Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Η ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ 
ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ


     Αν η απόλυτη ξεφτίλα της Χρυσής Αυγής σηματοδοτήθηκε κατά την ημέρα της σύλληψης των στελεχών της όταν στο πεζοδρόμιο απέναντι από την Γ.Α.Δ.Α. μετρήθηκαν μόνον τετρακόσιοι οπαδοί από τις 450.000 που τους ψήφισαν, σήμερα σηματοδοτήθηκε η απόλυτη ξεφτίλα των αντιφασιστών, όταν, με την ευκαιρία της απολογίας Μιχαλολιάκου στον Άρειο Πάγο και μετά από γενικές κινητοποιήσεις συνδικάτων και αντιφασιστικών παρακρατικών οργανώσεων, κατάφεραν να μαζευτούν λιγότερα από εβδομήντα περιθωριακά στοιχεία!


     Ενώ το σχεδόν 1% του Κ.Κ.Ε. πατρονάρησε την σημερινή κινητοποίηση με καταιγισμό αφισοκολλήσεων και προσκλήσεις των παλιάτσων αρχισυνδικαλιστών για "καθολική" διαμαρτυρία έξω από τον Άρειο Πάγο από πολλές μέρες πριν, ένα "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο" που γέμιζε ...ταξί, κατάφερε να δώσει το "απών" με την παρουσία ξέμπαρκων απολογητών και συνενόχων των δολοφόνων του Αξαρλιάν και των θυμάτων της "Μαρφίν"!


     Τη γύμνια της "παλλαϊκής σύναξης" οι παρακρατικοί διοργανωτές προσπάθησαν να κρύψουν πίσω από τεράστια και πολλά πανό που έστησε μία ολιγομελής ομάδα κακοπληρωμένων Πακιστανών (ο πρόεδρος της κοινότητάς τους παρών εις αναπλήρωση των αναμενόμενων ...χιλιάδων που δεν φάνηκαν) χωρίς "ψυχή" πίσω από αυτά τα πανό που, απλώς, δημιουργούσαν "εντυπώσεις"! Και, βεβαίως, όλο αυτό το σκηνικό θεάτρου από τους ελάχιστους συναγμένους έγινε υπό την προστασία των Μ.Α.Τ. και της ΕΛ.ΑΣ. η οποία δεν παραλείπει να παίζει ρόλο νταβατζή στα πρεζο-επιδοτούμενα "εργαλεία" της, τους δήθεν "αντιεξουσιαστές" και σίγουρα παρακρατικούς αντιφασίστες! Και ήταν χαρακτηριστική η γύμνια αυτής της αντιφασιστικής ψευτοσύναξης όταν, συνεχιζόμενης της απολογίας του Μιχαλολιάκου, τα ..."πλήθη" των ...70 πακιστανο-αφγανο-νεογρέκυλων κλπ αδεσπότων αποσύρθηκαν ηττημένοι κατά κράτος και στις 12:55 οι κλούβες των ένστολων αφεντικών τους μάζεψαν τα παρατεταγμένα μπατσόσκυλα και ξεβρώμισε ο τόπος.


     Σήμερα φάνηκε η αποδοκιμασία των αντιφασιστών από έναν λαό οποίος γυφτοποιήθηκε από αυτούς τους αντιφασίστες και η συνέχεια αναμενόμενη!


     Ως γενικό συμπέρασμα, ένα ηλίθιο "κράτος" επί τέσσερα χρόνια "δικάζει" ένα ηλίθιο "κόμμα" με αιχμή του δόρατος της πολιτικής εκδίκηση πανηλίθιους αντιφασίστες οι οποίοι υπερασπίζονται την "μνήμη" εκείνου που έγραψε τους πιο αλήτικους στίχους που εξυβρίζουν την Γυναίκα και την Μητέρα με πάθος χείριστου μισογύνη! Και στο εδώλιο του κατηγορουμένου δεν κάθεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο πιο αξιοθρήνητο ναδίρ του υπαρξιακού του ξεπεσμού! 


     Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθεται η ίδια η "δικαιοσύνη" που "δικάζει" φρονήματα με το πιο άφρον ...απερίσκεπτο "σκεπτικό" και τον πλέον αντιδικονομικό τρόπο, επιτρέποντας να στήνονται καραγκιοζομπερντέδες έξω από το ανώτατο "Δικαστήριο", αλλά και μέσα σ'  αυτό με πρωταγωνίστρια τη Μάγδα Φύσσα η οποία πετώντας ακόμα και μπουκάλια με νερό σε όποιον δεν της αρέσει μετατρέπει το ακροατήριο σε τσίρκουλο υπό την ένοχη ανοχή της "έδρας" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.