019, 16:29 μ.μ.

     Μπορεί να είναι ιδεολογικά μια μπαλαρίνα ο Καρράς αλλά πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι σαν εκδότης προσφέρει έργο και μάλιστα κάτω από πολυ δύσκολες συνθήκες ενώ οι άλλοι που αναφέρετε ρουφάνε φραπεδιά που τους σερβίρει ο Φαήλος και μοστράρονται για πολτικάντες. Το ίδιο ο Ξηρόκωστας και ο Σχινάς.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Είπαμε να εναντιώσουμε όλους τους ζωντανούς εθνικισταράδες αλλά ας μη ξεσηκώσουμε από τους τάφους τους και τους πεθαμένους. όχι πως έχουμε ενδοιασμούς διότι θα "ολοκληρώσουμε" ...καλύτερα, αλλά δεν είναι και απαραίτητο!
________________________________________________

Για Κάσσανδρο, 24/11/2019, 18:51 μ.μ.

     Μιλάς για πολύ καμένο. Τι να λένε ο Κολάτος και ο Κρανιδιώτης όταν ο τυπάκος πουλάει εθνικισμό και κάνει αντιπολίτευση υποστηρίζοντας το μαστούριασμα παιδιών. Διάβασε τι γράφει ο ανεγκέφαλος 



     Με τέτοια καμένα ακροδεξιά μυαλά πως η αριστερά να μη κυβερνάει την Ελλάδα μας όταν θεωρεί δικαίωμα του καπνιστή να ξεφυσάει τη μαστούρα του στη μούρη ενός παιδιού  χωρίς να σκεφτεί ότι με τη πράξη του ο καπνιστής επιλέγει το πρόστιμο. Τόσο βλάκες οι δεξιούληδες που όποιος πέφτει πάνω τους ψηφίζει μέχρι Βαρουφάκη για να σώσει τη πατρίδα από τη βλακεία τους. Τι να λέμε τώρα για τους τενεκέδες που δε ξέρουν ούτε αντιπολίτευση να κάνουν και ζητάνε και ψήφο


Απάντηση Σ.Ο.:

     Παρακαλούμε περιορισθείτε στο θέμα της αναρτήσεως και όχι σε άσχετα πρόσωπα. Αν θέλετε να κρίνετε πρόσωπα και συμπεριφορές μπορείτε να στείλετε ανεξάρτητα άρθρα προς δημοσίευση και θα δημοσιευθούν. Εδώ αναφερόμαστε στον εβραιοχριστιανό ρασοφόρο ταλιμπάν που συνεχίζει το μιαρό έργο του κτηνώδους εμπνευστή του, Θεοδοσίου, "ες έδαφος φέρειν" στο οποίο ο κ. Δ. Τσίκας και οι λοιποί εκδότες και μη ευτυχώς,  ουδεμία ευθύνη φέρουν!
________________________________________________

Για κ Καλέτζη, 24/11/2019, 21:19 μ.μ.

     Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που μας λογοκρίνετε για να προστατέψετε κάποιους πολιτικάντιδες της κακιάς ώρας που ξεφτιλίζουν την Ελλάδα. Τι πα να πει όχι εδώ αλλά γράψτε άρθρο αλλού όταν εδώ προκύπτει θέμα για κάποιον που του δηλώνει δημόσια εθνικιστής και πολιτευτής ενώ επιμένει να θεωρεί σωστό το ξεφύσιμα νικοτίνης στη μούρη ενός παιδιού; Είμαστε σοβαροί; Ντροπή κ. Καλέτζη κι εγώ εδώ θα σχολιάσω ότι νομίζω.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ μας Φίλε, αρχικώς το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι του κ. Αρ. Ηρ. Καλέντζη αλλά διαχειρίζεται από Συντακτική Ομάδα. Συνεπώς, το να απευθύνεστε σε συγκεκριμένο άτομο είναι λάθος.

     Αναφορικώς με τα σχόλια είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να ακολουθούν την ανάρτηση με την οποία σχετίζονται ώστε οι αναγνώστες μας να παρακολουθούν την συνέχεια της αναρτήσεως όπως αυτή εκλαμβάνεται από τους αναγνώστες της. Εάν η ανάρτηση αναφέρεται σε ...αυγά και τα σχόλια σε ...καλάθια, ούτε η ανάρτηση προάγεται, ούτε ο διάλογος και τα σχόλια δεν θα έχουν το απαιτούμενο "ειδικό βάρος" για όσους πέφτουν επάνω τους. Για τους λόγους αυτούς τα σχόλια θα πρέπει να σχετίζονται με την ανάρτηση και να μην είναι άσχετα με αυτήν.

     Τέλος ουδεμία λογοκρισία ασκούμε όταν εμείς σας προτρέπουμε να στείλετε δικό σας άρθρο για ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε σας προβληματίζει κι εμείς θα το δημοσιεύσουμε. Τι το καλύτερο;


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Προσυπογράφοντας τα όσα διατυπώνει η Σ.Ο. συμπληρώνω ότι, προσωπικώς, είμαι μαζύ σας προκειμένου να πεοκολαφίσουμε κάθε καιροσκόπο πολιτικάντη, να τον πουτσοσκαμπιλίσουμε, να τον σοδομίσουμε και να του φορέσουμε κολάρο το θαλασσί στριγκάκι αλλά, για όνομα των Θεών, στο σωστό σημείο για να πιάσει και τόπο το ...gang bang, διότι δεν μπορεί στον τίτλο να έχουμε ρασοφόρο με λοστό στα χέρια και στα σχόλια πεοφόρο με τον φαλλό στα σκέλια! Καταλαβαίνετε...τζάμπα θα πάει ο ...οργασμός! Με εκτίμηση!
________________________________________________

ok, 25/11/2019, 20:31 μ.μ.

     οk εγώ θα σας στείλω και να δούμε αν θα το βάλετε.

Απάντηση Σ.Ο.:

     Στείλετε το και θα το βάλουμε ακόμη κι αν αναφέρεστε στη Xaviera Hollander (μη σας πούμε, ειδικά σ΄ αυτή...).
________________________________________________

Σ. Δαβερώνας, 25/11/2019, 20:58 μ.μ.

     Κάσσανδρε είχαμε μιλήσει στα Προμήθεια;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Δημοσιεύεται κατ΄ οικονομίαν αντιλαμβανόμενος ότι δεν έχουμε σκοπό να το κάνουμε και σελίδα γνωριμιών.
________________________________________________  
Θεοφάνης Ευσεβής, 27/11/2019,  11:41 π.μ

     Δεν καταλαβαίνω το μένος σας κατά του λοχαγού Πετροπούλου, η προσωπική του ζωή αφορά αυτόν αποκλειστικά και μόνον. Πράττετε όμως άριστα που ξεμπροστιάζετε τον παραδόπιστο εκδοτάκο ο οποίος έφτασε στο σημείο να δανειστεί ανέκδοτο βιβλίο από το λοχαγό Πετρόπουλο ώστε να το εκδώσει μόνος του και να τσεπώσει φυσικά όλα τα λεφτά. Τέτοιος υπήρξε ανέκαθεν! Γύρισε όλες τις ομάδες του πατριωτικού χώρου ώστε να προωθήσει την πραμάτεια του, τσακώθηκε με όλους, άλλαξε θέσεις μέσα σε μια μέρα μετά την κατάρρευση της Χρυσής Αυγής, ενώ πρώτα την εξεθείαζε και έριξε εν μια νυκτί τους εθνικοσοσιαλισμούς και τους φασισμούς στις ελληνικές καλένδες. Και τολμάει τώρα να πιάνει στο βρωμόστομά του το λοχαγό Πετρόπουλο! Ούτε  μέχρι τον αστράγαλο όμως δεν τον φτάνει! Ας έχει υπόψιν της η παραδόπιστη ανεμοδούρα ότι όσες στροφές κι αν κάνει τίποτε δεν ξεχνιέται!

_______________________________________________________


Σ. Μυρωνίδης, 27/11/2019, 18:01 μ.μ.

     Ο Χριστιανισμός είναι μια κατασκευασμένη απάτη από άτομα ανισόρροπα και σα κατασκεύασμα ανισόρροπων έχουμε φαινόμενα όπως αυτό της ανάρτησης. Τώρα ένα ακόμα παρακλάδι αυτής της ανισόρροπης θρησκείας κατασκευάζει μια αδελφή που όταν δεν θα βρίσκει αυτό που θέλει θα κυκλοφορεί με λοστάρι και θα σπάει ότι βρίσκει μπροστά της και ο κοσμάκης θα της φιλάει το χέρι. Φρέσκια είδηση και άντε τώρα που δεν υπάρχει κράτος να τον μαζέψει εσύ να προστατέψεις τη περιουσία σου από τη βιτσιόζα.




________________________________________________

Νατσιόπουλος 27/11/2019, 19:33 μ.μ.

     Προς Θεοφάνη Ευσεβή

     Έτσι όπως σε κόβω εσένα πρέπει να είσαι από τους ηλίθιους της ΛΑΚΙΠΑ. Τον Αλέξανδρο να τον αφήσετε ήσυχο, δε σας πείραξε, αντιθέτως μόνο καλό σας έκανε και εκτέθηκε μαζί σας! 

     Είναι δραστήριος για το Έθνος του και παράγει έργο που θα μείνει. Βιβλία βγάζει, γνώση χαρίζει γύρω από τα ιδανικά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας! Μήπως πονάει αυτό ορισμένους; 
________________________________________________


Ηotel Αττική, 28/11/2019, 12:46 μ.μ.

     Νατσιόπουλε πες μας πόσο δεν εισαι ο Καρράς; Όλα τα σκουλίκια στο ίδιο μαγαζί με κουπόνια από ΓΑΔΑ και Κατεχάκη. Εσύ Θεοφάνη Πετρόπουλε κρύβε λόγια γιατί η κουκου-βάγια ξεπουπουλιάστηκε με τις αλλαξογυναικιές των αρχηγών και δε μας έχει μείνει άντερο. Ξενοδοχείο ημιδιαμονής καταντήσατε τον εθνικισμό.


 ______________________________________________________

Θεοφάνης Ευσεβής 28/11/2019, 14:28 μ.μ.

     Προς Νατσιόπουλο

     Τί λες βρε τυχάρπαστε που δε θα πιάσουμε στο στόμα μας τον Καρρά. Εμείς τον προβάλαμε όταν δεν τον ήξερε ακόμα ούτε η μάνα του! Από πού ξεφύτρωσε για να μπορεί να κρίνει προσωπικότητες του εθνικιστικού και πατριωτικού χώρου όπως οι αρχηγοί Πετρόπουλος και Σταυρόπουλος; Ο μέχρι χθές ΠΑΣΟΚος!

     Τον έβαλαν στο σπίτι τους, τον στήριξαν, έπαιρνε το λόγο στις συγκεντρώσεις της Λαϊκής Κινήσεως Πολιτών, τιμήθηκε από τον ίδιο το λοχαγό και το μόνο που επέδειξε ήταν αχαριστία. Αν δεν είχε τριφτεί στη ΛΑΚΙΠΑ ούτε καν θα είχε υπάρξει! Άρπαξε ή δεν άρπαξε από το λοχαγό το βιβλίο του Ντεγκρέλ, έλα να σε δω να απαντάς!
_______________________________________________________


Ηotel Salem, 28/11/2019, 15:09 μ.μ.

     Προς Ηotel Αττική

     Άσε μας ρε φίλε που θα μας πεις για το γούπατο που διαφημίζεις. Ούτε χοτ σποτ δεν είναι. Εδώ η χλίδα στο χρυσό δωμάτιο να έρθουν οι παπάδες (χωρίς λοστάρια όμως) οι Καράδες οι Πετρόπουλοι οι Καλέντζηδες οι Γκέγκες όλα τα καλά παιδιά να ξεσκάσουν με τζακούτζι, με σαμπάνιες με ότι θέλει η ψυχάρα σας δείτε εδώ το χρυσαφένιο μας λάμπει




Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Εγώ έχω σταθερές προτιμήσεις "Νew Dream" και ξερό ψωμί, με την Ελένη στη ρεσεψιόν και Νικολάκη room service. Μην αρχίσουμε κι εδώ τις κωλοτούμπες!



______________________________________________

Νατσιόπουλος, 28/11/2019,  17:22 μ.μ.

     Προς Θεοφάνη Ευσεβή

     Τουλάχιστον αυτός αρπάζει μόνο βιβλία κι όχι γυναίκες φίλων και συναγωνιστών!

     Αφού ο ξηλωμένος λοχαγός σου δεν ήταν ικανός να το εκδώσει καλά έκανε ο άλλος και το 'βγαλε! Βιβλία βγάζει ρε τομάρια ο άνθρωπος μπας και ξεστραβωθεί κανένα ζώο γιατί αν περιμένουμε από τους πύρινους λόγους του ξηλωμένου και τις διαλέξεις του γεροξούρα, σωθήκαμε!

     Και μη μου πεις για τη ΛΑΚΙΠΑ γιατί κι εκεί χάρη σας έκανε και ήρθε και πολύ έκατσε! Κατάπιαμε τις Βραζιλιάνες δε θα τρώγαμε και τους Πακιστανούς!

     Και ξέρω γιατί έπιασε τώρα το καλέτζικο και τόνε χτυπάει τον Αλέκο. Πονάει που βγαίνει μπροστά ένας Έλληνας Ορθόδοξος Πατριώτης κι εκδίδει βιβλία κι έχει επιτυχία!


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Πως να εξημερώσουμε τα (α-)ήθη τώρα που απαγορεύονται στα τσίρκο τα άγρια ζώα σε κλουβιά; Eλεύθερος και ο κ. Νατσιόπουλος να γονατίσει στον "Νυμφίο"!
________________________________________________

Θεοφάνης Ευσεβής 29/11/2019, 21:10 μ.μ.

     Προς Νατσιόπουλο

     Ποιά Ορθοδοξία ρε θεομπαίχτες! Πότε την ανακάλυψε ο Καρράς την Ορθοδοξία, όταν έτρεχε  στις βουδιστικές παγόδες ή όταν μετέπειτα έκανε επικλήσεις στην Αθηνά φωνάζοντας ότι ήθελε να απελάσει όλους τους χριστιανούς από την Ελλάδα;
                    
     Τί βρωμιές είναι αυτές που ξερνάτε κατά των  αρχηγών! Θα ήθελε ο δικός σου να είχε την ψυχή του λοχαγού και τις γνώσεις του δασκάλου;

     Σκέφτομαι κιόλας μήπως είσαι εσύ ο ίδιος ο Καρράς! Όπως και να 'χει να κοιτάξει να μαζευτεί γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της!

     Ο δικός σου πάει όπου φυσάει  ο άνεμος. Όσο κρατούσε η Χρυσή Αυγή εξεθείαζε το Μιχαλολιάκο και πούλαγε φασισμό και εθνικοσοσιαλισμό. Μόλις κατέρρευσε η ΧΑ εν μία νυκτί τα γύρισε. Τώρα το παίζει Ορθόδοξος ΓΟΧ και έβγαλε και εκδοτικό οίκο υπό την ονομασία "Νυμφίος". "Μαμωνά" έπρεπε να τον βγάλει!

     Η ΛΑΚΙΠΑ έχει τη συγκατάθεση και τη στήριξη πραγματικών Αγιορειτών πατέρων. 

_______________________________________________________

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σ.Ο.

     Ερίτιμοι κ.κ. Ιεροφάντες, Ιεροπράκτες, Ιεροκράχτες, Ιερομοιρολογίστρες, Ιεροκατίνες και λοιπές ποιμαίνουσες τα ερίφια ...δυνάμεις εκπροσωπούσες σκιώδεις εκδότες και, εν γένει, εκδιδόμενες, θα μπορούσατε να προσδιορίσετε το "τι" ακριβώς προτείνετε προς υπέρβαση του κοινού ξεκατινιάσματος ώστε να επιτευχθεί συνεισφορά στο κοινό συμφέρον; Περί του οππορτουνιστικού ανεμομύλου "εκδότη" έχουμε άμεση γνώση όπως και περί της αλλαξογυναικιάς των κατεσκληκότων ...Ιεροφαντών. Κάτι, παρακάτω; 
_______________________________________________________


Νατσιόπουλος 30/11/2019, 14:00 μ.μ



     Προς Θεοφάνη Ευσεβή



     Μόνο και μόνο ότι τα γράφεις όλα εδώ δείχνει τι άνθρωπος είσαι! Ο δικός σας ο γεροξούρας δεν εμφανιζόταν σαν ιεροφάντης του νεο-παγανισμού πριν τα γυρίσει κι αυτός; Για να μη μιλήσω για την πολύ χριστιανική ηθική του ξηλωμένου και το ου μοιχεύσεις! Είχε κι Αλέξανδρος δικαίωμα να κάνει μερικά λάθη, αυτό δεν ακυρώνει ό,τι καλό δίνει μέσα από τα βιβλία του! Και ναι είμαστε Γνήσιοι Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί! Τι σας πειράζει εσάς αυτό; Είμαστε με την ορθόδοξη παράδοση, το πατρώο εορτολόγιο και την πίστη!



     Ο Αλέξανδρος προσφέρει υπηρεσίες στην Πατρίδα, με τα βιβλία του μορφώνονται εκατοντάδες νέοι! Μοχθεί για να βγάλει κάτι που αξίζει και δέχεται και τέτοιο πόλεμο!  Αλλά ξέρω ότι σας πονάει εσάς αυτό γιατί εσείς για τίποτα τέτοιο δεν είστε ικανοί! Όπως πονάει και τον Καλέτζη που σας αφήνει να ξερνάτε τον οχετό σας από δω ελεύθερα!





Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:


     Τώρα, κ. Νατσιόπουλε να σας επαναλάβω ότι δεν διαχειρίζομαι εγώ αυτό το Ιστολόγιο; Το έχουμε πει μυριάκις. Ή να σας επισημάνω ότι οι ίδιοι διαχειριστές αφήνουν  ε ξ ί σ ο υ  και εσάς "να ξερνάτε τον οχετό σας από δω ελεύθερα"; 

     Αδυνατώντας nα εννοήσετε τα χιλιοειπωμένα και αυτονόητα, εσείς και το "παρεάκι" σας" θα ..."ξεστραβώσετε κανένα ζώο" (όπως γράφετε σε προηγούμενο ξερατό σας) όταν τα μόνα ζώα είστε σεις που δεν καταλαβαίνετε ότι είστε ένα και το αυτό με αυτούς που βρίζετε, ότι ανήκετε στην ίδια ανθελληνική δογματική σέχτα του εβραιοχριστιανισμού και βρίσκεστε εδώ και οι δυο "φιλοξενούμενοι" να σκοτωθείτε ελεύθερα στο όνομα της ...αγάπης της ειδωλολατρικής σας αιρέσεως; 
_______________________________________________________

Παράνυμφος,1/12/2019, 00:02 π.μ.

     Και μια τουρκική τηλεοπτική σειρά της οποίας ο τίτλος γεννά συνειρμούς σχετικά με ορισμένους παράγοντες του εθνικού εκδοτικού στερεώματος!



     Aν και ο συμπαθέστατος Τούρκος πρωταγωνιστής έχει κατάτι ευρωπαϊκότερα χαρακτηριστικά απ' ότι ο παραδόπιστος νυμφίος!


Απάντηση Σ.Ο.:

     Τι θα λέγατε να ανασύρετε και ολίγον Ναζίμ Χικμέτ; Του ...κλίματος, είναι!
_______________________________________________________

Άννα Χ, 2/12/2019, 08:29 π.μ.

     Πολύ κουραστικά τα πλακώματα των δεξιών όπου συναντηθούν στο ίντερνετ. Αμέτρητες μονοψήφιες ομαδούλες, ηγετίσκοι της πλάκας και παράγοντες ούτε καν του εαυτού τους, βγάζουν ότι χειρότερο μια γυφτιά που λερώνει αυτό που υποτίθεται εκπροσωπούν. Και συμπτωματικά όλοι προέρχονται από την ίδια χριστιανική στάνη που μιλάει για αγάπη με Θεοφάνηδες και Νυμφίους να πλακώνονται για αρχηγιλίκια. Ντροπή ρε ξεπεράσατε και τις πρωινατζούδες του Αντένα κι ύστερα μιλάτε για πούστηδες όταν εσείς είσαστε χειρότεροι κι από τραβέλια. Όταν καμιά γκόμενα δε παίζει στη ζωή σας παίχτε τον μόνοι σας να στανιάρετε. Άντε μη πω.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Και μετά τα θρησκευτικά και το μάθημα σεξολογίας. Πάντως, τα επισημαίνετε με ακρίβεια "παιξίματος" όσο κι αν το τραβεστιλίκι των ακροδεξιών εβραιοχριστιανών ...ουδετέρου γένους είναι ...άπαιχτο!
_______________________________________________________

Θεοφάνης Ευσεβής 2/12/2019, 14:55 μ.μ.

     Προς Νατσιόπουλο

     Δεν επιθυμούσα να συνεχίσω αυτή την αντιπαράθεση αλλά το θράσος σου δεν έχει όρια! Ποιός μοχθεί ρε, ο Καρράς που κάνει μεταφράσεις με πρόγραμμα λογισμικού; Αλλά τί να πω! Αφού υπάρχουν κορόιδα που αγοράζουν απ' αυτόν, κι άλλα μεγαλύτερα που τον υπερασπίζονται καλά να πάθουν! Εδώ βρέθηκαν χιλιάδες να ακολουθήσουν το Σώρρα!


Aπάντηση Σ.Ο.:

     Και δεν μας φτάνει που έχουμε το πλάκωμα των αλλαξογυναικωτών και ...εκδιδομένων έχουμε και την Google να μας βομβαρδίζει με ειδοποιήσεις να δεχθούμε διαφημίσεις λόγω υπερ-επισκεψιμότητος των χιλιάδων ημερησίως επισκεπτών που μπαίνουν να απολαύσουν την συνέχεια των σήριαλ των αλληλοπλακωμάτων πετροπουλικών και καρραδικών. ήμαρτον, ένα Ιστολόγιο για να στείλουμε κατά διαβόλου τη Χρυσή Αυγή κάναμε και βρεθήκαμε να φιλοξενούμε το ακροδεξιό σκότος...
_______________________________________________________

Τζονάκος, 3/12/2019, 17:59 μ.μ.

     Αναφορικά με τον Δημήτρη Τσίκα εγώ τσιμπάω από τον λογαριασμό του στο Φέισμπουκ το παρακάτω για να τον ρωτήσω εκείνος πότε πήρε θέση υπέρ του Χίτλερ μήπως όταν πλεύριζε τον Κολάτο ή όταν γλύφει  Κρανιδιώτη; Χάθηκε η ντροπή εντελώς από το εθνικιστικό μαγαζάκι στην Ελλάδα και όλοι γίνανε μάγκες στο πληκτρολόγιο. Έτσι Μήτσο;   


________________________________________________

Άννα Χ, 5/12/2019, 07:04 π.μ.

     Tελικά τα αγόρια στον Εθνικισμό είναι μαλακισμένες ρουβίτσες που τσιρίζουν στο φέις. Τράβα Τζοανάκο και σπάσε τα μούτρα του μαλάκα που κάνει πασαρέλα μεταξύ Κολάτου και Φαήλου τι κάθεσαι και μυξοκλαίς σα τη τάνα τι περιμένεις να πάει απ το καπη ο Καλέτζης να καθαρίσει για πάρτη σου; Ογδόντα πάει ο γέροντας ακόμα από αυτόν τα περιμένετε; Τι γυφτιά είναι αυτή ρε τσιφτετέληνες της κακιάς ώρας Θεοφάνηδες και Νατσιόπουλοι μπιτ παράδες Καρράδες Πετρόπουλοι και λοιπές ξαμοραμένες πουλάδες; Κολο αδερφάτο της πούτσας καταντήσατε κοτζάμ άντρες και άντρες τρομάρα σας καλτσοδέτα με πεταλουδίτσα όλοι σας. Άντε ρε βρείτε καμιά ξέμπαρκη να ξελαμπικάρετε τουλάχιστο ο λοχαγός το σαβούριασε το μελανούρι και με μια πρέζα βιάγκρα κάτι θα κάνει κι αυτός στα εβδομήντα του. Άντε όλα τα τζόβενα στο νεκροταφείο μη χέσω ΑΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Απάντηση Σ.Ο.

     Αγαπητή μας Φίλη (κι ελπίζουμε να μην αφήνετε ...μουστάκι...), συγχαρητήρια, είμαστε βέβαιοι ότι στο πρόσωπό σας βρήκαμε τον καλύτερο επεξεργαστή σχολίων που λαβαίνουμε! Επικοινωνήστε μαζί μας για τους κωδικούς.
_______________________________________________________

Αδαμάντιος Λαθούρης, 6/12/2019, 09:21 π.μ.

     Ένας αμετανόητος άθεος και αντίχριστος είναι ο Αλέξανδρος Καρράς παρά τις περί του αντιθέτου ανοησίες πολλών σχολιαστών σας και απόδειξη το υβριστικό κατά της Χριστιανοσύνης σχόλιο του που ακολουθεί και στο οποίο λοιδωρεί την μεγάλη εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου μας, σαρκάζει την Οσιότητα αλλά και τον Ιερόν Παίσιον τον οποίο εμμέσως χλευάζει και του οποίου φράση διακωμωδεί. Προσέξτε τι αναρτάτε διότι η πραγματικότητα σας εκθέτει και ο Αλέξανδρος Καρράς σας διαψεύδει με την αθεία του και την αμετανόητη εμμονή του στον βάρβαρο μογγολικό παγανισμό που προωθεί ο Καλέτζης. Κρυφοκαλετζικός και βλάσφημος και αυτός αλλά ο μεν Καλέτζης είναι στα τελευταία του και ο διάβολος είναι έτοιμος να παραλάβει την αμαρτωλή ψυχή του ενώ ο Καρράς μπορεί να μετανοήσει.




Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Ελλογιμώτατε κ. Λαθούρη, ας μου επιτραπεί εκ της επιθανατίου κλίνης μου να διορθώσω ένα μικρό λάθος σας: O διάβολος δεν λειτουργεί με ...χρονοκαθυστέρηση κι έχει εγκαίρως, προ 68 χρόνων, παραλάβει την ψυχή μου ...εκ γενετής. Τους διαβολικούς χαιρετισμούς μου σε σας και σύσταση σε όσους δύνανται να μετανοήσουν προς αποφυγήν ευτυχίας βίου!
_______________________________________________________

Άννα Χ, 6/12/2019, 09:38 π.μ.

     Μη το συζητάτε, με χατζάρι θα τους έκοβα αν είμουν διαχειρίστρια, Με χατζάρι λέμε


Απάντηση Σ.Ο.:

     Βαγγελίστρα μας! Όχι να δούμε και αίματα από το χατζάρι της Άννας... Ούτε ο Ρουπακιάς δεν μας έδωσε τέτοιες "εικόνες"... 
_______________________________________________________

Φέρτε μου δυο καναβουριές, 9/12/2019, 23:46 μ.μ.

     Συμπληρώνοντας τις παρατηρήσεις του Κάσσανδρου, ενημερώνω τους αναγνώστες σας ότι ο Δημήτρης Τσίκας, μετά την Χρυσή Αυγή, το Άρμα, τον Κολλάτο, τον Φαήλο Κρανιδιώτη και ποιος ξέρει πόσους ξεχνάω αυτό το καιρό ξαποσταίνει στο τμήμα Ηθών και Λεσχών της ΓΑΔΑ ως προστάτης των δικαιωμάτων των απανταχού λεσχειαρχών που πλήττονται από τον αντικαπνιστικό νόμο του Κικίλια και δίνει κατευθύνσεις προς όλους τους λεσχειάρχες πως να ξεπεράσουν τον βάρβαρο αντικαπνιστικό νόμο κρατώντας αναμένους τους ιερούς λουλάδες του Έθνους!


     Τώρα πια, ο Δημήτρης, φορώντας το κοστούμι και τη γραβάτα έτοιμος να ορκιστεί υπουργός στη θέση του Κικίλια υψώνει το ηγετικό του παράστημα στους κακόβουλους διώκτες του υγιέστατου καπνίσματος και ξεσπαθώνει ενάντια σε κάθε απειλή ανάματος τσιγάρου. 

     Κατάλαβες Κάσσανδρε;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Κι εμείς καταλάβαμε και θέλουμε να σας ρωτήσουμε γιατί θίγετε τα ιερά και όσια της φυλής των Ελλήνων, των Μαραθωνομάχων, των Σαλαμινομάχων, των χασισο- και πρεζοτσιγαρομάχων, "Ο Παύλος ζει κι αυτός μας οδηγεί", "(βγε-)ίτε παίδες Ελλήνων στα σοκάκια υπέρ βωμών και ληστειών, ΥΠΕΡ-ΠΡΙΖΟΥΝΙΚ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ" (όπως λέμε, από Ναζισμό μέχρι Φαήλο, αμάν πια...)



_______________________________________________________

Ορειβάτης με μνήμη, 11/12/2019, 16:24 μ.μ.



     Κόπια εκείνων των παλιών πουθενάδων «αντιστασιακών» που επί εποχής 21ης Απριλίου έφευγαν από την Ελλάδα και κόβανε βόλτες στα ακριβά Παρίσια δηλώνοντας «αυτοεξόριστοι» και ο Δημήτρης Τσίκας που προτίμησε την ωραία Ισλανδία για την καλοπέραση του δηλώνει με την ίδια αναίδεια «αυτοεξόριστος» λες και ασχολήθηκε κανείς μαζί του  Ο Δημήτρης Τσίκας είναι ένα προιόν του ακροδεξιού χώρου από εκείνα που χωρίς κανένα ενδοιασμό είναι έτοιμα να κάνουν τα πάντα για να τρυπώσουν στη πολιτική και να τσιμπήσουν βουλευτική αποζημίωση ξεπουλώντας ιδέες και ιδεολογίες. Αν διαβάσετε το προσωπικό ιστολόγιο θα ξεράσετε με την αγιογραφία που φτιάνει στον Ντόναλντ Τραμπ που έχει δηλώσει ότι είναι ο καλύτερος φίλος του Ισραήλ αλλά και πολλά άλλα που δείχνουν έναν αδίστακτο καιροσκόπο. Κακώς που δε του έχετε κάνει ένα αποκλειστικό αφιέρωμα. Ποιος είσαι ρε Μήτσο που σε λουζόμασταν τόσο καιρό σαν Εθνικοσοσιαλιστή να δηλώνεις «Αυτοεξόριστος στην Υπερβορεία» και να γλύφεις τον αρχιπροστάτη των Εβραίων Tραμπ; Ποια είναι η Υπερβορεία σου ρε νούμερο ο Κολλάτος; O Στέφανος Γκέκας που τον έπιασες στο βρομόστομα σου στάθηκε πιστός στην Ιδέα ρε περιπλανώμενε Ιουδαίε ή μήπως νομίζεις ότι δε ξέρουμε τι ξερνάς όπου βρεθείς;
______________________________________________________________

Zίγκης Παργινός 12/12/2019, 23:07 μ.μ.

     Τι μαλακίες διαβάζω εδώ για τον Αλέξανδρο Καρρά. Το παιδί είναι καθαρόαιμος ναζιστής και ο Θεοφάνης γράφει μαλακίες Για δες εδώ Θεοφάνη ποιος είναι ο Αλέξανδρος Καρράς και πες μας εσύ ποιος είσαι. 


_________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.