Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΉ ΕΛΛΑΔΑ
ΩΣ
ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΚΟΥ


.     Mε συνδικαλιστικότατην αλαζονεία και πλήρη περιφρόνηση προς το δικαίωμα του πολίτη για δίκαιη δίκη σε εύλογο χρόνο χωρίς ολίγωρες καθυστερήσεις, η "Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων" ..."καταγγέλλει" πολίτη ο οποίος ...τόλμησε να ζητήσει, όχι ευνοϊκή μεταχείριση υποθέσεώς του, αλλά την -επιτέλους!-  ε κ δ ί κ α σ η  υποθέσεώς από "υπερεύθικτο" θεμιστοπόλο δικαστή (Χαράλαμπο Σεβαστίδη) ο οποίος προσέφυγε στο συνδικαλιστικό του όργανο θεωρώντας την εύλογη απαίτηση του πολίτη ως "παρέμβαση στη δικαιοσύνη"!

     Οι πραιτωριανοί ενός ανήθικου συστήματος  οι οποίοι διαχειρίζονται κατά το δοκούν τις τύχες πολιτών, καλυπτόμενοι πίσω από άλλοθι "ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης" που μεταφράζεται σε ΕΞΑΡΤΗΣΗ από το σ ύ σ τ η μ α  και τα  κλαδικά  ε ρ γ α σ ι α κ ά    σ υ μ φ έ ρ ο ν τ α, νομίζουν εαυτούς ως ενεξέλεγκτους έως ασύδοτους "παποκαίσαρες"  οι οποίοι διεκδικούν θώκον υπεράνω κριτικής μέχρι που κάποιο σαρανταπετάρι οδηγεί τον Ανδρουλιδάκη στον θάνατο δια βασανιστικού σταδιακού τεμαχισμού! 

     Η σκανδαλώδης βραδύτητα "απονομής δικαιοσύνης" με απείρους αθώους να παραμένουν στα απάνθρωπα κάτεργα  που διατηρούνται σε λειτουργία με την πρόδηλη συνενοχή της σιωπηρής ανοχής της "Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων" αλλά και η όλη κατάσταση διαχειρίσεως του "Δικαίου" στη μεταπολιτευτικήν Ελλάδα, κάθε άλλο παρά συνηγορεί ότι απολαμβάνουμε στη χώρα μας "κράτος δικαίου" αλλά, αντιθέτως, υποδηλώνει ένα τεράστιο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΚΟΥ καλυπτόμενο πίσω από "καραγκιοζομπερντέδες" κλαδικού συνδικαλισμού και προκλητικής αλαζονικής ιταμότητος!

     Και η "Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων" να μας πει τι έπραξε έναντι της κτηνωδίας των παραβιάσεων στοιχειωδών ανθρπίνων δικαιωμάτων που στιγματίζει τα σημερινά λειτουργούντα  κ ά τ ε ρ γ α  των οποίων η λειτουργία καταπατά κάθε νόμο και κάθε κανόνα δικαίου υπό την διαρκή ευθύνη των μελών-εισαγγελέων αυτής της συνδικαλιστικής "Ενώσεως"...  

     Καλόν είναι η "Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων" και το "εύθικτο" συνδικαλιζόμενο όργανό της που θεώρησε την δίκαιη απαίτηση του πολίτη για  ε π ί σ π ε υ σ η  της σκανδαλωδώς αργοσχολάζουσας εκκρεμοδικίας του ως "παρέμβαση", να σοβαρευτούν!


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Έσωθεν, 10/11/2019, 19:01 μ.μ.

     Η "γραμμή" σας έγινε αισθητή, συζητήθηκε και ιδού τα αποτελέσματα. Πέραν της πολιτικής διαστάσεως που δίδετε, η ακραιφνώς νομική είναι ενδιαφέρουσα δια τους παροικούντας την Ιερουσαλήμ και έπεται συνέχεια.



Απάντηση Σ.Ο.:

     Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και συνεχίστε να μας ενημερώνετε διότι, ασφαλώς και έπεται συνέχεια όχι μόνον με την αμαρτωλότατην Ένωση, αλλά και με τον ίδιο τον κ. Σιαλμά, όπως και με την "μάντρα" του Δ.Σ.Α. Ετοιμάζουμε ...σάρωση!
________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.