Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019


ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΛΑΓΟΥ: Η ΑΛΛΗ "ΑΝΑΓΝΩΣΗ"

Κύριοι του Καθιδρύματος,
ευχαριστώ για την απάντηση 
και σέβομαι την απόφασή σας 
να μην αναρτάτε τα σχόλια των αναγνωστών σας 
σε αυτή την ανάρτηση σας 
αλλά επιμένω 
να αναρτηθεί ξεχωριστά αυτό το σχόλιο μου 
σαν αυτοτελές άρθρο.
Μετά τιμής

Σ. Ρεσ.,


     Με τους επίστρατους εφημεριδοκάφρους στη πρώτη γραμμή να επαναλαμβάνουν την άγνοια των Ελληνικών τους και την έλλειψη έμπνευσης δημοσιογραφικού λόγου, οι «νοικιασμένες» καραμούζες των σταλινοκάναλων, όπως ο Κώστας Γιώργιζας που επικεντρώθηκε λάγνα στο …δάχτυλο του Γιάννη Λαγού, η Βάσω Παλαιού και η Σοφία Φασουλάκη των οποίων οι «βελόνες» …κόλλησαν στη λέξη «προκλητικός» επιβεβαιώνοντας ότι δεν ξέρουν ούτε καν Ελληνικά, αλλά και άλλοι φασουλήδες, έπεσαν στην παγίδα του Γιάννη Λαγού να προβάλλουν τελικά τον δικό του τεκμηριωμένο και έξυπνο πολιτικό λόγο ενώπιον του «στημένου δικαστηρίου» που «δικάζει» το μαχαίρωμα του Φύσσα από τον ομοϊδεάτη του Ρουπακιά.

ΘΑΝΟΣ ΑΞΑΡΛΙΑΝ
δολοφονημένος 
από τους ομοϊδεάτες των μισθοφόρων εφημεριδοκάφρων.

     Οι ίδιοι εφημεριδοκάφροι που στέκονται σούζα μπροστά σε αρχιδολοφόνους όπως οι Γιωτόπουλοι και οι Κουφοντίνες στα χέρια των οποίων κρύβονται τα κρατικά σαρανταπεντάρια που σκορπάνε θάνατο ακόμα και σε ανυποψίαστους περαστικούς όπως ο Θάνος Αξαρλιάν,  τώρα ανακάλυψαν το δημοσιοκαφρικό νταηλίκι της τζάμπα μαγκιάς στη περίπτωση Λαγού γνωρίζοντας ότι αυτός απλά θα τους προσπεράσει περιφρονητικά όσο εκείνοι θα τσεπώνουν το κρατικό και, κάποιες φορές, παρακρατικό παραδάκι που διοχετεύεται μέσα από δήθεν "ιδιωτικά" και στη πραγματικότητα [παρα]κρατικούς οχετούς.. 

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

     Τα εργολαβάκια -κατά το "κουτσαβάκια"- της εφημεριδοκαφρίλας που "πλάθουν" αναγνώστες-σκλαβάκια της διεφθαρμένης εξουσίας βρέθηκαν και πάλι στη πρώτη γραμμή της συνδικαλιστικής ξεφτίλας ενός άλλοτε λαμπρού λειτουργήματος, της Δημοσιογραφίας, που κάποτε τιμούσε ένας Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης!

Κώστας Γιώργιζας


Βάσω Παλαιού


Σοφία Φασουλάκη

     Και βάλτε τώρα, πλάι στη σεπτή εικόνα του προσώπου του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη τους ανάξιους "ύστερους" παρακατιανούς με τις μεταμοντέρνες σταλινόφατσες που κρύβουν τη διαστροφή "εισαγγελάτων" των γκουλάγκ στα οποία είναι έτοιμοι να στείλουν κατά διαταγή των αφεντικών τους όποιον δεν αρέσει στο σύστημα.


     Μελετήστε αυτές τις λομπροζικές μουτσούνες που με το προσωπικό τους "στίγμα" μας παραπέμπουν στους εκτελεστές του εγκληματικού ΕΛΑΣ I. Κουκούτση, Π. Τζογανάκη, Στ. Λιόλιο, Βλ. Μακαρώνα, I. Κεφαλά, Χρ. Λοριττή, Ζαχ. Λιόλιο, Θ. Ταμπακόπουλο και Ν. Ταμπακόπουλο, αυτούς που δολοφόνησαν την τραγωδό Ελένη Παπαδάκη και αμέτρητους άλλους 'Ελληνες που τους χαρακτήρισαν το ίδιο ..."προκλητικούς" με το ίδιο "σκεπτικό" και τον ίδιο κομμουνιστικό κομματικό φανατισμό. 


     Και τελικά τι πέτυχαν αυτοί και κάποιοι άλλοι όμοιοι τους; Απλά, έσπασαν τα μούτρα τους, προβάλλοντας τον Γιάννη Λαγό σαν συνεπή ιδεολόγο και άφοβο να αντιμετωπίσει με τον πιο έξυπνο τρόπο τους "στημένους" δικαστές ενός δικαστηρίου που δικάζει φρονήματα.




ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σ.Ο.

     Δημοσιεύοντας ως αυτοτελή ανάρτηση το παρόν κείμενο η Σ.Ο.  διευκρινίζει ότι δεν ανακαλεί την απόφασή της για την μη, περαιτέρω, ανάρτηση σχολίων αναγνωστών που αντιστοιχούν στην προηγούμενη ανάρτησή μας με τον τίτλο "ΕΥΓΕ, ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΕ!" του κ. Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη αλλά, κατόπιν του αιτήματος του αναγνώστη μας και συντάκτη του σχολίου κ. Σ. Ρεσ. κρίναμε ότι πρόκειται, όντως, περί ολοκληρωμένου άρθρου και το αναρτήσαμε, ενταύθα, ξεχωριστά. Κατά τα λοιπά, ισχύουν τα όσα έχουν ανακοινωθεί.



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Τ.Π. 2/11/2019, 03:51 π.μ.


     Αγαπητοί Κύριοι,

     Επειδή προσθέτω νέα στοιχεία στην ανάρτηση και δεν την σχολιάζω απλά, θα ήθελα αυτή την παρέμβαση μου να την προσθέσετε κάτω από την ανάρτηση σας "ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΛΑΓΟΥ: Η ΑΛΛΗ "ΑΝΑΓΝΩΣΗ""


     Eίναι απόλυτα κατανοητή η μικροχειρουργική εστίαση σας (του κ. Καλέντζη) για την ανάδειξη μιας αρετής στη προσωπικότητα του Γιάννη Λαγού αλλά προκαλεί κινδύνους παρεξήγησης θα ήθελα να προσθέσω τα παρακάτω γιατί αν καταλάβατε από την προβολή του μόνο η αρετή και η ευσεβής πρόθεση του κ. Καλέντζη παραμένει ενώ το απόστημα συνεχίζει να βρομάει ακόμα περισσότερο.

     Συνεπής για την δική σας άξια προσωπικότητα η περιπτωσιολογική ανάδειξη της "γενναιότητας" μπροστά στο συγκεκριμένο δικαστήριο του Γιάννη Λαγού, κ Αριστοτέλη Καλέντζη αλλά μονάχα μέχρι εδώ γιατί, όπως ξέρετε και όπως έχετε γράψει και σε πολλές σελίδες αυτού του σάιτ ο Γιάννης Λαγός κάθε άλλο παρά "γενναίος" είναι και κάθε άλλο παρά "ιδεολόγος" γιατί όπως και ο ίδιος ομολόγησε μιλώντας με τον Δεβελέκο παρέμενε στη Χρυσή Αυγή για τα λεφτά! Για να είμαι ειλικρινής δεν με ξάφνιασε η ομολογία του Λαγού αλλά η ανοχή του Δεβελέκου προς τον Λαγό όταν τον άκουσε να ξερνάει κάτι τέτοιο θεωρώντας τον Δεβελέκο ιδεολόγο αλλά το ξεπέρασα όταν τον άκουσα να λέει στη μάνα του ότι θα χέσει στο τάφο του αδελφού της. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι πολύ περισσότερο λυπήθηκα για το "τουμπεκί" του Δεβελέκου παρά για τη όλη στάση και ομολογία του Λαγού και απόρησα όταν ο Δεβελέκος έκανε και απόπειρα (αποτυχημένη βέβαια) ακτιβισμού όταν τον έδιωξαν από την Χρυσή Αυγή διερωτώμενος τι προσπαθεί να αποδείξει αυτό το τσιράκι του Λαγού στη πιάτσα του εθνικισμού όπως τον κατάντησαν. Τι ζούμε;;;; Και επιστρέφοντας στην ομολογία του Λαγού βλέπω να σέρνει πίσω της πολλά μα πάρα πολλά όπως τη "νύχτα", τις "ουσίες", τα νταβατζιλίκια και άλλα παρόμοια με τα οποία είμαι βέβαιος ότι είστε ορκισμένος εχθρός. Και αυτά δεν σας τα γράφει κανένας χρυσαυγίτης γιατί έχω αντιταχθεί και στον Μιχαλολιάκο και στη Χρυσή Αυγή αν και μου έγινε στενό μαρκάρισμα να πολιτευθώ στην Αθήνα. Η περιπτωσιολογία όμως δεν συγχωρείται εδώ γιατί είναι επικίνδυνη.

      Ο Γιάννης Λαγός ήταν ένα από τα πιο ολέθρια μεγαλοστελέχη της Χρυσής Αυγής με την ευθύνη πάντα του αρχηγού της. Δημιούργησε γύρω του αμέτρητα πηγαδάκια περιθωριακών και συνεργατών του σε άλλες "γνωστές" δραστηριότητες του για να "σπρώχνει" ότι φανταστείτε και να ικανοποιεί το πάθος του για τα 'λεφτά". Και τα πηγαδάκια αυτά δεν διέπραξαν μόνον αυτά που σχετίζονται με την "αρσενική" πλευρά της νύχτας αλλά και με την "άλλη" την πολύ αποκρουστική και εμετική για την οποία δεν μιλάω για να μη ρίξω νερό στο μύλο του εχθρού. Και αυτά τα πηγαδάκια εξαπλώθηκαν σαν καρκινώματα μέσα στη Χρυσή Αυγή και την σάπισαν γιατί θα πρέπει να πούμε την αλήθεια ούτε ο Παππάς ούτε ο Κασιδιάρης ούτε κι αυτός ο Γερμενής κουβάλησαν μέσα στο κόμμα τόσα εγκληματικά στοιχεία όσα κουβάλησαν ο Λαγός και ο Παναγιώταρος που ήσαν τα κολητάρια του αρχηγού.και οδήγησαν και οι τρεις τους τη Χρυσή Αυγή στο τάφο.

     Μπορεί να κράτησα απόσταση από τη Χρυσή Αυγή από το 2013 λόγω των δικών σας αναρτήσεων που πάντα τις έβρισκα τεκμηριωμένες όμως είχα επαφές με πολλούς υψηλόβαθμους του κόμματος (όπως το ξέρετε άλλωστε) και από τον Δεκέμβριο του 2012 είδα το τέλος του "μαγαζιού" του Μιχαλολιάκου όμως συνέχισα να παρατηρώ την συμπεριφορά Λαγού και Παναγιώταρου και σας διαβεβαιώ ότι αν υπήρχε κράτος  και η ΕΛΑΣ δεν ήταν το αφεντικό της Χρυσής Αυγής οι δικογραφίες θα ήταν αμέτρητες και οι κατηγορούμενοι πάνω από πεντακόσιοι γιατί τόσους εξαπέλυσαν στις γραμμές του κόμματος τα δυο γκεσέμια οδαλίσκες του Μιχαλολιάκου στοχοποιώντας πρώτους απ΄ όλους και για προσωπικούς λόγους (μέχρι γκομενικούς) τα μέλη του κόμματος που το στήριζαν και θυσιάζονταν γι αυτό ενώ ο Μιχαλολιάκος η Ζαρούλια και η Ουρανία αδιαφορούσαν και παρίσταναν τη βασιλική αυλή. Και στη περίπτωση του Γιάννη Λαγού από πολύ νωρίς φάνηκαν τα πράγματα που τα έβλεπε και ο Μιχαλολιάκος αλλά η αηδιαστική υπόθεση του γκαράζ της Βουλής τον έκανε να σωπαίνει καθηλωμένος από τον φόβο μη τα σπάσει με εκέινον που μαζί με τον Κουκούτση μπορούσε να τον ξεφτιλίσει οικογενειακά. Γιατί ο Λαγός δεν ήξερε μόνον την υπόθεση του γκαράζ της Βουλής από πρώτο χέρι αλλά και πολλά για την διαχείριση των τρομερών ποσών που πήγαιναν στη τσέπη της Ζαρούλια προοριζόμενα για τα "συσσίτια" που τελικά χρηματοδοτούσε εύπορος γιατρός υποστηρικτής τον οποίο κάνανε πέρα και μόλις έγινε αυτό σταμάτησαν και τα "συσσίτια" ενώ τα λεφτά από τα υπέρογκα μερίδια των βουλευτικών αποζημιώσεων όλων των βουλευτών συνέχιζαν να μπαίνουν στο πουγγί της Ελενίτσας.

     Τι μας λέτε λοιπόν έστω και περιπτωσιολογικά για τον Λαγό όταν τον πλακώνει ένα τεράστιο μέρος ενοχής για την διάλυση του ελληνικού εθνικισμού; Φέρθηκε σωστά στο δικαστήριο αλλά αφού φέρθηκε λάθος σε όλη την υπόλοιπη ζωή του. Τον εξαγνίζει αυτό; Τι λέτε;

     Δεν θα γράψω περισσότερα κ. Καλέντζη αλλά θα παρουσιάσω την εικόνα των σχολίων από τους προσωπικούς λογαριασμούς σας στο μέσο της κοινωνικής δικτύωσης που σκανάρισα και σας παραθέτω στη συνέχεια. Απέφυγα ένα από αυτά στο οποίο ο υπογράφων ομολογεί προσωπικό δεδομένο δικαστικής εμπλοκής του για πράξη που εκκρεμεί να δικαστεί για ευνόητους λόγους. Όλα τα υπόλοιπα σας δίνουν το πραγματικό πορτρέτο του Γιάννη Λαγού. Προσέξτε ιδιαίτερα το σχόλιο του κ. Ρηγάτου και μείνετε σε αυτό που επιβεβαιώνει αυτά που σας κατέθεσα κι εγώ παραπάνω. Αυτή ήταν η άθλια επίδραση του Γιάννη Λαγού  στη Χρυσή Αυγή και η βαριά συνενοχή του στη διάλυση της και αν θέλετε και η συνενοχή του αρχηγού της για την ανοχή του σε περιπτώσεις σαν του Λαγού, του Παναγιώταρου και πολλών τέτοιων








     Τέλος, οφείλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την επιφύλαξη της Σ.Ο. στη δημοσίευση του άρθρου του κ. Καλέντζη γιατί προφανώς καταλάβατε τους κινδύνους που εγκυμονεί αλλά και στον ευφυέστατο κ. Καλέντζη που με το κείμενο του προκάλεσε και εξέθεσε τις αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής που φέρθηκε και πάλι κατώτερη των περιστάσεων "πνίγοντας" την στάση και την απολογία του άλλοτε μεγαλοστελέχους της.  Δεν μπορώ παρά να τον συγχαρώ για μια ακόμα φορά για την σατανική ευφυία του όχι μόνο να εξατμίσει τη Χρυσή Αυγή αλλά και να μην την αφήνει σε χλωρό κλαρί ούτε μετά θάνατον!

     Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Ζητήσατε την δημοσίευση στην συγκεκριμένη ανάρτηση αν και αναφέρεστε κυρίως στην προηγουμένη, επίσης, απευθύνεστε στον κ. Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη ενώ την ως άνω ανάρτηση την υπογράφει άλλος. Σε κάθε περίπτωση πολύ ορθώς χρησιμοποιήσατε τους όρους " μικροχειρουργική εστίαση" και "περιπτωσιολογία", άλλωστε είναι εμφανές ότι τούτο επιχειρεί και ο κ. Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης με το άρθρο που υπογράφει και που ο ίδιος έχει επανειλημμένως αποδομήσει τόσο τον Γιάννη λαγό όσο και την Χρυσή Αυγή με σειρά κειμένων του και στο παρόν Ιστολόγιο και αλλού. Η επιφύλαξή μας, πράγματι, είναι για τους λόγους στους οποίους αναφέρεστε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμφωνούμε με το περιεχόμενο και την ανάρτηση του άρθρου του κ. Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη αναγνωρίζοντας (όπως και ο ίδιος ο κ. Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης) στο ...μικροχειρουργικόν της ...περιπτωσιολογίας και για λόγους ακριβοδικαίας κρίσεως του προσώπου (Γιάννη Λαγού) όπως αρμόζει, διότι η δικαία κρίση αποτελεί υποχρέωση παντός εχέφρονος και δικαίωμα παντός κρινομένου.

Με εκτίμηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.